Super League: Φωτιά σε… Τούμπα και Περιστέρι!

Super League: Φωτιά σε… Τούμπα και Περιστέρι!

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play offs της Τετάρτης (27/5).

Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται τους «πράσινους» στις 19:30 (Onsports, Novasports 1) αναζητώντας την πρώτη τους νίκη στο… μίνι πρωτάθλημα, ούτως ώστε να μείνουν σε απόσταση… αναπνοής από το «τριφύλλι», όσον αφορά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Αντίθετα, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, θέλει να κάνει το 3Χ3 και να… καθαρίσει την κορυφή στα play offs.

Προβλήματα για Γεωργιάδη

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει πολλούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει». Ο τεχνικός του «Δικέφαλου» δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους Σαλπγγίδη, Γκολάσα, Κωνσταντινίδη και Δεληγιαννίδη, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Γλύκου και Μακ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Ρατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Παπαγιαννόπουλος, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ, Σαββίδης, Μαντούρο, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Κουλούρης.

Μισή… ντουζίνα απουσίες για Αναστασίου

Πολλά προβλήματα για το ντέρμπι της Τούμπας αντιμετωπίζει και ο Γιάννης Αναστασίου. Εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι Κλωναρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πέτριτς, Χουχούμης και Σπυρόπουλος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης, Μπερίσα.

«Μάχη» για τη δεύτερη θέση

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των play offs θα ανοίξει στο Περιστέρι, όπου στις 17:15 (Onsports, Novasports 2) ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδες «μάχονται» για τη δεύτερη θέση και το… καλό εισιτήριο του Europa League και παράλληλα, την αποφυγή της τελευταίας θέσης, η οποία θα… σημάνει την έναρξη της προετοιμασίας από πολύ νωρίς.

Δύο απουσίες για Νιόπλια

Εκτός πλάνων του Έλληνα τεχνικού στους «κυανόλευκους» βρίσκονται οι Μπρίτο και Τσενάμο.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Αγκουαζί, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο, Νάστος, Καραμάνος, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Κοντοές, Ναπολεόνι, Γκαρσία.

Διπλό πρόβλημα και για Βεργέτη

Ο τεχνικός ηγέτης των Αρκάδων δεν μπορεί να υπολογίζει τους Γιαννιώτα και Φερνάντες, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Αλόκο, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Λούι, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες, Σκούρτης, Πάρα.



Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved