«Πιστεύαμε στην παραμονή»

«Πιστεύαμε στην παραμονή»

Ούτε μια στιγμή δεν πίστεψαν οι ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου ότι η ομάδα δεν θα παραμείνει στη Super League, όπως τόνισε ο Ανδρέας Σάμαρης.

Ο ποδοσφαιριστής του Πανιώνιου μίλησε την εκπομπή Super League Preview του συνδρομητικού καναλιού για τη φετινή χρονιά της ομάδας του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εξασφάλιση της παραμονής, η οποία ήρθε με πολύ άγχος:
«Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, ειδικά στον πρώτο γύρο. Ευτυχώς όμως καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας, τον... ενδιάμεσο στόχο μας και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Πλέον, σχεδιάζουμε τι θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι αρχικά και στη συνέχεια την επόμενη σεζόν».

Αν φοβήθηκαν κάποια στιγμή ότι δεν θα τα καταφέρουν:
«Όχι, όχι. Σε καμία περίπτωση. Το πιστεύαμε συνέχεια. Ακόμα και όταν ήμασταν τελευταίοι το συζητούσαμε όλοι μεταξύ μας και λέγαμε πως αυτή η ομάδα δεν θα πέσει. Από τον Ιανουάριο και μετά, βοήθησαν και οι μεταγραφές, το πετύχαμε και έγινε αυτό που πιστεύαμε καθόλη τη χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε».

Για τη δική του, πετυχημένη, χρονιά:
«Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, άρχισα και εγώ να παίζω και να προσφέρω. Μπήκα σε μια περίοδο που η ομάδα ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ήταν τελευταία. Είναι πολύ σημαντικό που μέσα από την ομάδα, η οποία πέτυχε τον στόχο της, έπαιζα και εγώ. Νομίζω ότι με βοήθησαν τα παιχνίδια αρκετά. Είμαι χαρούμενος για την φετινή μου παρουσία».

Για το πρόβλημα στην ψυχολογία στην προ-Λεμονή εποχή:
«Σίγουρα άλλαξε η αυτοπεποίθηση της ομάδας και όπως έχω ξαναπεί πλέον πετυχαίνουμε γκολ με λιγότερες ευκαιρίες. Νομίζω πως από εκεί καταλαβαίνεις ότι έχει αλλάξει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας. Βελτιώθηκε η ψυχολογία μας στο παιχνίδι μας, στον τρόπο με τον οποίο σκοράρουμε. Κάναμε εξαιρετικό δεύτερο γύρο και αυτό νομίζω πως είναι κάτι το οποίο έχει πετύχει ο κύριος Λεμονής».

Για τις μεταγραφικές ενισχύσεις τον Ιανουάριο:
«Ο Κώστας Μήτρογλου μας βοήθησε πάρα πολύ, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Είχε το εύκολο γκολ. Δημιουργούσε ευκαιρίες μόνος του, κρατούσε μπάλα, ήταν πολύ σημαντικός. Νομίζω ότι τα 8 γκολ που έχει βάλει σε τόσο μικρό διάστημα τα λένε όλα γιατί ήταν και βαθμοί. Και τα υπόλοιπα παιδιά, ο Γιώργος Γκαλίτσιος, ο Ντάτο Κβιρκβέλια βοήθησαν την ομάδα και την οδήγησαν στην παραμονή της».

Για το πιο καθοριστικό παιχνίδι του Πανιωνίου στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού:
«Δείξαμε ότι αρχίζει η αντεπίθεσή μας με τον αγώνα στο Βικελίδης, το διπλό κόντρα στον Άρη. Ακολούθησαν δύο δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Καβάλα στην έδρα μας, θα μπορούσαμε να τα κερδίσουμε και τα δύο, αλλά νομίζω πως με το διπλό στον Άρη δείξαμε ότι ξεκινάει η αντεπίθεσή μας. Από εκείνο το παιχνίδι, πήραμε τα πάνω μας, παρουσιάσαμε ένα καλό «πρόσωπο» και μείναμε αήττητοι για 11 ή 12 παιχνίδια».

Για το τι θα του μείνει αξέχαστο από τη φετινή χρονιά:
«Σίγουρα το ντεμπούτο με την ΑΕΚ, αλλά κυρίως το διπλό στην Λάρισα, όπου πέτυχα και το γκολ με το οποίο κέρδισε η ομάδα. Είναι κάτι το οποίο δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το γκολ γιατί είναι και το πρώτο μου, αλλά και γιατί κέρδισε η ομάδα μου σε μια δύσκολη έδρα».

Για την συμπαράσταση του κόσμου:
«Ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα και στις δύσκολες στιγμές, μας βοήθησε πολύ. Έπρεπε να παίζουμε και γι' αυτούς, ήταν ένα επιπλέον κίνητρο, τους σκεφτόμασταν σε κάθε παιχνίδι και νομίζω πως δικαιώθηκαν για την στήριξη που μας πρόσφεραν».

Για τον χωρίς άγχος τελευταίο αγώνα της σεζόν:
«Χωρίς άγχος, χωρίς πίεση θα είναι, αλλά θα παίξουμε για τη νίκη. Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Θα παίξουμε ελεύθερα και ωραίο ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες. Και η Τρίπολη παρά το ότι έχει υποβιβαστεί θα θέλει τη νίκη για να αποχαιρετήσει με ωραίο τρόπο την κατηγορία».



Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved