Θέλει… δουλειά! (photos)

Θέλει… δουλειά! (photos)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από την Κλαμπ Μπριζ, ωστόσο έδειξε στοιχεία που φανερώνουν πως θα είναι καλύτερος στο τέλος της προετοιμασίας – Ντεμπούτο Θελάντερ, το γκολ ο Καρέλης.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία, παίζοντας ωστόσο χωρίς αρκετά βασικά του στελέχη και κάνοντας αρκετές δοκιμές. Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χωρίς Στιλ, Νάνο, Βέμερ και τους Εσιέν και Σάντσες που είναι τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, έδειξαν καλά δείγματα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού αλλά ήταν φανερά «πίσω» από την Κλαμπ Μπριζ που παρουσιάστηκε πιο έτοιμη από το «τριφύλλι».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν φανερά επηρεασμένοι από τις διπλές προπονήσεις στο Όστερμπεκ, έφτασαν ωστόσο σε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Νίκο Καρέλη και θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο με τον Μπεργκ στο τέλος του ματς. Πολύ καλά στοιχεία για ακόμα μια φορά έδειξαν οι νεαροί Αγγελόπουλος, Αναγνωστόπουλος ενώ σταθεροί ήταν οι Κουτρουμπής και Καλτσάς που έδειξαν πιο έτοιμοι από τους υπόλοιπους.

Το 4-2-2-2 επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου έχοντας βασικούς τους Κοτσόλη, Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Δώνη, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καλτσά, Καρέλη. Ο Παναθηναϊκός βρήκε απέναντί του μια πιο έτοιμη ομάδα, που είναι στο πέμπτο της φιλικό, την οποία υπάρχει η πιθανότητα να συναντήσει και στα προκριματικά του ChampionsLeagueκαθώς είναι ανάμεσα στο γκρουπ που μπορεί να κληρωθεί με το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός είχε καλά διαστήματα στο παιχνίδι του, με τον Κουτρουμπή να είναι αρκετά καλός και τον Κοτσόλη να επεμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις, όταν η Μπριζ βρήκε ρυθμό κι άρχισε να απειλεί συχνά την «πράσινη» εστία. Επιθετικά, ο Παναθηναϊκός είχε το πρώτο σουτ του ματς με τον Πέτριτς, ωστόσο το γκολ ήρθε στο 20’ από τον Καρέλη, όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Ζέκα κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή, απέφυγε δυο αντιπάλους και πλάσαρε ωραία με το δεξί. Το προβάδισμα του Παναθηναϊκού, ωστόσο διήρκησε μόνο επτά λεπτά αφού ο Ντιαμπί σε μια φάση όπου χρησιμοποίησε και το χέρι του διαμόρφωσε το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα. Το «τριφύλλι» άρχισε με τους Αναγνωστόπουλο, Μαρινάκη, Ταυλαρίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη, Λαγό, Πράνιτς, Λουντ, Νίνη, Καλτσά και Μπεργκ. Ο Παναθηναϊκός έδειξε προς στιγμήν πως πατούσε καλύτερα αλλά γρήγορα οι Βέλγοι πήραν τον έλεγχο του ματς. Μάλιστα, στο 47’ σε μια φάση όπου η μπάλα «αδίκησε» τους «πράσινους», ο Ντεφό σούταρε και με κόντρα στον Τριανταφυλλόπουλο έγινε το 2-1 για την Μπριζ. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» πάντως μικρή σημασία έδωσε στο αποτέλεσμα και συνέχισε τις δοκιμές του. Έτσι, έδωσε χρόνο συμμετοχής στον νεαρό Αγγελόπουλο αλλά και την πρώτη συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό, έστω κι ανεπίσημη, στον Ράσμους Θελάντερ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο leoforos.gr



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved