Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-1

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-1

Ένα υπέροχο φάουλ του Έργκους Κάτσε, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, επέτρεψε σ’ έναν… άνευρο ΠΑΟΚ να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στους «Φαίακες» και ο «Δικέφαλος» ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη δεν παρουσιάστηκε… ανταγωνιστική κόντρα στο «συγκρότημα» του Μιχάλη Γρηγορίου και τα βγήκε… σκούρα από τους γηπεδούχους. Μάλιστα, στο 65’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, ελέω της αποβολής του Ρατς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά στο 83’ το υπέροχο φάουλ του Έργκους Κάτσε, έδωσε το «τρίποντο» στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ανέβηκαν στη δεύτερη θέση, μ’ έναν πόντο διαφορά από τον Παναθηναϊκό, που αγωνίζεται την Κυριακή (19/4) κόντρα στον Πανθρακικό.

Η εξέλιξη του αγώνα

Αρκετά… μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, καθώς και οι δύο ομάδες αναζήτησαν τους… διαδρόμους προς τις αντίπαλες εστίες, ωστόσο, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις προϋποθέσεις που δημιούργησαν. Η πρώτη απειλή ήταν για την Κέρκυρα στο 5’ με το σουτ του Χαβίτο, που πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μακ στο 11’ στην πρώτη… επίσκεψη του «Δικέφαλου».

Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν κοντά στο γκολ, τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, ο Καρντόσο έβαλε σωτήρια προβολή σε νέο σουτ του Μακ και δύο λεπτά αργότερα, ο Μαρκόφσκι δεν βρήκε στόχο στην κεφαλιά που «έπιασε» μέσα από την περιοχή. Ο Σκοπιανός απείλησε και πάλι στο 21’ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Ιτάνζ απέκρουσε σωτήρια.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ήταν για το «συγκρότημα» του Γιώργου Γεωργιάδη με τον Περέιρα, όταν ο Αργεντίνος βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Κέρκυρας, απέναντι στον Κουτζαβασίλη, αλλά το σουτ που επιχείρησε, πέρασε άουτ, απελπιστικά μακριά από την εστία του Έλληνα τερματοφύλακα.

Ίδιο… σκηνικό

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα δεν άλλαξαν… δραματικά. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 48’ με τον Τζιόλη, αλλά η κεφαλιά του δεν αποτέλεσε… πρόβλημα στον Κουτζαβασίλη και στο 63’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Ιτάνζ ενήργησε σωστά στο μακρινό σουτ του Χαβίτο.

Αριθμητική… ανισορροπία

Δύο λεπτά αργότερα, η ισορροπία του αγώνα… χάλασε, καθώς ο Ράζβαν Ρατς ανέτρεψε με… καρατιά τον Χαβίτο, στον χώρο του κέντρου και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Η Κέρκυρα θέλησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να φτάσει με αξιώσεις προς την περιοχή του Ιτάνζ, ωστόσο, δεν κατάφερε να… βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Καμερουνέζου. Αντίθετα, όσο περνούσαν τα λεπτά, ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεσή του και ευτύχησε να πανηγυρίσει το «τρίποντο», χάρις στο εξαιρετικό φάουλ του Κάτσε στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο κορυφαίος του αγώνα

Ο Έργκους Κάτσε «έγραψε» πολλά χιλιόμετρα στην μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ και σε πολλές περιπτώσεις ενήργησε σωστά στις επιθέσεις των «Φαιάκων». Η καλή του εμφάνιση «σφραγίστηκε» με το υπέροχο φάουλ που έδωσε το προβάδισμα στον «Δικέφαλο».

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Καρντόσο (77’ Λεάλ), Σιόντης (90’ Ανδρεόπουλος), Χαβίτο, Γκαζαριάν, Κόντος (64’ Φάμπιο), Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (92’ Γκολάσα), Νομπόα, Μακ (74’ Κουλούρης), Αθανασιάδης, Περέιρα (67’ Σκόνδρας).

Θυμηθείτε το γκολ και την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τον πρόσφερε το Onsports:

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-1

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/553282e46f8fd4d0215967f8?theme=onsports|600|700{/iframe}


Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved