Θεοδωρίδης: «Όλοι τρέμουν τον Ολυμπιακό»

Θεοδωρίδης: «Όλοι τρέμουν τον Ολυμπιακό»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε πως όλες οι ομάδες τρέμουν τον Ολυμπιακό.

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», είπε στο Sport 24 Radio:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αν το περίμενε: «Εγώ ήμουν μια χαρά όλο το χρόνο. Δεν αμφέβαλα και όταν ήμασταν 5 βαθμούς πίσω. Είχα δει το πρόγραμμα και τις άλλες ομάδες και έβλεπα ότι θα είμαστε μπροστά στο τέλος του πρώτου γύρου. Γιατί όλοι τρέμουν τον Ολυμπιακό όταν βλέπουν ότι τους πλησιάζει. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, διαλύθηκε ο ΠΑΟΚ. Το ίδιο έγινε και με τον Παναθηναϊκό. Το πρωτάθλημα είχε εξελιχθεί πολύ δύσκολο ως το Δεκέμβριο και μετά έγινε πολύ εύκολο. Αν η διαφορά είναι 20 και 12 βαθμούς, οι άλλοι θα πρέπει να βρουν το τι φταίει. Εμείς κάναμε μία καταπληκτική πορεία στην Ευρώπη. Κοιτάξτε που είναι η Ατλέτικο και η Γιουβέντους, τις οποίες αντιμετωπίσαμε. Αποκλειστήκαμε στον αγώνα με τη Γιουβέντους. Οι διαιτητές όμως στην Ευρώπη είναι στο απυρόβλητο και κανείς δεν μπορεί να τους προσάψει κάτι. Ο προπονητής μας είναι πετυχημένος γιατί όταν πήρε την ομάδα ήμασταν πέντε βαθμούς πίσω και τώρα βλέπετε τη διαφορά μας. Σίγουρα, χρειάζονται αλλαγές και θα γίνουν. Θα έχουμε τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Πρέπει όμως, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην χαλαρώσουμε, για να πάρουμε το κύπελλο που το θέλω οπωσδήποτε».

Για τη νέα σεζόν και τις κινήσεις που θα γίνουν: «Πάντα ο Ολυμπιακός πάει για το καλύτερο. Μπορεί να έγιναν κάποια λάθη από όλους μας φέτος, αλλά αυτά θα διορθωθούν όλα με τον προπονητή μας. Εγώ μπαίνω πάντα μπροστά σ” αυτά τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο προπονητής ήρθε στα μέσα της χρονιά και μ” αυτούς που βρήκε, δούλεψε. Πιστεύω ότι πήγαμε μπροστά στο Κύπελλο Ευρώπης. Όμως, θέλω να πω κάτι. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει από τον ελληνικό λαό αυτή τη γιορτή που γίνεται στην Ευρώπη. Η UEFA είναι πανίσχυρη και οι νόμοι της είναι αποδεκτοί από όλους. Δε γίνεται να μην ισχύει αυτό σε μας. Πρέπει να προσγειωθούμε και να δούμε τι είναι εφικτό να γίνει και τι όχι. Και καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μακάρι και οι άλλες ελληνικές ομάδες να βγουν στην Ευρώπη και να πάρουν βαθμούς για την Ελλάδα. Είναι κάτι που χτίσαμε όλοι τόσα χρόνια. Βλέπετε ότι ο πρόεδρός μας επενδύει για να κάνει το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη».

Για τις φετινές μεταγραφικές επιλογές: «Μπορεί να έχουν γίνει κακές επιλογές, αλλά αυτές πληρώθηκαν και αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Θα πάμε καλύτερα τη νέα σεζόν γιατί θα γίνουν σωστές επιλογές. Απλά δεν πρέπει να καταστρέψουμε αυτά που έχουμε μοχθήσει να δημιουργήσουμε. Εμείς τρέχαμε στην Πορτογαλία για το θρίαμβο του 2004. Επίσης, ας αφήσουν οι άλλες ομάδες το παραμύθι της διαιτησίας. Κανείς δεν ασχολείται στον κόσμο. Ας φτιάξουν πρώτα τις ομάδες τους. Αυτά τα κάνουν για τον αποπροσανατολισμό των φιλάθλων. Δεν πρέπει να γίνει το ολίσθημα να πάθει ζημιά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανείς Έλληνας δε θα το δεχθεί. Φθάσαμε στο τέλος, τέρμα».

Για τον Φουστέρ και αν ανανεωθεί το συμβόλαιό του και κάποιες δηλώσεις του Πιέρ Ισά για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου: «Κανένας προγραμματισμός δεν έχει σχεδιαστεί. Είμαι εναντίον των δηλώσεων όταν υπάρχουν ακόμα υποχρεώσεις. Υπάρχει και το Κύπελλο μπροστά. Δεν μπορούμε τώρα να σχολιάζουμε για μεταγραφές. Στηρίζουμε την ομάδα αυτή και με αυτή θα κατακτήσουμε και το κύπελλο Ελλάδας. Μετά τον τελικό τα υπόλοιπα. Ο Ολυμπιακός κάνει πάντα αλλαγές προς το καλύτερο. Το πρωτάθλημα το έχουμε πάρει εδώ και δύο μήνες. Μετά τον Παναθηναϊκό το πρόγραμμα ήταν τελείως λαμπρό. Στα Γιάννενα που χάσαμε έφταιγε και ο καιρός. Εμείς έχουμε τον ανδρισμό να δίνουμε συγχαρητήρια σ” αυτούς που μας νίκησαν όπως ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ και τα Γιάννενα. Οι άλλες ομάδες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο Φουστέρ είναι το αγαπημένο μου παιδί. Με τον Φουστέρ μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ευρώπης. Έχει εξαιρετικό χαρακτήρα και πολλή ποιότητα. Ο Ολυμπιακός ξέρει να σέβεται τους παίκτες του».

Για τον Ντομίνγκες και αν συμφωνεί ότι είναι ο MVP της χρονιάς: «Ο Τσόρι είναι παικταράς και δίκαια είναι ο MVP της χρονιάς. Θα με θυμηθείτε και για τον Μπενίτες αλλά και για τον Μπεν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από Έλληνες παίκτες. Οι μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουμε κάνει είναι Έλληνες, όπως ο Μανωλάς, ο Τοροσίδης, ο Σάμαρης, ο Μήτρογλου. Ο πρόεδρος έχει τη μανία για τους Έλληνες. Ό, τι καλύτερο θα κοιτάξουμε να το πάρουμε».

Για τον Πουλίδο του Λεβαδειακού: «Ο Πουλίδο είναι καταπληκτικός, ταχύτατος, «φωτιά», ομαδικός, εκτελεστής. Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς που πέρασαν από το Καραϊσκάκης».



Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved