Φιέστα και «μάχη» play off

Φιέστα και «μάχη» play off

Πέφτει η «αυλαία» της Super League, με την διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής.

Το μόνο που απομένει να μάθουμε, στο φετινό πρωτάθλημα, είναι τις ομάδες που θα ακολουθήσουν τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στα play off, καθώς και τη σχετική βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός, στο ματς με την Λάρισα, θα κάνει τη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας του Βόλου, ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Άρης θα τα δώσει όλα για το «τρίποντο» στη Ξάνθη, προκειμένου να έχει αξιώσεις για την είσοδό του στα φετινά play off.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ

Να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με νίκη θέλει ο Ολυμπιακός, απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη ΑΕΛ.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ερνέστο Βαλβέρδε, επιθυμούν να «κλείσουν» ιδανικά την σεζόν και να πετύχουν μια ευρεία νίκη, γιορτάζοντας παράλληλα και επίσημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στον αντίποδα, η ΑΕΛ φαίνεται να μην έχει ουσιαστικό κίνητρο στο συγκεκριμένο αγώνα, μιας και άπαντες στη θεσσαλική ομάδα γνωρίζουν πως από την νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League.

ΑΕΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ
Οι «κιτρινόμαυροι» του Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζουν τον αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που ίσως αλλάξει την βαθμολογία της ΑΕΚ,  σχετικά με το πως θα μπει στα play off, σε συνάρτηση πάντα με το παιχνίδι του Βόλου.

Για τον λόγο αυτό, οι παίκτες της ΑΕΚ αναμένεται να αγωνιστούν με μοναδικό τους στόχο την νίκη, ενώ παράλληλα θα περιμένουν πιθανή ήττα του Ολυμπιακού Βόλου από τον Παναθηναϊκό για να μπορέσουν να εισέλθουν στη διαδικασία των play off με δύο βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ματς που κρίνει πολλά και για τους δύο αντιπάλους θα γίνει στο «Πανθεσσαλικό», με τον Ολυμπιακό Βόλου να θέλει τη νίκη για να διασφαλίσει την παρουσία του στα play off όπου θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για τους τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να διατηρήσει τη διαφορά με την οποία θα μπει στους αγώνες διαβάθμισης αναζητώντας παράλληλα και «εκδίκηση» για την εντός έδρας ήττα από τους Βολιώτες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

ΞΑΝΘΗ – ΑΡΗΣ

Να τελειώσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θέλει η Ξάνθη, στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Οι Ακρίτες επιθυμούν το «τρίποντο» μπροστά στο κοινό τους, έτσι ώστε να καταλάβει η ομάδα την καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογική κατάταξη.

Στον αντίποδα, όμως, ο Άρης έχει ισχυρό κίνητρο για την επικράτηση. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θέλει πάση θυσία τη νίκη, έτσι ώστε να έχει ελπίδες για να μπει στα play off.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει να αφήσει με νίκη τη Super League, στο ματς με τον Πανιώνιο.

Οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία και έτσι θα παραταχθούν χωρίς άγχος, στο συγκεκριμένο ματς. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο ματς με την Καβάλα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προέρχεται από τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Ολυμπιακό, που είχε ως συνέπεια να εξασφαλίσει την παραμονή του συλλόγου στα «μεγάλα σαλόνια».

Στην αντίπερα «όχθη», οι «Αργοναύτες» θέλουν να τελειώσουν με θετικές εντυπώσεις της σεζόν και έτσι θα προσπαθήσουν να φύγουν με το «διπλό» από το Περιστέρι.

ΠΑΟΚ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα play off, θέλει ο ΠΑΟΚ, στο ματς με την Κέρκυρα.

Το συγκρότημα του Μάκη Χάβου, ύστερα από την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ηρακλή, θα τα δώσει όλα για το «τρίποντο», έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο του, απέναντι σε έναν αδιάφορο ΑΟΚ, που πέτυχε τον στόχο της παραμονής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Φινάλε με νίκη θέλει να κάνει ο Πανσερραϊκός, στη φετινή του «περιπέτεια» στη Super League, καθώς έχει «αποχαιρετήσει» την κατηγορία.

Εξάλλου, ο Εργοτέλης θέλει να επιστρέψει στον… δρόμο των επιτυχιών και να καταλάβει την καλύτερη δυνατή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

Κυριακή 17/4

ΟΑΚΑ: ΑΕΚ – Ηρακλής

«Πηγάδια»: Ξάνθη – Άρης

Γηπ. Τρίπολης: Αστέρας – Τρίπολης – Πανιώνιος

Δημ. Γηπ. Περιστερίου: Ατρόμητος – Καβάλα

Πανθεσσαλικό Στάδιο: Ολυμπιακός Βόλου- Παναθηναϊκός

«Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός – Λάρισα

Τούμπα: ΠΑΟΚ – Κέρκυρα

Δημ. Γηπ. Σερρών: Πανσερραϊκός - Εργοτέλης
*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 19:00.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved