Τσάλος: «Θα φανεί με πράξεις το πόσο ΟΦΗ είναι ο καθένας μας»

Τσάλος: «Θα φανεί με πράξεις το πόσο ΟΦΗ είναι ο καθένας μας»

Μετά την συνάντηση της Δευτέρας (20/4) ο εκ των συμμετεχόντων σε αυτή επανέρχεται με προτάσεις για το διοικητικό μέλλον του κρητικού συλλόγου

Σε μια μακροσκελή του ανακοίνωση ο Φώτης Τσάλος τοποθετείται για το διοικητικό μέλλον του ΟΦΗ παραθέτοντας τις δικές του προτάσεις. Ύστερα από την συνάντηση που έλαβε χώρα την Δευτέρα (20/4) και από την οποία δεν υπήρξε αποτέλεσμα, ο Τσάλος επανήλθε με ανακοίνωσή του όπου επισημαίνει πως θα φανεί με πράξεις το… πόσο ΟΦΗ είναι ο καθένας.

Αναλυτικά αναφέρει: «ΘΕΜΑ: ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ

Πώς ονειρεύτηκα την επομένη μέρα ενός χρεωκοπημένου σωματείου…. Το πόσο ΟΦΗ είναι ο καθένας μας, θα φανεί με πράξεις και όχι με λόγια… Το να είσαι ΟΦΗ  είναι ιδέα, το να είσαι ΟΦΗ είναι υπερηφάνεια, το να είσαι ΟΦΗ είναι καμάρι. Το να είσαι ΟΦΗ είναι ανάμνηση, να μπαίνεις στο γήπεδο μαζεύοντας το εισιτήριο δεκάρα δεκάρα… Από την εποχή που μας συλλαμβάνανε οι αστυνομικοί μέσα στη θύρα -4- εμένα, το μπακαλιάρο, το χελιδόνη, το πόντικα. Καλές οι αναμνήσεις, άλλων εποχών, αλλά τώρα που μπορώ ήρθε η ώρα να επιστρέψω στον ΟΦΗ τις αξίες που μου δίδαξε στα παιδικά μου χρόνια. Επιθυμώ τον ΟΦΗ να διοικείται από μια ομάδα ανθρώπων elite στο είδος τους… που να μπορούν και κυρίως να θέλουν να είναι πρωταθλητές. Που να μπορούν και κυρίως να θέλουν να προσφέρουν για να καμαρώνουν.

ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΣΚΕΨΕΙΣ

*ΙΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ- ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ (ΣΚΟΠΟΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 600.000€ ΚΑΤ ΕΤΟΣ) ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΙΔΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.

*ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΘΗΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΦΕΝΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. (ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ) ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

*ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ
ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ "ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΕΜΩ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ". ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ.

*ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ.

*ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΕΤΣΙ, ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ

*ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ17, Κ20 ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΑΛΕΝΤΩΝ. ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΡΗΤΗΚΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ.

*ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

α) η συγκέντρωση του παραπάνω ποσού κατ ελάχιστο

β) οι κανόνες που θα καθορίσουν τις σχέσεις των συμμετεχόντων

Μετά από παραίνεση του κόσμου, των αγνών φιλάθλων που δεν κέρδισαν ποτέ ένα ευρώ από την ομάδα τους, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε για το καλό του μέλλοντος και για να μην γίνουν τα ίδια λάθη, τις ευθύνες όσων, είτε με αποφάσεις τους, είτε δια της απουσίας τους, δεν τράβηξαν αυτιά και επέτρεψαν να γίνουν κραυγαλέα αίσχη. Με αποτέλεσμα την σημερινή κατάντια. ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ! Διοικήσεις και Ερασιτέχνης. Αν ήθελα να πετύχω τους σκοπούς μου χαϊδεύοντας αυτιά, δεν θα αναφερόμουν στα παραπάνω. Η αλήθεια πολλές φορές είναι σκληρή. Ευχαριστώ τους κ. Κλάδο, κ. Παπαματθαιάκη, κ. Ροβίθη, κ. Χαλκιαδάκη που συμφώνησαν και δήλωσαν την οικονομική τους δυνατότητα σ ένα κοινό σκοπό και ιδιαιτέρως τον κ Παπακαλιάτη όπου και κατά τα δημοσιεύματα ξεκινά και ίδιος τις επαφές του. Θέλω να τονίσω, ότι ποτέ δε σκέφτηκα, ζήτησα, ή επεδίωξα με τις δηλώσεις και τα έργα μου, κυρίαρχη ή προεδρική θέση στο σκηνικό που σχηματίζεται. Αντιθέτως, ήμουν είμαι και θα είμαι, απλός στρατιώτης σ αυτό τον αγώνα. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τους τρεις νομικούς κ. Κουγια, κ. Μιχαλόπουλο και κ. Μανταδάκη για τις νομικές τους συμβουλές αλλά και τον κ. Καράτζη Αντώνη και τον κ. Πολεμαρχάκη Γιάννη που στηρίζουν την προσπάθειά μας καθώς και όλους όσους κατ ιδίαν δήλωσαν ότι στηρίζουν ενώ δημοσίως έπραξαν το αντίθετο.

Εάν εν τέλει, από επιχειρηματικό δαιμόνιο, προσέβλεπα στον ΟΦΗ θα είχα από καιρού αναζήτηση την ανάμειξή μου, σε boutique, διαφημίσεις, καντίνες ή και ακαδημίες, όπως έπραξαν και πράττουν άλλοι, ακόμα και σήμερα. Όλες μου οι σκέψεις και οι προτάσεις βασίζονται σε προσωπικά μου χρήματα που απ' την δουλειά μου και τον ιδρώτα μου έχω κερδίσει και δεν εκπροσωπώ κεφάλαια κανενός παρά μόνο του εαυτού μου. Μεγάλωσα με το σκεπτικό τα χρήματα που δίνω να ξέρω πως θα φτάσουν εκεί που προορίζονται και να μην χάνονται δεξιά κ’ αριστερά, όπως εκείνα που πολλοί έδωσαν για τον ΟΦΗ, αλλά ποτέ δεν έφτασαν στην ομάδα. Εξακολουθώ να είμαι, παρών, και στη διάθεση όλων όσων ταυτίζονται στο παραπάνω σκεπτικό.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ…..
ΟΦΗ ΜΙΑ ΖΩΗ
Τσάλος Φώτης».



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved