ΑΕΛ Καλλονής: Χωρίς πέντε στο Καραϊσκάκη
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλονής, για την αναμέτρηση, της 33ης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη.
Ο αγώνας με αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, στο Καραισκάκη, δεν αφήνει πολλα περιθώρια, για βαθμό ή βαθμούς, αλλά οι νησιώτες θα αγωνιστούν για το καλύτερο. Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Χογκ, Κριπιντίρης, Βαλιός και Δαύκος, και τον τιμωρημένο Νίκος Καλτσά.
Οι παίκτες της Καλλονής προπονήθηκαν το Σάββατο το πρωί, τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης με τον Βαγγέλη Βλάχο να ανακοινώνει μετά το τέλος του προγράμματος τους δεκαεννέα παίκτες:
Η αποστολή: Αλέξιτς, Στεφάνοβιτς, Κειτά, Μαρσέλο, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Ξύδας, Μανούσος, Μαλλής, Μίνγκας, Αράς, Ρόχας, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Χουάνμα, Γιορέντε, Πετρόπουλος.