Παναθηναϊκός: Τα «συν» και τα «πλην» για Σίβοκ

Παναθηναϊκός: Τα «συν» και τα «πλην» για Σίβοκ

«Αλμυρός» αλλά εξαιρετικά θελκτική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό ο Σίβοκ με το Onsports να αναλύει τα δεδομένα για μια πιθανή απόκτηση του Τσέχου από το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν «βράχο» για την άμυνά του κι έχει στρέψει το βλέμμα του σε τρεις περιπτώσεις. Οι Σπάχιτς, Σίβοκ και Σιανί αυτή την ώρα φαίνονται να είναι πιο ψηλά στη λίστα, με τον δεύτερο να απασχολεί αρκετά. Το Onsports αναλύει ποιο μπορεί να είναι το «όπλο» του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του διεθνούς άσου, ο οποίος υποστηρίζει πως έχει οκτώ προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το Champions League «μετράει»

Όπως είχε τονίσει πριν μερικά 24ωρα στο Onsports ο εκπρόσωπος του Τόμας Σίβοκ, θα παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφαση του πελάτη του και το αν θα αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η ομάδα που θα επιλέξει. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προσφέρει το «δέλεαρ» του Champions League στον Τσέχο διεθνή στόπερ και να αντιπαραβάλλει έτσι τα παραπάνω χρήματα που μπορούν να δώσουν άλλες ομάδες για να τον αποκτήσουν.

Το βράδυ της Τετάρτης παρουσιάστηκαν ως «μνηστήρες» για τον Σίβοκ οι Μπούρσασπορ, Γουέστ Χαμ και Σπάρτα Πράγας, όμως με εξαίρεση τους Τσέχους καμία από τις άλλες ομάδες δεν έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για την επόμενη χρονιά. Αυτό είναι το «συν» του Παναθηναϊκού στην περίπτωση του Σίβοκ, η οποία ωστόσο έχει κι άλλα «αγκάθια».

Μπίλιτς, οικογένεια και… πατρίδα

Η Γουέστ Χαμ που προαναφέραμε έχει πλέον στον πάγκο της τον Σλάβεν Μπίλιτς. Τον άνθρωπο με τον οποίο ο Σίβοκ συνεργάστηκε εξαιρετικά στη Μπεσίκτας, έκανε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια του και ανέβασε το κασέ του πάνω από το 1 εκατ. ευρώ. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να μετρήσει κι αυτό σε μια απόφαση που θα λάβει στο επόμενο 15ήμερο ο Τσέχος στόπερ.

Από εκεί και πέρα, η οικογένειά του έχει αρχίσει να συνηθίζει τη ζωή στην Τουρκία και ο Σίβοκ δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση από ομάδα της χώρας. Ακόμα κι αν αυτή έρθει από τη Μπούρσασπορ που δεν παίζει Ευρώπη, έχει όμως τη δυνατότητα να «καλύψει» αυτό το ντεζαβαντάζ με ένα «βαρύ» συμβόλαιο! Τέλος, η Σπάρτα Πράγας προσφέρει στον Σίβοκ – εκτός από την πιθανότητα να παίξει στην Ευρώπη – και τη δυνατότητα να επαναπατριστεί. Κάτι που «μετράει» αρκετά για έναν οικογενειάρχη επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Δεν θα «κολλήσει» σ’ αυτόν!

Ο Παναθηναϊκός σε κάθε περίπτωση έχει τα δικά του «όπλα», όμως, κοιτάζει και τις άλλες περιπτώσεις και θα προσπαθήσει σύντομα να τελειώσει το θέμα όπως επιτάσσει κι ο προγραμματισμός του. Οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα τους αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς, εκτός του Σίβοκ αλλά και των Σπάχιτς, Σιανί που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες και θέλει σύντομα να βρει τον εκλεκτό.

Οι «πράσινοι» δεν θέλουν να «τραβήξει» χρονικά η υπόθεση του στόπερ, αφού τουλάχιστον ο βασικός ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί για τη θέση αυτή, θα πρέπει να είναι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας έτσι ώστε να δουλέψει με τον Γιάννη Αναστασίου και την ομάδα και είναι πανέτοιμος και «δεμένος» με το σύνολο στα προκριματικά του Champions League!



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved