«Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης»

«Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης»

Την άποψή του πως όλοι έκαναν λάθη στην Λάρισα, που έφεραν τον υποβιβασμό της ομάδας, εξέφρασε ο Χουάν Νταμάς Βελάσκο.

Ο έμπειρος αμυντικός, που ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, στο τέλος της περιόδου, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην μέση του, μίλησε στο «Ράδιο Κίσσαβός», όπου αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά και τα λάθη που έφεραν τον υποβιβασμό της Λάρισας, αλλά και την παρουσία του στην Ελλάδα, στα τελευταία τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Χουάν Βελάσκο, μίλησε:

Τα λάθη που έφεραν τον υποβιβασμό της Λάρισας: «Δεν μπορείς να πεις ότι φταίει μόνο ένας. Όλοι κάναμε λάθη και όλοι έχουμε το μερίδιο ευθύνης για τον υποβιβασμό. Σίγουρα η προετοιμασία δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, είχαμε προβλήματα με την παρουσία πολλών νέων παικτών και κυρίως «παγιδευτήκαμε» από το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών».

Την επόμενη… ημέρα στην ομάδα της Θεσσαλίας: «Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα που έχει δυναμική, έχει πολλούς φιλάθλους και ένα καινούριο στάδιο που θα την βοηθήσει σημαντικά. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη η ομάδα και πιστεύω ότι άμεσα θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας».

Την άποψή του για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Στα τρία χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί, έστω και αν υπολείπεται από τα υπόλοιπα της Ευρώπης. Χρειάζεται να αλλάξει ταχύτητα και να γίνει πιο γρήγορο για να προσφέρει πολλές περισσότερες φάσεις στους φιλάθλους».

Την ελληνική διαιτησία: «Πιστεύω ότι η ΑΕΛ φέτος δεν βοηθήθηκε από τους διαιτητές και υπήρξαν παιχνίδια που δεν μας έδωσαν αυτά που δικαιούμασταν».

Τον κόσμο της Λάρισας: «Είναι γεμάτη πάθος για την ομάδα και την στηρίζουν παντού και θεωρώ ότι είναι από αυτούς που μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα».

Τις οφειλές των ομάδων: «Παντού στον κόσμο υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές και αυτό συνέβη και σε μας. Μικρές καθυστερήσεις που δεν μπορώ να πω ότι μας επηρέασαν αρνητικά στην απόδοσή μας».

Τους νέους παίκτες της ομάδας: «Πιστεύω ότι η ομάδα διαθέτει παίκτες με ποιότητα και νεαρής ηλικίας. Ανάμεσα τους και ο Νίκος Καρανίκας. Ένας παίκτης που έχει καλά προσόντα, αλλά του λείπουν παιχνίδια για να μπορέσει να δείξει την αξία του. Είναι βέβαιο ότι αυτοί οι παίκτες θα κάνουν λάθη στις πρώτες τους εμφανίσεις, αλλά αν δεν τους εμπιστευτείς πως θα μπορέσεις να τους κερδίσεις;».

Τι θα κρατήσει από την παρουσία του στην Λάρισα: «Όλα. Έζησα στιγμές που έστω και αν ήταν δύσκολες, έστω και αν μας δημιούργησαν πρόβλημα, όμως έτσι είναι η ζωή, έχοντας και τα πάνω της αλλά και τα κάτω της. Η παρουσία μου στην ΑΕΛ με έχει γεμίσει και να είστε σίγουροι ότι θα μιλάω με τα καλύτερα λόγια σε όποιον μου ζητήσει πληροφορίες για την ΑΕΛ, μιας και είναι μία πολύ καλή ομάδα, με ιστορία, με πολλούς φιλάθλους και φυσικά με ένα υπέροχο γήπεδο».



NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved