«Ξέραμε τις αδυναμίες της Κέρκυρας»

«Ξέραμε τις αδυναμίες της Κέρκυρας»

Για τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της Κέρκυρας στο κύπελλο Ελλάδας μίλησε στον Sentra FM 103,3 o Γιάννης Ζαραδούκας.

Ο αμυντικός των Βολιωτών τόνισε πως η ομάδα του γνώριζε τις αδυναμίες της Κέρκυρας και την χτύπησε εκεί που «πονούσε»:

«Γνωρίζαμε τις αδυναμίες της Κέρκυρας, παίξαμε έξυπνα και εκμεταλλευτήκαμε τα κενά της  που ήταν κυρίως στο κέντρο της άμυνας. Παίξαμε πολύ κάθετα και αυτό μας βγήκε σε καλό», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στάθηκε στην ευχαρίστηση που αισθάνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου όταν αγωνίζονται.  Τόνισε  πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν κλείνεται στην άμυνα γι’ αυτό και ευχαριστιέται κάθε παιχνίδι.

«Εχουμε αισιοδοξία όπου και να πάμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Το καλό είναι ότι ούτε ο προπονητής μας, μάς έχει πει να προσέχουμε την άμυνα. Παίζουμε καθαρά και κοιτάζουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι».

Αναφερόμενος στο πέναλτι με τον  οποίο ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ, είπε πως είναι καθαρό.

«Η φάση του 26’ ήταν καθαρό πέναλτι και ο διαιτητής έδειξε αμέσως τη βούλα και το παιδί, ο Παρασκευαϊδης, ούτε καν διαμαρτυρήθηκε. Υπήρξε επαφή».

Στάθηκε ακόμα στην δυσκολία του Ολυμπιακού Βόλου να σκοράρει παρά το γεγονός ότι δημιουργεί ευκαιρίες και στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί τονίζοντας ότι τον Βόλο δεν τον τρομάζουν τα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες.

«Στο πρωτάθλημα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ενώ δημιουργούμε ευκαιρίες δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία και μετά βλέπουμε. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Όμως την ομάδα σε τέτοια παιχνίδια δεν την φοβάμαι καθόλου, γιατί έχουμε δείξει ότι τα πάμε καλά».

Αναφέρθηκε επίσης στο πρόβλημα που δημιουργεί στον Ολυμπιακό Βόλου το αχανές Πανθεσσαλικό, αλλά και στο γεγονός ότι οι φίλαθλοι υποστηρίζουν πρώτα μία μεγάλη ομάδα και έπειτα τον τοπικό Ολυμπιακό.

«Το γήπεδο είναι αχανές, είμαστε ομάδα με μέσο όρο εισιτηρίων 8.000 που δεν φαίνεται καθόλου, οπότε δεν αισθανόμαστε την συμπαράσταση. Το είδαμε με τον ΠΑΟΚ που κατέβασε 3.000 και ακουγόταν περισσότερο από τον δικό μας κόσμο. Επειτα ο κόσμος μας είναι πρώτα μια μεγάλη ομάδα και μετά Βόλος. Αλλά με μια επιτυχία ο κόσμος θα πιστέψει στον Ολυμπιακό Βόλου».

Θεώρησε τέλος πως η «ψαλίδα» μεταξύ μικρών και μεγάλων έχει κλείσει, ενώ είπε πως του αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η Κέρκυρα, αλλά όχι αυτό που παίζει ο Παναθηναϊκός.

«Η ψαλίδα με τις μεγάλες ομάδες  έχει κλείσει κι αυτό είναι πολύ θετικό γιατί υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.  Μια ομάδα που μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο που παίζει είναι η  Κέρκυρα. Αντίθετα, δεν μου  αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει ο Παναθηναϊκός. Τον περίμενα πολύ καλύτερο φέτος, επειδή έχει πολύ καλό υλικό».



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved