Ολυμπιακός - Πανιωνίος: Οι «βαθμοί» των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός - Πανιωνίος: Οι «βαθμοί» των «ερυθρόλευκων»

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 2-2 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και το Onsports «βαθμολογεί» τους ποδοσφαιριστές του Βίτορ Περέιρα.

Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά τελικά δεν επικράτησαν «πληρώνοντας» την κάκιστη ανασταλτική τους λειτουργία που ήταν η αιτία των δύο τερμάτων που δέχτηκαν από τους «κυανέρυθρους».

Ο «έλεγχος» των «ερυθρόλευκων»:

Μέγιερι 4

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας πήρε μετά από καιρό θέση κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού. Όπως έχει φανεί δεν εμπνέει σιγουριά στην άμυνά του. Δεν φέρει πάντως ευθύνη σε κανένα από τα δύο τέρματα που δέχτηκε –ήταν αμφότερα σε τετ α τετ- ενώ παραλίγο να γίνει μοιραίος στο 64’ όταν έχασε το κοντρόλ σε γύρισμα αμυντικού και πρόλαβε το 3-0 πάνω στην γραμμή του τέρματός του.

Ελαμπντελαουί 5

Είχε το μυαλό του κυρίως στο παραγωγικό κομμάτι αμελώντας τα αμυντικά του καθήκοντα. Δέχτηκε νωρίς την πρώτη κίτρινη κάρτα από τον Μάνταλο, αλλά ήταν τυχερός διότι ο ρέφερι του χαρίστηκε σε δύο περιπτώσεις όπου τα σκληρά μαρκαρίσματα θα μπορούσαν πανεύκολα να του είχαν κοστίσει την αποβολή. Πιστώνεται την ασίστ στον Μήτρογλου στο γκολ με το οποίο η ομάδα του Περέιρα μείωσε σε 2-1.

Μποτία 4

Ο… γνωστός Ισπανός στόπερ. Έπαιξε για ένα ημίχρονο καθώς στο 45’ αντικαταστάθηκε από τον Ντομίνγκες λόγω τραυματισμού. Έχει ευθύνη όπως και όλη η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού για το πρώτο γκολ, καθώς είχαν «τραβηχτεί» ψηλά, αλλά δεν έπαιξαν με επιτυχία το τεχνητό οφσάιντ.

Σαντάνα 4

Επέστρεψε κι αυτός στο αρχικό σχήμα μετά από πάρα πολύ καιρό. Είναι κοινό μυστικό ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές. Φταίει και για τα δύο γκολ που δέχτηκαν οι «ερυθρόλευκοι». Δεν έπεισε και δύσκολα θα τον ξαναδούμε να παίζει σε παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον –όπως ο τελικός Κυπέλλου-.

Γιαννούλης 5

Πήρε την θέση του Μαζουακού στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ήταν σταθερός, έχει ευθύνη όπως και οι υπόλοιποι στις φάσεις των γκολ, αλλά  σε γενικές γραμμές η παρουσία του κρίνεται μέτρια προς καλή.

Κασάμι 6

Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Βοήθησε ούτως ώστε να κυριαρχήσει ο Ολυμπιακός στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Δεν πάτησε πολύ την αντίπαλη περιοχή, αλλά εξουδετέρωσε τους επιτελικούς μέσους των γηπεδούχων. Σε κάποιο σημείο του δευτέρου ημιχρόνου είχε αντιπαράθεση με τον προπονητή του, με τον τελευταίο να του ζητάει να μην μιλάει πολύ μέσα στο γήπεδο.

Μιλιβόγιεβιτς 5

Έπαιξε για ένα ημίχρονο ως αμυντικός μέσος και στο δεύτερο ως στόπερ, σε μία κίνηση που συνηθίζει να κάνει ο Βίτορ Περέιρα όταν η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ. Δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά βοήθησε στο δεύτερο μισό την κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα.

Ντουρμάζ 3

Ήταν… άφαντος. Στα 58 λεπτά που αγωνίστηκε δεν κατάλαβε σχεδόν κανείς την παρουσία του στο γήπεδο. Αντικαταστάθηκε δίκαια από τον προπονητή του ο οποίος θα μπορούσε να τον είχε βγάλει από το γήπεδο και νωρίτερα.

Φουστέρ 5

Έπαιξε για 72’ και ήταν ο συνηθισμένος Ισπανός μεσοεπιθετικός. Μπόλικο τρέξιμο, μέσα στις φάσεις, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις να σκοράρει. Δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και αυτός ήταν ο λόγος της αντικατάστασής του.

Φορτούνης 6

Πήρε φανέλα βασικού κι έδειξε για μία ακόμα φορά ότι μπορεί να προσφέρει πολλά. Ήταν κινητικός, δημιούργησε πάρα πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Στο 89’ θα μπορούσε να είχε γίνει ο… ήρωας της αναμέτρησης αλλά ενώ μπήκε ωραία στην περιοχή του Πανιωνίου πλάσαρε λίγο άουτ.

Μήτρογλου 6

Ο διεθνής σέντερ φορ ήταν όπως πάντα μέσα στις φάσεις, έψαξε το γκολ και τελικά το βρήκε στο 66’ μειώνοντας από κοντά σε 2-1. Είχε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά τον σταμάτησαν η αντίπαλη άμυνα και ο Γιαννακόπουλος. Η παρουσία του κρίνεται θετική.

Ντομίνγκες 8

Ο Ολυμπιακός χωρίς αυτόν είναι άλλη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε μιας και ο Περέιρα τον είχε αφήσει στον πάγκο έδειξε ξανά την κλάση του. Αρχικά ξεκίνησε την φάση του πρώτου γκολ με την πάσα για τον Ελαμπντελαουί, ενώ ήταν εκείνος ο οποίος πέτυχε το δεύτερο με μία κούρσα 50 περίπου μέτρων κατά την διάρκεια της οποίας ξεπέρασε δύο αντιπάλους. Απολαυστικός.

Μπενίτες 6

Ο Παραγουανός μπορεί να είναι κινητικός, αλλά το μεγάλο μειονέκτημά του είναι ότι οι περισσότερες προσπάθειές του μένουν μισές. Αυτό συνέβη και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση όπου τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις ενώ είχε περάσει τον αντίπαλό του, έκανε λάθος στην τελική προσπάθεια. Στο 91’ έκανε άψογη κίνηση και αριστερό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε πρώτα στον Παπαδόπουλο και στη συνέχεια στο δοκάρι. Μπήκε στο γήπεδο στο 58’ αντί του αρνητικού Ντουρμάζ.

Ντοσεβί 5

Μπήκε δεν μπήκε στο γήπεδο ο εξτρέμ από το Τόγκο ήταν το ίδιο. Στα είκοσι λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις που έπαιξε δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στον Τασουλή. Ως βασικός συνήθως μπαίνει καλύτερα στα ματς.



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved