Πλατανιάς - Ολυμπιακός 1-1

Πλατανιάς - Ολυμπιακός 1-1

Στα... σαλόνια της Super League παρέμεινε ο Πλατανιάς, καθώς πήρε την ισοπαλία 1-1 από τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια. Με αυτογκόλ του Αυλωνίτη άνοιξαν το σκορ οι Κρητικοί... απάντησε στο 87' ο Χάρα.

Η ομάδα των Χανίων κατάφερε να «κλείσει» την χρονιά με θετικό πρόσημο, μια και πήρε την… χρυσή ισοπαλία κόντρα στους Πρωταθλητές Ελλάδας, η οποία τους έφερε στους 44 πόντους, έναν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που σημαίνει πως και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Super League, σώζοντας την… παρτίδα για τις ομάδες της Κρήτης, έπειτα τον υποβιβασμό ΟΦΗ και Εργοτέλη.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός θέλησε να ελέγξει την αναμέτρηση και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και απείλησε μόλις στο 4’ με τον Μήτρογλου, αλλά ο Ολιμπά αντέδρασε σωστά και έδιωξε με τα πόδια, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Τόρες έκανε το σουτ, απέναντι από τον Ρομπέρτο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 10’ ο Ντομίνγκεζ θέλησε να αιφνιδιάσει τον Ολιμπά με απ’ ευθείας κόρνερ, όμως, ο Γάλλος απέκρουσε και στο 17’ οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με το αυτογκόλ του Αυλωνίτη. Ο Αποστολόπουλος έκανε το γύρισμα, ο Ρομπέρτο θέλησε να διώξει, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Έλληνα άσο και κατέληξε στην εστία του.

Οι Πειραιώτες θέλησαν να αντιδράσουν άμεσα, όμως, στο 23’ ο Μήτρογλου δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε και στο 38’ ο «πιστολέρο» δεν… σημάδεψε σωστά σε σουτ έξω από την περιοχή, μια και η μπάλα πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά αρχικά ο Ολιμπά αντέδρασε σωστά στο σουτ του Μπενίτες και στην εξέλιξη της φάσης, ο Γάλλος έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Ντομίνγκεζ στο πρώτο δοκάρι.

Ερυθρόλευκος… μονόλογος

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε για να φτιάσει άμεσα στην ισοφάριση, αλλά στο 48’ ο Μιλιβόγεβιτς με διπλή προσπάθεια δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολιμπά και δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπανανά λίγο… έλειψε να αποδειχθεί μοιραίος για την ομάδα του, μια και το διώξιμο του Αγκιλέρα βρήκε στον πρώτο, όμως η μπάλα κατέληξε κόρνερ, εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πλατανιά.

Στην συνέχεια, ο Βίτορ Περέιρα θέλησε να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Φουστέρ, Χάρα και Ντουρμάζ, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να παίζει με τους τρεις επιθετικούς του, τον Μήτρογλου, τον Μπενίτες και τον Αργεντίνο, ο Ισπανός ήταν μαζί με τον Ντομίνγκεζ στον άξονα και ο Σουηδός πέρασε αριστερό μπακ.

Η πίεση των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά αυξήθηκε, ο Ντομίνγκεζ στο 61’ δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά στην αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και οι Κρητικοί έδειχναν να κρατούν με… ευκολία τους διαδρόμους «κλειστούς»… Όμως, τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, ο Χάρα έφερε το ματς στα ίσια (1-1) για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αργεντίνος βρέθηκε απέναντι στον Ολιμπά και με ψύχραιμο πλασέ, ισοφάρισε για τους «ερυθρόλευκους».

Πλατανιάς (Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Αγκιλέρα, Δημήτρης, Τετέ, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος (54’ Ζαραδούκας), Μενδρινός (72’ Γιακουμάκης), Γουνδουλάκης (82’ Ιτούα), Τόρες.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουάκου (74’ Φουστέρ), Εντινγκά (57’ Ντουρμάζ), Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης (60’ Χάρα), Ντομίνγκες, Μπενίτες, Μήτρογλου.

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

Πλατανιάς - Ολυμπιακός 1-1

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/554f7a622ffda4d87da48208?theme=onsports|600|700{/iframe}


Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved