Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός 2-1 (photos)

Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός 2-1 (photos)

Με δυο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών οι Αρκάδες κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη παρά τη μείωσε του σκορ στο φινάλε από τους Θρακιώτες

Νίκη που του δίνει σαφές προβάδισμα για την συμμετοχή στα πλέι οφ πέτυχε απέναντι στον Πανθρακικό με 2-1 ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες έφτασαν τους 55 βαθμούς και την τέταρτη θέση, 3 περισσότερους από τον πέμπτο ΠΑΣ, ενώ στον αντίποδα οι Θρακιώτες «μπλέκουν» καθώς υποχώρησαν στην 15η θέση με 37 βαθμούς.

«Άνοστο» 45λεπτο

Μπορεί ο Αστέρας να έδειχνε να πατά καλύτερα στο γήπεδο από τα πρώτα κιόλας λεπτά, αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους. Οι παίκτες του Ρόκα είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, παρουσιάζοντας εμφανή δυσκολία στο να δημιουργήσουν φάσεις. Στον αντίποδα, οι Αρκάδες εκτός από μακρινές προσπάθειες με σουτ έξω από την περιοχή δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Αθανασιάδη. Έτσι, χωρίς ουσιαστικά κάτι αξιόλογο, η ανάπαυλα του ημιχρόνου βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ και τους φιλάθλους να ξεχνούν γρήγορα το τι έγινε στο πρώτο μέρος.

Ένα 5λεπτο ήταν αρκετό

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σε γενικές γραμμές, με τον Αστέρα Τρίπολης να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά πλέον τις φάσεις να δημιουργούνται με το… σταγονόμετρο. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να απειληθούν φάνηκε να έχουν φέρει το ματς στα μέτρα τους κρατώντας μακριά από την εστία του Αθανασιάδη τους κινδύνους. Ωστόσο, στο 68’ οι παίκτες του Βεργέτη βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν μετά από σέντρα του Φερνάντες, ο Μπαράλες με κεφαλιά νίκησε τον Αθανασιάδη ανοίγοντας το σκορ. Μάλιστα, 5 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα όταν ο Ρόλε εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Πανθρακικού και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, μείωσαν στο 82΄με τον Τζάνη, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις έμειναν με 10 παίκτες ύστερα από την αποβολή του Ποτουρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι, το 2-1 έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης με τα χαμόγελα των Αρκάδων να έρχονται σε αντίθεση με τον έντονο προβληματισμό των Θρακιωτών.

Κορυφαίος του αγώνα

Σε ένα ακόμη ματς του Αστέρα φρόντισε να βάλει την σφραγίδα του. Ο λόγος για τον Μπαράλες που πέτυχε το πρώτο γκολ των Αρκάδων, συμμετείχε στη φάση του 2-0, ενώ αποτελούσε μόνιμο κίνδυνο για τον Αθανασιάδη, κάτι που του δίνει δικαιωματικά τον άτυπο τίτλο του MVP του ματς.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (58' Νίκο Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Μάσα (77' Παντελιάδης), Μπαράλες, Ρόλε (86' Αλόκο), Μπαντιμπανγκά

Πανθρακικός (Μανουέλ Χοσέ Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (70' Κάσες), Ποτουρίδης, Μελίσσης, Ηλιάδης, Ντιγκινί (67' Σερφά), Μπαϊκαρά, Ρομέου, Ντε Σόουζα, Χρήστου, Χασομέρης (65' Τζάνης)



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved