Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Ο Παναθηναϊκός αν και στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε προβληματικός, στο δεύτερο «καθάρισε» 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και μπαίνει... φορτσάτος στα πλέι οφ

Με δυο πρόσωπα η ομάδα του Αναστασίου, στο δεύτερο ημίχρονο σοβαρεύτηκε και δεν άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα να συνεχίσει την κυριαρχία του πρώτου μέρους στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε, λοιπόν, και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και τελείωσε δεύτερος στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, παρά την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, η ισοπαλία του Ατρόμητου στην Καλλονή στέρησε από τους «πράσινους» τη δυνατότητα να μπουν με προβάδισμα στα πλέι – οφ.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει δυο βαθμούς, όπως και ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει έναν και οι Περιστεριώτες κανέναν. Όσο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως είναι μια εξαιρετική ομάδα, που δικαιούταν αγωνιστικά να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά το χάνει για άλλους λόγους. Οι Ηπειρώτες στο πρώτο μέρος αδικούνται από το 1-1 που διαμορφώθηκε στο πεντάλεπτο, είχαν φάσεις για να πετύχουν περισσότερα από δυο τέρματα, ωστόσο, στο δεύτερο έχασαν τη συγκέντρωσή τους και μοιραία δέχτηκαν τα γκολ που έφεραν και την ήττα από τον Παναθηναϊκό που ήταν σαφώς καλύτερος.

Τρομερό πεντάλεπτο, «καθάρισε» στο δεύτερο

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, με τον Κλωναρίδη στο 4' να ανοίγει το σκορ με εντυπωσιακό δυνατό σουτ. Όμως, στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την απάντηση. Στην αντεπίθεση, ο Ίλιτς βγήκε φάτσα με τον Στιλ κι έκανε το 1-1 στη Λεωφόρο! Από αυτό το σημείο κι έπειτα, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν κυρίαρχος του ματς στη Λεωφόρο. Οι Ηπειρώτες έχασαν σωρεία ευκαιριών με τους Ακόστα, Τσάβες, Μανιά και Ίλιτς να χάνουν ανεπανάληπτες φάσεις μπροστά στην εστία του Στιλ και τον Παναθηναϊκό να μην ικανοποιεί με την εικόνα του. Το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, ολοκληρώθηκε με τους πράσινους να έχουν δυο καλές στιγμές με Καρέλη και Νίνη, και το σκορ να παραμένει στο 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και φρόντισε να καθαρίσει το παιχνίδι. Ο Νίκος Καρέλης ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στο τριφύλλι με μια πολύ ωραία κεφαλιά από κόρνερ του Πράνιτς, ενώ ο Τάσος Λαγός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με ωραία εναλλαγή με τον Κλωναρίδη κι εύστοχο πλασέ. Ο Νίνης έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, μετά από φοβερό σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι του Σωτηρίου, ο οποίος είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Βελλίδη στο 41'. Ο Παναθηναϊκός ως το τέλος του ματς δεν απειλήθηκε, με τον ΠΑΣ ουσιαστικά να μην έχει διάθεση για κάτι παραπάνω. Έτσι, το ματς ολοκληρώθηκε με τους πράσινους να παίρνουν τη νίκη και να κοιτούν πλέον τα πλέι οφ.

Αυτός που αξίζει, ωστόσο, από το παιχνίδι και που θα το θυμούνται όσοι ήταν στη Λεωφόρο, ήταν η βράβευση του Έκι Γκονζάλες στο ημίχρονο. Ο Αργεντινός άσος αποθεώθηκε από τον κόσμο στην επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από επτά χρόνια...

 Ο κορυφαίος του αγώνα

Για άλλη μια φορά ήταν εξαιρετικός ο Νίκος Καρέλης. Ο φορ του Παναθηναϊκού είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κι ήταν αυτός που άνοιξε και πάλι τον δρόμο, δίνοντας προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο στην ομάδα του. Παράλληλα, ήταν κίνδυνος-θάνατος για την άμυνα του ΠΑΣ, και απειλούσε διαρκώς.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης...

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/554f4a992ffda4d87da48051?theme=onsports|600|700{/iframe}



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved