Πετράκης: «Μπορούσαμε το διπλό»

Πετράκης: «Μπορούσαμε το διπλό»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-1) έμεινε ο τεχνικός των Ηπειρωτών

Ακόμη και με τους τρεις βαθμούς μπορούσε να φύγει από την Τούμπα ο ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη που εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια γι' άλλη μια φορά στους παίκτες μας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, για την καλή εικόνα ως ομάδα και το καλό αποτέλεσμα που πήραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι είχαμε τις προϋποθέσεις να πάρουμε και κάτι περισσότερο. Μας αφήνει ικανοποίηση η εμφάνιση, γιατί ήμασταν ανταγωνιστικοί και πάλι. Είναι σημαντικό να κλείσουμε τη χρονιά στα δύο επόμενα παιχνίδια με τον καλύτερο τρόπο, μετά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Ερωτηθείς για το αν μπορούσε να πάρει τη νίκη ο ΠΑΣ, απάντησε: «Mε βάση τις ευκαιρίες μπορούσαμε, αλλά η εικόνα δεν μεταφράζεται πάντα σε αποτέλεσμα. Είναι σημαντικός και ο βαθμός που πήραμε. Θα μπορούσαμε και να χάσουμε σε μια κεφαλιά που είχε ο Αθανασιάδης, για παράδειγμα. Δεν συνεπάγεται πάντα η εικόνα και καλό αποτέλεσμα».

Κληθείς να σχολιάσει αν υπάρχουν διαφορές στον ΠΑΟΚ συγκριτικά με την περίοδο που ήταν στον πάγκο του ο Αναστασιάδης, τόνισε: «Όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε το ίδιο, ο καθένας έχει δικιά του κουλτούρα. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, γίνεται προσπάθεια από τους ανθρώπους του να τον πάνε εκεί που ονειρεύονται».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο, να γινόμαστε καλύτεροι, όταν το κάνεις, όποια αξία έχεις μπορείς να την αναβαθμίζεις. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα, να αναβαθμίσουμε την αξία μας». Όσο για το αν είναι εφικτός ο στόχος της συμμετοχή στα πλέι οφ, επεσήμανε: «Εδώ που είμαστε χρειάζεται κατάθεση ψυχής. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι γιατί ακολουθούν δυο δύσκολα ματς. Πρέπει να έχουμε εκείνα τα αποτελέσματα που θα μας βοηθήσουν για το στόχο στον οποίο είμαστε κοντά».

Αναφορικά με την έφεση του ΠΑΣ για την άδεια, υπογράμμισε: «Εμείς και το υπόλοιπο τιμ σκεφτόμαστε θετικά, πιστεύουμε ότι θα πάρουμε, δεν μας ενδιαφέρει άμεσα αυτό το κομμάτι, γιατί πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό εμείς, αλλά κάνει μεγάλη προσπάθεια ο πρόεδρος. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αγωνιστικά και από θέμα αδειοδότησης». Κλείνοντας, μίλησε και για τις φημολογούμενες μεταγραφές των Χαρίση, Κοροβέση: «Και οι δυο μπορούν να γίνουν χρήσιμα μέλη, αν γίνει η μεταγραφή. Έχουν τα χαρακτηριστικά να βοηθήσουν».



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved