Ολυμπιακός – Καλλονή 5-0 (photos)

Ολυμπιακός – Καλλονή 5-0 (photos)

Με εμφατικό τρόπο γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός ο οποίος διέλυσε 5-0 την Καλλονή στο Φάληρο.

Με ιδανικό τρόπο έκλεισε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός για τη φετινή σεζόν. Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξένησαν την Καλλονή διαλύοντάς τη 5-0 με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τσόρι και Μήτρογλου με τον τελευταίο να πετυχαίνει δύο γκολ και τους Φορτούνη και Μπενίτες να σημειώνουν τα άλλα.

Η εξέλιξη του αγώνα

Αρκετά μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο του ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση να βγουν στην επίθεση και μάλιστα κέρδισαν το πρώτο κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να ανοίξουν νωρίς το σκορ, καθώς στο 13ο λεπτό ο Σαλίνο έκανε τη σέντρα, ο Μπενίτες κατέβασε ωραία και με γυριστό σουτ, έκανε το 1-0 για τους Πειραιώτες.

Το «συγκρότημα» του Βίτορ Περέιρα συνέχισε να πιέζει, με στόχο το δεύτερο τέρμα που θα έδινε σαφές πλεονέκτημα για τη νίκη, αλλά στο 21’ το σουτ του Μήτρογλου πέρασε άουτ, ενώ η… απάντηση της ΑΕΛ Καλλονής ήρθε στο 33’ με τον Στεφάνοβιτς, αλλά ο Ρομπέρτο μπλόκαρε το σουτ. Οι φιλοξενούμενοι αναζήτησαν τους διαδρόμους προς την περιοχή του Ολυμπιακού, ωστόσο, οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» στο 39’ με τον νεοεισελθόντα Κώστα Φορτούνη, αντί του τραυματία Ελαμπντελαουί. Ο Έλληνας άσος βρέθηκε απέναντι στον Άλεξιτς, μετά από εξαιρετική ασίστ του Μιλιβόγεβιτς και με ψύχραιμο πλασέ, έγραψε το 2-0. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν για την ομάδα της Μυτιλήνης, στο 45’ με τον Μανούσο, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Ίδιο… σκηνικό

Στο δεύτερο ημίχρονο, η «εικόνα» του αγώνα δεν άλλαξε, καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η ΑΕΛ Καλλονής δεν έδειξε… διάθεση να μείνει στο… καβούκι της. Μάλιστα, στο 54’ απείλησε με το σουτ του Μανούσου, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και τρία λεπτά αργότερα, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, διαμόρφωσε το 3-0. Μάλιστα, στο 71’ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σημαντική ευκαιρία να σημειώσουν κι άλλο τέρμα, καθώς ο Μήτρογλου με κεφαλιά, έπειτα από ασθενή επέμβαση του Άλεξιτς σε σουτ του Ντουρμάζ, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Δεν έγινε το… ίδιο και στο 80’ καθώς ο «πιστολέρο» με ωραία προσωπική ενέργεια, έπειτα από κλέψιμο του Μπενίτες, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, σε πλασέ που έκανε πέφτοντας στο έδαφος, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Μήτρογλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ο κορυφαίος του αγώνα

Για μία ακόμα φορά, ο τίτλος του πολυτιμότερου πηγαίνει στον «Τσόρι». Ο Αργεντίνος είναι ο κινητήριος «μοχλός» των Πειραιωτών και το απέδειξε και κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (34' λ.τ. Φορτούνης), Αυλωνίτης, Σιόβας, Σαλίνο, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί (62' Ντουρμάζ), Ντομίνγκες (69' Φουστέρ), Μπενίτες, Μήτρογλου.

ΑΕΛ Καλλονής (Βλάχος): Άλεξιτς, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Άλβες, Στεβάνοβιτς, Κεϊτά (60' Λεοζίνιο), Μίνγκας (69' Αράς), Μανούσος, Πετρόπουλος (53' Χουάνμα).

Θυμηθείτε τα γκολ και την εξέλιξη του αγώνα όπως σας τα πρόσφερε το Onsports:

Ολυμπιακός – Καλλονή 5-0 (photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/55463c9c7c6b7316668352b7?theme=onsports|600|700{/iframe}


ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved