Δεν τα παρατάει κανείς…

Δεν τα παρατάει κανείς…

Μπορεί τη φετινή σεζόν στην Σούπερ Λίγκα, στη «μάχη» της κατάκτησης του τίτλου, να γνωρίζουμε τους συλλόγους που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα (σ.σ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός), ωστόσο, ιδιαίτερο σασπένς, υπάρχει στην… ουρά της βαθμολογίας.

Εκεί, πέντε  ομάδες, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα παλέψουν για τη σωτηρία τους. Λάρισα, Πανσερραϊκός, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης και Κέρκυρα, δεν απέχουν, από βαθμολογικής άποψης, αρκετά μεταξύ τους και οι αμέσως επόμενες αγωνιστικές αναμένεται να κρίνουν πολλά.

Η μεγάλη απογοήτευση, πάντως, της φετινής Σούπερ Λίγκας, είναι η ΑΕΛ, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (14 βαθμούς). 

Η ομάδα -πλέον- του Νίκου Κοστένογλου, δεν έχει  -μέχρι στιγμής- ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα, ωστόσο, με το που ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός, οι «βυσσινί» φαίνεται πως απέκτησαν ψυχολογία και παράλληλα, με τις μεταγραφές που πραγματοποιεί η διοίκηση του συλλόγου, άπαντες είναι έτοιμοι, προκειμένου να τα δώσουν όλα για την παραμονή.


Ο Πανσερραϊκός, είναι μια αξιόμαχη ομάδα, που σε ορισμένα παιχνίδια παίζει ωραία μπάλα, ωστόσο, η βαθμολογική συγκομιδή της, είναι «φτωχή». Οι παίκτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, δεν παρατάνε κανένα ματς, ωστόσο, έχουν  καταφέρει να μαζέψουν μόλις 16 βαθμούς. Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι του συλλόγου, είναι πεπεισμένοι πως μπορεί η ομάδα των Σερρών, να παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια».


Άλλος ένας σύλλογος, που ξεκίνησε με προσδοκίες το φετινό πρωτάθλημα, αλλά τελικά όλα φαίνεται πως πήγαν… στραβά, είναι ο Πανιώνιος. Το συγκρότημα του Τάκη Λεμονή,  παλεύει για την «σωτηρία» του, ενώ οι οπαδοί των «κυανέρυθρων» έχουν άλλες προσδοκίες, για τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Οι 19 «πόντοι», που  έχει κατακτήσει στο πρωτάθλημα η ομάδα, έχουν βάλει σε μπελάδες  τον Πανιώνιο,  οι παίκτες του οποίου καλούνται να σώσουν την χρονιά.

Παράλληλα, στο γκρουπάκι με τις  ομάδες που κινδυνεύουν είναι και ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες, αν και ξεκίνησαν τον φετινό… μαραθώνιο με καλά αποτελέσματα, στη συνέχεια, υπήρξε μια αγωνιστική καθίζηση και έτσι  ο Γιώργος Βλάχος «πλήρωσε το μάρμαρο», καθώς πέρασε την… πόρτα της εξόδου, με τον Οράσιο Γκονσάλβες, να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου και μαζί και την «αποστολή»,  να βγάλει τον Αστέρα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, από τις… περιπέτειες  της παραμονής. Η ομάδα της Τρίπολης, έχει στο… σακούλι της, 19 βαθμούς.


Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε, εξάλλου, την φετινή Σούπερ Λίγκα και η Κέρκυρα, αλλά στα τελευταία ματς, τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς , προσπαθεί να περάσει την δικά του φιλοσοφία στους «νεοφώτιστους»,  αλλά αυτός ίσως πάρει χρόνο και πλέον, στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα, κάθε χαμένος βαθμός, μπορεί να κοστίσει. Οι 20 «πόντοι», που έχει κατακτήσει η Κέρκυρα, μπορούν, πάντως, να της δώσουν τα εχέγγυα για μια εύκολη παραμονή.



ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved