Πανιώνιος - Ολυμπιακός 2-2 (video+photos)

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 2-2 (video+photos)

Ο Ολυμπιακός έκανε... μισή ανατροπή από το 2-0 του Πανιωνίου σε 2-2 στη Νέα Σμύρνη, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να πάρει και τη νίκη - Κολοβός και Μπουμάλ έβαλαν μπροστά τους γηπεδούχους, απάντησαν Μήτρογλου, Τσόρι για τους Πειραιώτες

Με αυτόν τον πόντο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ανέβηκε στους 42 κι ελπίζει πλέον βάσιμα σε παραμονή στην κατηγορία, την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι ήδη πρωταθλητής Ελλάδος και μαθηματικά από την προηγούμενη εβδομάδα κι απλά συνέχισε το σερί του που τον θέλει αήττητο εκτός έδρας από τον Πανιώνιο για 13 διαδοχικές χρονιές.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να νικήσουν, μιας και προηγήθηκαν με 2-0 στο 56', αλλά και οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα καθώς είχαν 20 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις τριών των αντιπάλων τους. Κακή η διαιτησία του Μάνταλου ο οποίος χάρισε σε δύο περιπτώσεις την δεύτερη κίτρινη στον Ελαμπντελαουί.

Η εξέλιξη του αγώνα

Πολύ δυνατά ξεκίνησε τον αγώνα ο Ολυμπιακός θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα έκανε πιο εύκολο το έργο του. Στο 4’ οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Μήτρογλου κόντραρε. Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Τζίμι Ντουρμάζ έφυγε λίγο άουτ. Στο 7’ ήταν η… σειρά του Φουστέρ να βρεθεί απέναντι στον Παπαδόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε.

1238786

Στο 12’ οι Πειραιώτες «άγγιξαν» το γκολ, αλλά ο Φορτούνης δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ των «κυανέρυθρων». Κόντρα στη ροή του αγώνα στο 25’ η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν εκείνη η οποία πήρε το προβάδισμα. Ο Μπακασέτας έκανε υπέροχη κάθετη πάσα στον Μπουμάλ ο οποίος μπαίνοντας στην περιοχή γύρισε για τον αμαρκάριστο Κολοβό. Η απόδοση του Ολυμπιακού επηρεάστηκε από αυτό το τέρμα και μέχρι το ημίχρονο είχε μόλις μία καλή στιγμή, αλλά το σουτ του Φουστέρ απέκρουσε ξανά ο Παπαδόπουλος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 52’ ο Μάνταλος χάρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ελαμπντελαουί για σκληρό μαρκάρισμα στον Φούντα. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βγήκαν ξανά υποδειγματικά στην κόντρα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν αυτήν την φορά με τον Κολοβό να βγάζει τον Μπουμάλ σε θέση βολής και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ άφησε όρθιο τον Μέγιερι για το 2-0.

1238794

Στο 64’ ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να προηγηθεί με 3-0, αλλά ο λανθασμένος υπολογισμός του Μέγιερι δεν κόστισε, μιας και ο Ούγγρος τερματοφύλακας έκανε λάθος κοντρόλ, αλλά πρόλαβε να σώσει την εστία του πάνω στη γραμμή.

Το επόμενο δίλεπτο αποδείχτηκε καθοριστικό κι εκεί κρίθηκε τελικά το ματς. Αρχικά στο 66’ οι πρωταθλητές συνδυάστηκαν υπέροχα με τον Ντομίνγκες να δίνει για τον Ελαμπντελαουί και ο Νορβηγός γύρισε για τον Μήτρογλου ο οποίος από κοντά μείωσε σε 2-1.

Πριν καλά-καλά καταλάβουν τι συνέβη οι γηπεδούχοι, ο Ολυμπιακός είχε ήδη ισοφαρίσει. Ο Ντομίνγκες πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο και περνώντας δύο αντιπάλους νίκησε με αριστερό σουτ που κόντραρε τον Παπαδόπουλο για το 2-2.

Στο 69’ ο Ελαμπντελαουί έκανε νέο σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γιάννου, αλλά ο Μάνταλος ενώ έδωσε το φάουλ χαρίστηκε ξανά στον αμυντικό του Ολυμπιακού και δεν τον απέβαλλε.

1239035

Το τελευταίο τέταρτο ήταν εξ ολοκλήρου για τους Πειραιώτες. Το συγκρότημα του Περέιρα είχε κλείσει στο μισό γήπεδο τον Πανιώνιο και φαινόταν θέμα χρόνου να φτάσει στην ολική ανατροπή. Ωστόσο ο Φορτούνης αστόχησε στο τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο στο 89’ και δύο λεπτά αργότερα η αριστερή «βολίδα» του Μπενίτες αρχικά αποκρούστηκε από τον πορτιέρο της ομάδας της Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Πανιωνίου.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση με το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου να αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους για τον βαθμό που πήραν και τον Ολυμπιακό ικανοποιημένο που δεν έχασε για 13η σερί σεζόν στην Πλατεία, αλλά απογοητευμένο που δεν έκανε την ανατροπή.

kor-chor

Ο κορυφαίος του αγώνα

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός βετεράνος «μαέστρος» της ομάδας του λιμανιού μπήκε στο γήπεδο λίγο πριν την ανάπαυλα στη θέση του τραυματία Μποτία. Στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε φανεί, αλλά στο δίλεπτο που οι Πειραιώτες σκόραραν ήταν εκείνος ο οποίος είχε καταλυτική παρουσία. Η φάση του 2-1 ξεκινάει από τα πόδια του, ενώ με φοβερή προσπάθεια και σουτ έγραψε το τελικό 2-2 στο 68’. 

Τα γκολ του αγώνα

{novavideos}nova/2014-2015/GOALS_PANIONIOS_OSFP_260415.mp4{/novavideos}

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το LIVE CHAT του Onsports

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 2-2 (video+photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/553d11537c6b731666834313?theme=onsports|600|700{/iframe}


Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved