Ολυμπιακός: Έρχεται… ενημερωμένος ο Μάρκο Σίλβα

Ολυμπιακός: Έρχεται… ενημερωμένος ο Μάρκο Σίλβα

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Μάρκο Σίλβα, ούτως ώστε να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και να ξεκινήσει τη δουλειά για τη νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, βρίσκεται σε διαμάχη με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την λύση της συνεργασίας, αξιώνοντας τα χρήματα που προβλεπόταν στο τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περσινό καλοκαίρι με τα «Λιοντάρια». Οι πληροφορίες από την ιβηρική χερσόνησο υποστηρίζουν πως την Τρίτη (30/6) έχει οριστεί ένα σημαντικό ραντεβού με τους δικηγόρους του προπονητή και τους ανθρώπους του συλλόγου, ούτως ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες του «διαζυγίου».

Στα υπέρ για τον Μάρκο Σίλβα αποτελεί το γεγονός πως την Τετάρτη (1/7) η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν… πρεμιέρα με τον Ζόρζε Ζέσους στο… τιμόνι τους, μια και ελέω της διαμάχης με τον νέο, πλέον, τεχνικό του Ολυμπιακού, δεν μπορούν να ανακοινώσουν τον… γάμο με τον πρώην κόουτς της Μπενφίκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία 24ωρα είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον Μάρκο Σίλβα, ούτως ώστε να μάθουν από πρώτο… χέρι στις εξελίξεις της «κόντρας» του με την Σπόρτινγκ, αλλά και για να ληφθούν οι αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό… παζάρι και την ενίσχυση της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε πως μέχρι την Παρασκευή (3/7) θα έχει έρθει στην Αθήνα και άμεσα θα δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις.

Άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα που ο Μάρκο Σίλβα παραμένει στην πατρίδα του, ενημερώνεται συνεχώς για τον Ολυμπιακό, τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ, αλλά και τα… κενά και τους… τρόπους που μπορούν να «καλυφθούν» με τις κινήσεις στα μεταγραφικά. Πάντως, η απόφαση του Ίβηρα κόουτς είναι πως στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 Ιουλίου μέχρι τις 20 του μηνός στο Ζέεφελντ, το παρόν θα δώσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι αυτή την στιγμή στο ρόστερ, αλλά και οι τελευταίες μεταγραφές.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved