Παναθηναϊκός: «Βροχή» από ατάκες!

Παναθηναϊκός: «Βροχή» από ατάκες!

Σε πολύ καλό κλίμα διεξάγονται καθημερινά οι προπονήσεις στην Ολλανδία, με τον Αναστασίου και τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην χάνουν την ευκαιρία για πειράγματα!

Το φοβερό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνεται καθημερινά στις προπονήσεις που γίνονται στην Ολλανδία. Οι «πράσινοι» προπονούνται υπό τις οδηγίες του Αναστασίου και των συνεργατών τους, ακολουθώντας το επίπονο πρόγραμμα που τους έχει ετοιμάσει το τεχνικό τιμ έτσι ώστε να είναι έτοιμοι όταν πρέπει, όμως, δεν χάνουν την ευκαιρία για πειράγματα.

Έτσι έγινε και το απόγευμα της Δευτέρας (06/07) στην άσκηση με τις δυάδες που έπρεπε να σκοράρουν τέσσερις φορές για να ολοκληρώσουν την προπόνηση. Οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν… επικές και το γέλιο ήταν άφθονο!

Σε μια φάση ο Κοτσόλης άργησε να βγει, ο Ταυλαρίδης σκόραρε κι οι υπόλοιποι άρχισαν να λένε στον έμπειρο πορτιέρο «μην τον αφήνεις επειδή είναι κολλητός σου»! Ακολούθησε ένα γκολ με κεφαλιά από τον Νίνη, με τον Ζέκα γελώντας να λέει «Πώς να μην το βάλεις με τέτοιο κεφάλι ρε Νίνη»!

Στη συνέχεια, ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε εξαιρετική σέντρα για τον Χουχούμη κι ο νεαρός μπακ με βολέ έβαλε γκολ για να έρθει η… έκρηξη του «Τριάντα»: «Έλα ρε φίλε, το έχεις, το ξέρω πως το έχεις»! Οι Λουντ και Βέμερ, πάντως, γκολ δεν έβαλαν με τον Γερμανό να κάνει λάθος σέντρα και τον Αναστασίου να του λέει «Γιενς, αύριο στις 8 έχει βίντεο», για να του δείξει πως περνούσε η ώρα και η άσκηση δεν γινόταν όπως έπρεπε!

Το πείραγμα του Αναστασίου δέχθηκε και ο Καλτσάς, ο οποίος σε μια φάση αντί για κοντρόλ έκανε κάτι που έμοιαζε με… απομάκρυνση με αποτέλεσμα ο Έλληνας κόουτς να του πει «Καλός αμυντικός»! Σε μια κακή σέντρα του Ζέκα, ο Τριανταφυλλόπουλος του φώναξε «Ζέκα, τεμπεσίρι βάλε»!

Το δίδυμο, όμως, που έβγαλε απίστευτο… γέλιο ήταν αυτό του Ταυλαρίδη με τον Μπούρμπο, που είναι και συγκάτοικοι στο ίδιο δωμάτιο! Ο Ταυλαρίδης κοντρόλαρε κι ο Μπούρμπος είχε φτάσει ήδη στην περιοχή και περίμενε τη σέντρα. Ο έμπειρος στόπερ φώναξε «Μην μπαίνεις τόσο γρήγορα ρε, με αγχώνεις»! Αυτό έγινε και στην επόμενη φορά που κλήθηκαν να κάνουν την άσκηση οι δυο τους, με τον «Ταύλα» να λέει «Ε ρε βάσανο…» και τον Μπούρμπο να απαντά «Σταμάτα ρε, μια τη θες μπροστά, μια πίσω».

Τέλος, την προπόνηση έκλεισε με μυθική ατάκα ο Νίκος Καλτσάς! Ο Μπεργκ είχε πάρει «δικάβαλο» τον Κουτρουμπή στο ποδήλατο κι ο Έλληνας στόπερ για να χωρέσει είχε κάτσει στο πλάι με τα πόδια στη μια πλευρά. Ο Καλτσάς φώναξε από μακριά «Ρε Κούτρου! Σαν κάτι γιαγιάδες 80 χρονών έχεις κάτσει ρε»!

Πηγή: Leoforos.gr



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved