Τόρες: «Θέλω να μείνω στην Κρήτη»

Τόρες: «Θέλω να μείνω στην Κρήτη»

Μήνυμα παραμονής έστειλε ο Νταβίντ Τόρες στον Πλατανιά, σε συνέντευξη που έδωσε στην Ισπανία.

Ο Ισπανός φορ τόνισε στην ιστοσελίδα laparadinha.com πως είναι πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή του στην Κρήτη και θα ήθελε να μείνει στον Πλατανιά, αν τα βρούνε με την ομάδα. Παράλληλα, μίλησε με κολακευτικά λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντάς το ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά:

Πως πήρες την απόφαση να πας στην Ελλάδα;

«Ο μάνατζέρ μου είχε επαφές με την ομάδα και με ήθελαν, οπότε συζητήσαμε μέχρι που συμφωνήσαμε».

Πως είναι η ζωή στην Κρήτη; Είναι πολύ διαφορετική από τη ζωή στην Ισπανία;

«Είναι αρκετά παρόμοια με τον τρόπο που ζούμε στην Ισπανία. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί, τρώνε πολύ καλά και η αλήθεια είναι πως σε βοηθούν να προσαρμοστείς καλύτερα».

Όταν πήγες στον Πλατανιά, βρήκες τον Χουάν Αγκιλέρα, Πόσο σε βοήθησε;

«Ναι, φυσικά. Ήταν πολύ σημαντική η στήριξή του για μένα, επειδή με βοήθησε να προσαρμοστώ πιο γρήγορα, και γίναμε καλοί φίλοι».

Στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίζονται πολύ Ισπανοί. Γιατί νομίζεις πως συμβαίνει αυτό;

«Γιατί είναι πολύ ελκυστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ειδικά η εμπειρία να παίζεις σε μια άλλη χώρα σε επαγγελματικό επίπεδο, με τέτοια κουλτούρα και κόσμο, μπορεί να σε μάθει πολλά».

Τέσσερις ομάδες ισοβάθμησαν στους 44 βαθμούς και τρεις στους 43, από τις οποίες έπεσε μια. Ο Πλατανιάς σώθηκε στους 44 βαθμούς. Υπήρχε πιο εντυπωσιακό και επίπονο φινάλε για τόσες ομάδες;

«Η αλήθεια είναι πως ήταν μια τρελή χρονιά, σε κάθε επίπεδο και ήταν μοναδική η εμπειρία. Πολλές ομάδες μπλέχτηκαν στον υποβιβασμό. Ευτυχώς εμείς τα κάναμε σωστά και μείναμε στην κατηγορία, που ήταν ο στόχος μας από την αρχή».

Πως κρίνεις το επίπεδο στη Super League;

«Νομίζω πως είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολλές ισάξιες ομάδες. Αν δείτε τη βαθμολογία φέτος, θα δείτε ότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός».

Θεωρείς πως κάποια ομάδα μπορεί σύντομα να βάλει τέλος στην κυριαρχία του Ολυμπιακού;

«Υπάρχουν αρκετές ομάδες που μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό και να πάρουν το πρωτάθλημα μετά από χρόνια. Νομίζω πως τη νέα σεζόν θα υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θα παλεύουν για τον τίτλο».

Ο Πλατανιάς είχε καλό φινάλε στο πρωτάθλημα, καθώς θα αγωνίζεται στη Super League και τη νέα χρονιά. Πως ήταν η σεζόν για σένα;

«Σε προσωπικό επίπεδο, ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ήταν δύσκολος, γιατί δεν είχα τη συνέχεια που χρειάζεται ένα παίκτης, αλλά στο δεύτερο μισό, επειδή γιατί ήμουν πιο άνετος και έπαιξα ποδόσφαιρο όπως ήθελα. Σε επίπεδο ομάδας, είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα».

Με τα γκολ που πέτυχες φέτος έμεινες ευχαριστημένος;

«Δε θα το έλεγα. Είχα άλλες προσδοκίες όταν ξεκινούσε η σεζόν, αλλά δεν τα κατάφερα, αλλά στο τέλος μπόρεσα να σώσω τη χρονιά και να έχω καλό τελείωμα».

Πως είναι οι οπαδοί του Πλατανιά;

«Είμαι ευχαριστημένος από τους οπαδούς μας, καθώς πάντα μας στηρίζουν και στα καλά και στα δύσκολα. Πάντα μας δίνουν κουράγιο και είναι δίπλα στην ομάδα και ποτέ δεν δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα».

Η ομάδα βρίσκεται σε μια μικρή πόλη όπως είναι τα Χανιά. Σε αναγνωρίζουν οι οπαδοί στον δρόμο; Πως σου συμπεριφέρονται;

«Ναι φυσικά, πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να με φωνάξει στον δρόμο και να χαιρετίσει και πάντα φέρονται με σεβασμό. Ποτέ δεν έχουν κάνει άσχημη χειρονομία και δεν με έχουν προσβάλει».

Πως σκέφτεσαι το άμεσο μέλλον;

«Νομίζω πως θα ξεκουραστώ προς το παρόν, να απολαύσω την οικογένειά μου και ο ατζέντης μου θα αναλάβει το αθλητικό μου μέλλον. Μετά θα δω τι απόφαση θα πάρω».

Θα ήθελες να μείνεις εκεί περισσότερο;

«Αν θέλουν να με κρατήσουν, θα ήμουν άνετος και χαρούμενος».

Βλέπεις να παίζεις στην Ισπανία;

«Θα ήθελα να παίξω στην Ισπανία, αλλά τώρα δεν το βλέπω. Ισως στο μέλλον».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved