Δερμιτζάκης: «Εδώ θα μείνω»

Δερμιτζάκης: «Εδώ θα μείνω»

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και μετά τον υποβιβασμό του συλλόγου στην Football League.

Αρχικά ο τεχνικός των Αρκάδων αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο με τον οποίο προήλθε η ήττα:

«Ο στόχος φυσικά ήταν η νίκη, όπου θα μας έδινε το δικαίωμα να είμαστε κοντά στο στόχο μας. Παίξαμε με μία μεγάλη ομάδα, που ήθελε τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Μέχρι το 80ό λεπτό είχαμε μία καλή εικόνα της ομάδας μας, παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει και προγραμματίσει. Επιθετικά εμείς ήμασταν αυτοί που δημιουργήσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και να φτάσουμε στη νίκη που θέλαμε. Μετά το 80ό λεπτό δεν αξίζει κριτική, αφού μείναμε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε άδικα ο Αράς και δεχτήκαμε γκολ με αυτογκόλ, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το γκολ, ο Παναθηναϊκός που διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές θα μπορούσε να αυξήσει το σκορ. Μετά το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα, αφού μετά από τέσσερα χρόνια η ομάδα αποχαιρετά και μαθηματικά την κατηγορία».

Σχετικά με την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ο Δερμιτζάκης τόνισε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο που θέλουμε τη νίκη για το ηθικό κομμάτι απέναντι στους εαυτούς μας, στο σύλλογό μας και στους φιλάθλους, προκειμένου να τον ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Να υποσχεθώ όμως, άσχετα με το ποιοι θα είναι στην ομάδα του χρόνου, ότι η ομάδα θα ξαναγυρίσει στη μεγάλη κατηγορία και ίσως γυρίσει σοφότερη. Έτσι πρέπει να γίνει. Η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις, αφού είναι μία ομάδα νοικοκυρεμένη, οργανωμένη, αποτελείται από ανθρώπους έντιμους, έχει υποδομή σε όλα τα επίπεδα και πραγματικά το αξίζει να είναι στη Σούπερ Λιγκ. Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο υπάρχουν πέντε τιμωρημένοι παίκτες, που έχουν συμπληρώσει κάρτες: Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Αράς, Ορόθκο και Ντεγκρά, ενώ υπάρχουν και οι τραυματίες Φυτανίδης και Ουντότζι. Επιστρέφουν οι Ματούσιακ, Πουλίδο, Αργυρόπουλος, Φρανκού, Καρέρα, που μπήκε σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων».

Παράλληλα, ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο της παραμονής του στον πάγκο του Αστέρα:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία. Είναι τιμή μου, όπως είναι τιμή μου από όσες ομάδες έχω περάσει, που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλους. Δεν το κρύβω ότι θα με ενδιέφερε να μείνω στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και να συνεχίσω. Αυτό όμως έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες», υπογράμμισε.

*Παράλληλα προανήγγειλε αλλαγές ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.



Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved