«Φεύγει... υπό προϋποθέσεις»

«Φεύγει... υπό προϋποθέσεις»

Το Onsports εντόπισε τον Φερνάντο Κοσεντίνο, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Μπουένος Άιρες και έμαθε από πρώτο… χέρι την αλήθεια σχετικά με την περίπτωση του Σεμπάστιαν Λέτο.

Την στιγμή που τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν, ο ατζέντης του αριστεροπόδαρου, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «Onsports», ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει με σύλλογο του εξωτερικού, για μεταγραφή του Λέτο, τόνισε επίσης ότι, ουδέποτε προτάθηκε στον πελάτη του μείωση αποδοχών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Κοσεντίνο:

«Πραγματικά αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την περίπτωση του Λέτο, είναι πρωτοφανές. Σε κάθε διαφορετικό μέσο, διαβάζω και μια άλλη άποψη σχετικά με τον πελάτη μου. Η αλήθεια είναι ότι εγώ μίλησα με τον Δημήτρη Γόντικα και μου μετέφερε την θέση του Παναθηναϊκού. Η ομάδα θέλει να πουλήσει τον παίκτη μόνο αν προκύψει πρόταση που να ικανοποιεί την ΠΑΕ, αλλά φυσικά και εμάς (σ.σ αυτόν και τον Λέτο). Ωστόσο μου έγινε σαφές πως σε περίπτωση που δεν βρεθεί πρόταση αξιόλογη, τότε ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει τον Λέτο, και δεν θα προχωρήσει σε μείωση του μισθού του. Μου μετέφεραν πως είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτόν και μόνο αν παραστεί ανάγκη θα τον αφήσουν να φύγει» τόνισε.

Στην συνέχεια παραδέχτηκε ότι τον έχουν προσεγγίσει έξι ομάδες για λογαριασμό του Αργεντινού, ωστόσο χωρίς κάποια να έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση: «Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ενδιαφέρoν από ομάδες του εξωτερικού. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι σε πρώιμο στάδιο και δεν μπορώ να τις κατονομάσω. Πάντως σας λέω ότι μου έχουν στείλει fax έξι σύλλογοι του εξωτερικού προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις απαιτήσεις του παίκτη και της ομάδας του».

Τέλος ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του είναι ευτυχισμένος στο «τριφύλλι»:  «Αν και η καριέρα του Λέτο στην Ελλάδα ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις, καθώς στον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τον εαυτό του και να νοιώσει καλά. Ευτυχώς ήρθε όμως ήρθε ο Παναθηναϊκός και του έδωσε την ευκαιρία να δείξει ποιος είναι. Πλέον βρίσκεται σε μια ομάδα που τον προσέχουν, του δείχνουν ότι τον υπολογίζουν και τους το ανταποδίδει με την παρουσία του στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό του χρόνου να παίζει Champions League και όπως είναι λογικό ο πελάτης μου θα φύγει μόνο για ομάδα μεγαλύτερου επιπέδου».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved