Περέιρα: «Θέλουμε και το Κύπελλο»

Περέιρα: «Θέλουμε και το Κύπελλο»

Το… σύνθημα για το νταμπλ έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού που τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να διατηρήσει το επίπεδό της υψηλό

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά ο Βίτορ Περέιρα δεν εφησυχάζει και υπογράμμισε πως το επίπεδο της ομάδας θα πρέπει να μείνει ψηλά με στόχο την κατάκτηση και του Κυπέλλου.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στη NOVA:

Κύριε Περέιρα, στο υπόλοιπο της περιόδου η ομάδα σας έχει να δώσει ακόμη τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα. Πόσο εύκολο είναι για εσάς να κρατήσετε τους παίκτες σας συγκεντρωμένους στις υποχρεώσεις τους από τη στιγμή κατά την οποία έχει κατακτηθεί και μαθηματικά ο τίτλος; «Όλοι γνωρίζουν πως έχουμε ακόμη ένα στόχο, την κατάκτηση του κυπέλλου. Και όλοι γνωρίζουν πως πρέπει να διατηρήσουμε το επίπεδό μας υψηλό. Να μη χάσουμε τη δυναμική της ομάδας μας εάν θέλουμε να κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο».

Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στην περίοδο; «Ναι είναι λογικό στα υπόλοιπα παιχνίδια να χρησιμοποιήσω κάποιους παίκτες οι οποίοι χρειάζονται την ευκαιρία τους να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν, ώστε να διατηρηθεί όλο το σύνολο της ομάδας σε εγρήγορση και με κίνητρο. Επομένως είναι φυσικό αυτή τη στιγμή να έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω και τους υπόλοιπους παίκτες. Το γεγονός πως θα κάνουμε αλλαγές στην ομάδα δε σημαίνει πως θα δε θα πηγαίνουμε στα παιχνίδια με τον ίδιο σκοπό, δηλαδή για τη νίκη. Θα τιμήσουμε το επάγγελμά μας, θα τιμήσουμε το σύλλογο. Ο σύλλογος είναι μαθημένος στις νίκες. Θέλουμε, λοιπόν, τα υπόλοιπα παιχνίδια να τα προσεγγίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να έχουμε στόχο τη νίκη».

Θα δώσετε την ευκαιρία και σε παίκτες από την ομάδα νέων να αγωνιστούν; «Δεν είναι πολύ εύκολο γιατί αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με 24 παίκτες. Αν προσθέσω τους τέσσερις τερματοφύλακες, 28 παίκτες είναι πολύς κόσμος. Και υπάρχουν παιδιά που περιμένουν την ευκαιρία τους για να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Δεν ξέρω αν θα έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω παιδιά και από την ακαδημία, την ομάδα νέων. Υπάρχει κόσμος που δουλεύει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς και θέλει την ευκαιρία του, θέλει χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Έχω σκοπό να τη δώσω. Από 'κει και πέρα, αν υπάρχει κάποιο περιθώριο, κάποιο κενό, θα δώσω ευκαιρία και στους νεότερους».

Θα ήθελα το σχόλιό σας για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη: «Από όσα έχω παρατηρήσει μέχρις στιγμής, είναι μία ομάδα πολύ ποιοτική, ιδιαίτερα στην επίθεση. Έχει πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον αντίπαλο. Όταν ξεκίνησα να παρακολουθώ αυτήν την ομάδα, όπως άλλωστε κάνω για όλους τους αντιπάλους μας, βρέθηκα μπροστά σε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, γιατί είδα μία ποιοτική ομάδα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον αγώνα της Κυριακής γιατί θέλουμε τη νίκη».

Παράλληλα, έχετε αρχίσει την προεργασία για την καλοκαιρινή προεργασία. Το πρώτο στάδιο θα γίνει ξανά στο Ζέεφελντ. Έχετε εικόνα για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας; «Όπως είπατε, το πρώτο στάδιο θα γίνει στην Αυστρία και το δεύτερο έχουμε αποφασίσει να γίνει στη Γερμανία. Το πιο σημαντικό στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας είναι να παίξουμε πολλά παιχνίδια, τέσσερα με πέντε ή αν είναι δυνατόν και περισσότερα παιχνίδια, ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα όσο καλύτερα μπορεί για να είναι έτοιμη τον Αύγουστο για το πρωτάθλημα».

Υπάρχουν μεταγραφικά νέα τα οποία θα θέλατε να μοιραστείτε με τον κόσμο του Ολυμπιακού; «Όχι».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved