«Με το μαχαίρι στα δόντια»

«Με το μαχαίρι στα δόντια»

Με αυτόν τον τίτλο θέλησε ο Super 3 να τοποθετηθεί εκ νέου ενόψει του κρισιμότερου αγώνα που καλείται να δώσει ο Άρης την Κυριακή (17/4) στα Πηγάδια.

Ο Super 3, o μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση που θα κρίνει την είσοδο των «κίτρινων» στα play off, στη νέα του τοποθέτηση κάνει λόγο για συνεχή οπαδική στήριξη στην ομάδα, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το παιχνίδι του Βόλου με τον Παναθηναϊκό (17/4).

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Super 3:

«Σε πρώτο βαθμό, είμαστε ικανοποιημένοι. Ένας στόχος (η είσοδος στα play offs) που έμοιαζε απομακρυσμένος έως ανέφικτος, χάρη στην πίστη που νιώθαμε και μεταδώσαμε στην ομάδα, έφτασε να κρίνεται στην τελευταία αγωνιστική. Δεν ωφελεί, στην παρούσα φάση, να αξιολογήσουμε, αν κάτι τέτοιο αρμόζει στον ΑΡΗ, αλλά να σταθούμε στην ουσία των πραγμάτων. 

Και η ουσία είναι αυτή την απίστευτη «ρελάνς» που είναι έτοιμος ο ΑΡΗΣ να πραγματοποιήσει και ν’ αποδείξει το «μέταλλο» και το ειδικό βάρος που έχει αυτή η φανέλα, ώστε ως άλλος «Λάζαρος» να βγει από τον «τάφο» που οι συγκυρίες τον οδήγησαν για μακρό χρονικό διάστημα.

Όπως είναι γνωστό, ο ΑΡΗΣ δεν εξαρτάται μόνο από το δικό του αποτέλεσμα, αλλά χρειάζεται την ευνοϊκή συγκυρία και τον συνδυασμό άλλων αγώνων, για να υλοποιηθεί ο στόχος του. 

 Στη δική μας συνείδηση, αρκεί η νίκη στην Ξάνθη, για να νιώθουμε ότι η ομάδα έκανε το καθήκον της, αλλά στο θαυμαστό χώρο του ελληνικού πρωταθλήματος, ο ελλιπής Βόλος με τα μέτρια αποτελέσματα εντός έδρας κατόρθωσε να νικήσει τον Παναθηναϊκό που είναι η δεύτερη, σε βαθμολογική συγκομιδή, ομάδα εκτός έδρας.

Έχει το ποδόσφαιρο αυτή τη γοητεία και ιδίως το ελληνικό είναι η αποθέωση του αναπάντεχου. Μόνο που στην Ελλάδα, όλοι μπορούν να προβλέψουν… την αναπάντεχη εξέλιξη. 

 Έχουμε, πια, εμπιστοσύνη στην ομάδα, προπονητή και παίκτες. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν εξέλιπε αυτό το συναίσθημα από μέσα μας, πλην όμως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αντικρίζαμε μια αντανάκλαση, μια σκιά του αληθινού ΑΡΗ και όχι αυτόν τον πολεμιστή των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών που μας έχει ενθουσιάσει.

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ όμως. Αυτός ο ΑΡΗΣ μας αξίζει, αυτόν θέλουμε να βλέπουμε, έτσι έχουμε προδιαγράψει την εικόνα του, στο μέλλον. Ένας ΑΡΗΣ που θα μοιάζει των οπαδών του, που θα τιμά το όνομά του και την προέκταση αυτού. 

 Στην Ξάνθη, θα δώσουμε την τελευταία μας οπαδική «παράσταση» για φέτος, καθώς και μετά την είσοδο του ΑΡΗ στους αγώνες κατάταξης, η δυνατότητα να παραβρεθούμε στις έδρες των αντιπάλων δεν υφίσταται. Ευκαιρία, λοιπόν, να τα δώσουμε όλα και να συμβάλλουμε στη νίκη που θα μας οδηγήσει (υπό φυσιολογικές συνθήκες) στην Ευρώπη. 

 Η εικόνα δεκάδων λεωφορείων να διασχίζουν τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Ξάνθη, γνώριμη, πλην όμως ποτέ «βαρετή». Είναι μια διαδικασία που μας τονώνει το ηθικό, μας φέρνει σε μια οπαδική διάσταση που τα ξεχνάμε όλα και βιώνουμε τη στιγμή. 

 «Όπου παίζει ο θεός δεν είναι μοναχός….» λέει ο στίχος, γιατί ο ΑΡΗΣ, όσο υπάρχει ο SUPER 3, και στο πιο «ξεχασμένο» σημείο της Γης να παίξει, πάντα θα ΄χει οπαδούς που θα φωνάζουν γι’ αυτόν, που θα αντιπροσωπεύουν την πίστη μας στην ομάδα. 

 Συνήθως, στο ελληνικό πρωτάθλημα, η τελευταία αγωνιστική έχει «φιλικά» ματς. Για τον ΑΡΗ, η έννοια αυτή δεν υπήρξε ποτέ. Γιατί όλοι οι αντίπαλοί μας θέλουν να «μεγαλώσουν» νικώντας τον ΑΡΗ. Πάντα θα ΄χουν κίνητρο, πάντα θα μας βλέπουν τόσο μεγάλους, όσο είμαστε από την ίδρυσή μας. 

 Για τον ΑΡΗ όμως είναι αγώνας επιβίωσης, στη «ζούγκλα» του ελληνικού πρωταθλήματος και μια, ακόμα, ευκαιρία να καταστρέψει όλα όσα έχουν προσχεδιάσει οι… χοντροκέφαλοι, στο παρασκήνιο. Ένας θρίαμβος του γνήσιου, απέναντι στο κίβδηλο. Το πιο γνήσιο σωματείο της χώρας, το πιο περήφανο, ο εφιάλτης όλων των σάπιων της χώρας, θα πετύχει την απόλυτη ανατροπή.

«Με το μαχαίρι στα δόντια».

Έτσι, όπως ταιριάζει σ’ έναν survivor».



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved