«Αφεντικό» και στην Τούμπα (photos)

«Αφεντικό» και στην Τούμπα (photos)

Ο Παναθηναϊκός έκανε το τρία στα τρία στα playoffεπικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με γκολ του Ταυλαρίδη – Στο +7 το «τριφύλλι» από τους Θεσσαλονικείς, κλειδώνει το… σεντόνι

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στα playoffκαι στην Τούμπα, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ με το γκολ που πέτυχε ο Στάθης Ταυλαρίδης από το 43’ της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» έχουν το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της διαδικασίας, χωρίς καν να έχουν δεχθεί γκολ και είναι επί της ουσίας από τώρα στα προκριματικά του ChampionsLeagueκαθώς πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να χαθεί η πρώτη θέση.

Ο Παναθηναϊκός έχει 11 βαθμούς, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 4 με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι στους 3 και τον Ατρόμητο στους 2, παλεύοντας ουσιαστικά να αποφύγουν την τελευταία θέση. Το «τριφύλλι» επί της ουσίας θέλει έναν βαθμό απέναντι στους Θεσσαλονικείς την Κυριακή στη Λεωφόρο, για να ανοίξει κι άλλο τη διαφορά. Την ίδια ώρα, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να διορθώσει πάρα πολλά πράγματα, αφού με τέτοια εικόνα κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση της διαδικασίας που οδηγεί στους ομίλους του EuropaLeagueαλλά θα έχει και να διαχειριστεί τις αποδοκιμασίες του κόσμου του που ήταν εντονότατες μετά το τέλος του ματς.

«Καθάρισε» ο Ταυλαρίδης

Υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν το ματς, άρχισε το ματς στην Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός όμως ήταν αυτός που εξαρχής παρουσιάστηκε καλύτερος, έχοντας τον Σωτήρη Νίνη σε μεγάλα κέφια. Ο διεθνής χαφ έχασε δυο φορές την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά αντ’ αυτού το έκανε ο Στάθης Ταυλαρίδης στο 43’ μετά από σέντρα του Νάνο. Το γκολ αυτό έστειλε τον Παναθηναϊκό με προβάδισμα στα αποδυτήρια, απολύτως δίκαια με βάση την εικόνα που είχαν οι δυο ομάδες στο πρώτο μισό του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Γεωργιάδης βλέποντας την πολύ κακή παρουσία του ΠΑΟΚ, έβαλε στο ματς τους Αθανασιάδη, Περέιρα αλλά ούτε και αυτό δούλεψε για τους γηπεδούχους. Μάλιστα, ο Κλάους αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από 23’ συμμετοχής λόγω τραυματισμού, μεγαλώνοντας κι άλλο τα προβλήματα για τον «δικέφαλο του Βορρά». Με εξαίρεση το δοκάρι του Κίτσιου στο 50’, οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν μεγάλη φάση στα καρέ του Στιλ, με τον Παναθηναϊκό να χάνει δυο ευκαιρίες με τον Μπεργκ για να δώσει διαστάσεις στη νίκη του.

 Contrast στο τέλος

Το τέλος του ματς, έδειξε και το απόλυτο constrast των play off της Σούπερ Λίγκας. Την τρομερή αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού και τη βελτίωση που φέρνει την ομάδα του Αναστασίου στην πρώτη θέση, με την αγωνιστική και ψυχολογική κατάρρευση του ΠΑΟΚ. Από τη μία η έντονη «γιούχα» στο τέλος του ματς από τους φίλους του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι από την άλλη οι πανηγυρισμοί των «πράσινων» που και φέτος εξασφαλίζουν την παρουσία τους στα προκριματικά του Champions League μέσω των play off.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Ρατς, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλα, Κίτσιου, Νομπόα, Κάτσε, Τζιόλης, Μακ, Πόζογλου (46' Περέιρα), Παπαδόπουλος (46' Αθανασιάδης, 68' Κουλούρης)

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Μαυρίας, Νίνης (77' Λαγός), Πράνιτς (57' Ατζαγκούν), Καρέλης (63' Μπεργκ)



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved