Άρνεσεν: «Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω» (video)

Άρνεσεν: «Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω» (video)

Αποφασισμένος να… σηκώσει άμεσα τα μανίκια του και να πιάσει δουλειά ως νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Φρανκ Άρνεσεν.

Ο Δανός ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και στις πρώτες του δηλώσεις, στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, θέλει άμεσα να αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, προαναγγέλλοντας μεταγραφές, ούτως ώστε να γίνει δυνατός ο «Δικέφαλος» τη νέα χρονιά.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Δανού…

Κύριε Άρνεσεν καλώς ήρθατε! Είναι χαρά μας που σας έχουμε εδώ, ήταν μία μεγάλη έκπληξη ίσως για ολόκληρη την Ευρώπη ο ερχομός σας εδώ. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σας;

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, όσους μου επέτρεψαν να είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω! Ήρθα σε επαφή με τον σύλλογο και μου ζήτησαν να έρθω εδώ, πριν από περίπου δύο μήνες. Ήταν μια διαδικασία. Φυσικά γνωρίζω τον ΠΑΟΚ από την θητεία του στην Αϊντχόφεν. Είχαμε μερικές σπουδαίες μάχες. Ήξερα τον σύλλογο και τους πολύ παθιασμένους φιλάθλους εδώ καθώς και την ίδια την ομάδα. Έτσι σιγά σιγά μου δημιουργήθηκαν πολύ ενδιαφέροντα συναισθήματα για να αναλάβω αυτή την αποστολή. Νομίζω οι άνθρωποι της ομάδας, ο ιδιοκτήτης, ο Τζακ (σ.σ. Αγγελίδης), όλοι εδώ ήταν φανταστικοί και μου δημιούργησαν τους λόγους να πω ότι αυτό είναι ένα πρότζεκτ πάνω στο οποίο θέλω να δουλέψω».

Άρα δεν ήταν δύσκολο για εσάς να ανακαλέσετε κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν σας στην Τούμπα…

«Όχι, όχι δεν ήταν δύσκολο. Χάσαμε βέβαια 3-2 το θυμάμαι, αλλά ισιώσαμε την σειρά στο Αϊντχόφεν. Μπορώ όμως να θυμηθώ. Είδα και χθες τους φιλάθλους, ήταν φανταστικοί υποστηρίζοντας την ομάδα. Μπορώ να θυμηθώ σχεδόν τα πάντα και ελπίζω να έχουμε πολλή επιτυχία μαζί τα επόμενα χρόνια και θα κάνω ότι μπορώ για να αποτελέσω μέλος της επιτυχίας του ΠΑΟΚ».

Οι φίλαθλοι ανυπομονούν να ακούσουν τα πρώτα σας σχέδια, το πλάνο σας και τι φαντάζεστε να κάνετε με αυτή την ομάδα, αν και είναι πολύ νωρίς για σας να το αναλύσετε. Έχετε τις πρώτες σκέψεις σας;

«Πρώτα απ’ όλα η δουλειά μου είναι να κάνω σχεδόν τα πάντα στο αθλητικό κομμάτι. Το προπονητικό σταφ, τους παίκτες, τις ακαδημίες, το τμήμα σκάουτινγκ το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό, σε όλα αυτά τα πράγματα θα πρέπει προφανώς να ηγηθώ. Η φιλοσοφία που δουλεύω είναι ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου, πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί. Σαν ποδοσφαιρική ομάδα που είμαστε, πρέπει να είμαστε ομάδα και εκτός του γηπέδου και αυτό είναι που θέλω να οργανώσω. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά καλά πράγματα στον ΠΑΟΚ ήδη και ελπίζω ότι μπορώ να φέρω λίγα ακόμη, ώστε να πάμε στην σωστή κατεύθυνση. Προφανώς στην πρώτη ομάδα πρέπει να δούμε που μπορούμε να βελτιωθούμε, τι μπορούμε να κάνουμε, στο προπονητικό τιμ και αυτά θα είναι η προτεραιότητα μου, στον πρώτο μήνα όταν θα ξεκινήσω».

Και πότε πιστεύετε ότι θα είστε έτοιμος να δείξετε πράγματα από την δουλειά σας;

«Είναι μία καθημερινή εργασία. Δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά προφανώς θα ξεκινήσω αμέσως. Γνωρίζουμε ότι μπαίνουμε σε μία μεταγραφική περίοδο, έχω καθυστερήσει λίγο, αλλά υπάρχουν ευφυείς άνθρωποι εδώ που μπορούν να μου δώσουν μία καθοδήγηση, να με ενημερώσουν για όλα στον σύλλογο, αλλά προφανώς αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι πρέπει να φέρουμε παίκτες, ώστε να είμαστε ισχυροί την επόμενη σεζόν. Οπότε υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει».

Μπορείτε να περιγράψετε τα πρώτα σας συναισθήματα αυτή την στιγμή; Είναι ενθουσιασμός; Είναι άγχος;

«Όχι, όχι. Καθόλου άγχος. Το εντελώς αντίθετο. Έχω πάθος για τη δουλειά μου και όταν λέω ναι σε κάτι πηγαίνω κατά πάνω του! Όπως είπα πρέπει να περιμένουμε λίγο μέχρι να ξεκινήσω αλλά πραγματικά δεν βλέπω την ώρα».

Δείτε τη συνέντευξη του Δανού τεχνικού διευθυντή από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube…

Άρνεσεν: «Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω» (video)



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved