Παναθηναϊκός: Η αλήθεια του… τοξοβόλου!

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια του… τοξοβόλου!

Το Onsports αναλύει την υπόθεση Αμπέντ-Παναθηναϊκού και απαντά πόσο κοντά βρίσκεται ο παίκτης στο «τριφύλλι».

Πριν από μερικές εβδομάδες, μετά την επιστροφή του Μεχντί Αμπέντ απ’ τον τραυματισμό του, η Νιούκαστλ έκανε πρόταση επέκτασης συνεργασίας στον Αλγερινό χαφ. Αυτή η πρόταση αφορούσε συμβόλαιο για επιπλέον 2 χρόνια, όμως με τις ίδιες ακριβώς ετήσιες απολαβές (140.000 ευρώ). Το συγκεκριμένο γεγονός μάλλον… ξενέρωσε τον νεαρό μέσο, ο οποίος κατάλαβε πως παρά την καλή του παρουσία την φετινή σεζόν (σε όσα ματς αγωνίστηκε όλοι… έπιναν νερό στο όνομά του) το μέλλον του στην Βόρεια Αγγλία δεν θα είναι ευοίωνο. Συν τοις άλλοις, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος απ’ το γεγονός πως παρά την καλή του παρουσία, δεν παίρνει τις ευκαιρίες που θα περίμενε. Και όλα αυτά σε μια εποχή που η Νιούκαστλ βρίσκεται σε κρίση, με τον κίνδυνο υποβιβασμού να είναι άμεσος!

Κάπου εκεί… μπήκε στη μάχη ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αρχικά ρώτησαν την πλευρά του παίκτη αν θα ήθελε να επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα, σε μια ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του. Αμέσως η απάντηση ήταν καταφατική και κάπου εκεί ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι. Το «τριφύλλι»… χτύπησε την πόρτα της Νιούκαστλ, η οποία και αξίωνε πολλά χρήματα για την παραχώρησή του. Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για εξαψήφιο αριθμό, τον οποίο φυσικά δεν μπορεί να πλησιάσει ο Παναθηναϊκός. Παρ’ όλα αυτά υπήρξε πρόταση στον αγγλικό σύλλογο με ένα σαφώς μικρότερο ποσό κι αυτό σε δόσεις, αλλά με την υποσημείωση πως αν τελικά πει το «ναι» η Νιούκαστλ, θα διατηρήσει το 30% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Η απάντηση της Νιούκαστλ δεν ήταν αρνητική, στοιχείο σαφώς θετικό. Όμως, έδειξαν οι Άγγλοι να τα έχουν… χαμένα. Ουσιαστικά το παραδέχτηκαν όταν είπαν στους «πράσινους»: «Επειδή έχουμε άλλα θέματα να ασχοληθούμε, δίνουμε μάχη για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό, καλύτερα να τα ξαναπούμε στα τέλη Μαϊου».
Ο Παναθηναϊκός συναίνεσε στο συγκεκριμένο αίτημα, με τον όρο να υπάρξει τελική απάντηση τότε. Για να ξέρουν τι θα κάνουν, δίχως να μπλεχτούν πάλι σε σίριαλ Αμπέντ και στο τέλος μια πιθανή αρνητική κατάληξη να τους αφήσει να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Η αλήθεια είναι πως οι «πράσινοι» έχουν τον φόβο του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Τώρα που είναι… ξενερωμένος, λέει αμέσως το «ναι» στο «τριφύλλι». Όμως, αν αρχίσει να αγωνίζεται περισσότερο και συγχρόνως η Νιούκαστλ σωθεί, υπάρχει άμεσος κίνδυνος ο Αμπέντ να πει πως τελικά προτιμά να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ! Κάτι που δεν είναι εκτός πραγματικότητας, καθώς αυτό ακριβώς συνέβη το περασμένο καλοκαίρι. Όταν έδειχναν να μην τον υπολογίζουν παρακάλαγε να έρθει στο «τριφύλλι» κι όταν τελικά άρχισε να παίζει, έμειναν οι «πράσινοι» στα… κρύα του λουτρού τελευταία στιγμή!

Τέλη Μαϊου, λοιπόν, θα υπάρξει η οριστικά κατάληξη στην υπόθεση του Αλγερινού χαφ που δεδομένα θα είναι μια σημαντική προσθήκη για τους «πράσινους» αν τελικά προχωρήσει η ιστορία. Παίκτης που ξέρει την Ελλάδα, παίκτης που ξέρει την ομάδα και διαθέτει αγωνιστικά στοιχεία που στην χώρα μας κάνουν την διαφορά!



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved