Εργοτέλης – Κέρκυρα: Αυλαία... παραμονής

Εργοτέλης – Κέρκυρα: Αυλαία... παραμονής

Στο Παγκρήτιο ολοκληρώνεται η 32η αγωνιστική της Super League με τους Κρητικούς να «καίγονται» για το τρίποντο και τους Φαίακες να θέλουν βαθμούς για να «σφραγίσουν» την σωτηρία (Δευτέρα 27/4, 19.30 Novasports 1/Onsports)

Η τελευταία αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική της Super League διεξάγεται στο Παγκρήτιο με φόντο την «μάχη» της παραμονής. Ο Εργοτέλης υποδέχεται την Κέρκυρα, με τους Κρητικούς έχοντας 31 βαθμούς να θέλουν πάση θυσία τη νίκη που θα τους κρατήσει «ζωντανούς» στη… μάχη της παραμονής, ενώ οι Φαίακες που έχουν 40 θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να ησυχάσουν σε μεγάλο βαθμό.

Νοκ άουτ ο Κοζορώνης

Δεν πρόλαβε να χαρεί ο Γιάννης Ταουσιάνης από την συμμετοχή του Τζίλας στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης την Κυριακή (26/4) κι ένα νέο πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στη… λίστα του ενόψει Κέρκυρα. Ο τεχνικός του Εργοτέλη λοιπόν είδε τον Κοζορώνη να αποχωρεί από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αν τίθεται ουσιαστικά εκτός πλάνων από το εντός έδρας ματς με τους Φαίακες. Επίσης, εκτός έμεινε και ο Μπουρσέλης που για μια ακόμη ημέρα έκανε ατομικό λόγω του προβλήματος στους προσαγωγούς. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Ταουσιάνη είναι οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Καβουσάκης, Σαράνοφ, Λυκογιάννης, Ρέντζας, Τζανακάκης, Πίτσος, Γκορκς, Λουβιόν, Λεονάρντο, Χαντί, Μπόε – Καν, Γκέντσογλου, Καζναφέρης, Καλέ, Μπρούνο, Χουλά, Ολαϊτάν, Γιουσούφ και Τζίλας.

Χωρίς δυο στο Ηράκλειο

«Λαβωμένη» θα παραταχθεί απέναντι στον Εργοτέλη για την 32η αγωνιστική της Super League η Κέρκυρα. Οι Φαίακες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Δευτέρας (27/4) και ο Μιχάλης Γρηγορίου καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας δυο απουσίες να τον προβληματίζουν. Ο λόγος για τους Λεάλ και Κουμπούτια που έμειναν εκτός αποστολής για το ματς στο Παγκρήτιο. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Γρηγορίου για το επικείμενο ματς είναι οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Σιόντης, Παρασκευαϊδης, Βενέτης, Ανδρεόπουλος, Μανωλάς, Κρητικός, Γκαζαριάν, Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Κόντος, Καϊκούτ, Ζορμπάς, Φάμπιο, Καρντόζο, Ντιόγκο.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved