Skoda Ξάνθη-Εργοτέλης 0-1

Skoda Ξάνθη-Εργοτέλης 0-1

Σπουδαία εκτός νίκη με 1-0, για τον Εργοτέλη, κόντρα στην SkodaΞάνθη, για την 31η αγωνιστική της SuperLeague. 

Ο Εργοτέλης, στην Ξάνθη, έπαιζε ένα από τα τελευταία χαρτιά για την παραμονή. Ήθελε οπωσδήποτε την νίκη, για να διατηρήσει τις ελπίδες του, για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Εργοτέλης έπαιξε έξυπνα, περίμενε στην άμυνα του, την Skodaκαι δεν την άφησε να απειλήσει την εστία του. Η SkodaΞάνθη, από την πλευρά της, είχε τον έλεγχο του αγώνα, στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν πάτησε περιοχή.

Οι γηπεδούχοι, έχασαν για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα μετρίασαν τις πιθανότητες, για συμμετοχή τους στα playoff. Ο νικητής Εργοτέλης, εξακολουθεί να βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς απέχει έξι βαθμούς, από τον Πλατανιά, την τελευταία ομάδα που παραμένει κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο, το σκηνικό ήθελε την Ξάνθη, να έχει την κατοχή, να προσπαθεί να πατήσει περιοχή και τον Εργοτέλη, να αμύνεται με επιτυχία. Ειδικά στο πρώτο μισάωρο, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν, ούτε μια τελική.

1234067

Καθάρισε ο Τζίλας 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λουτσέσκου, προσπάθησε ν’ αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός, πέρασε στο παιχνίδι τον Κλέιτον για να οργανώσει πιο σωστά το παιχνίδι της Ξάνθης. Δεν άλλαξε όμως η εικόνα των γηπεδούχων.

Ο Εργοτέλης, όσο περνούσε ο χρόνος, άρχισε να βγαίνει από την άμυνα του και προσπαθούσε να δημιουργήσει  δύσκολες καταστάσεις για την εστία του Κυριακίδη.  

Στο 65’ ο Παπάζογλου γκρέμισε τον Γκορκς μέσα στην περιοχή και ο Σιδηρόπουλος καταλόγισε σωστά το πέναλτι. Ο Τζίλας , ανέλαβε να το εκτελέσει και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη . Παράλληλα ο Παπαζόγλου, δεχθηκε την δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα με δέκα. Το παιχνίδι, κρίθηκε σε αυτή την φάση.

HSkoda  δεν μπόρεσε να απειλήσει και να ισοφαρίσει και ο Εργοτέλης κράτησε σχετικά εύκολα το 1-0, ως το τελευταίο σφύριγμα. 

1234063

Ο κορυφαίος του αγώνα

Ο Γκοργκς, ήταν ο κορυφαίος του Εργότελη και του αγώνα. Ο Λετονός αμυντικός οπότε χρειάστηκε καθάρισε και απομάκρυνε όποια υποψία κινδύνου, ενώ κέρδισε και το πέναλτι.  Έχει αποδειχθεί λίρα εκατό για τους Κρητικούς. 

Οι συνθέσεις:

SkodaΞάνθη: (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Παπάζογλου, Καρυπίδης, Γουάλας, Παπαστεριανός (Κλέιτον 46'), Φλίσκας, Φερνάντεθ (Ομποντό 71'), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Καπετάνος (Ράνος 46').

Εργοτέλης: (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Μποέ, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Καλέ (Χαντί 88'), Γκοργκς, Πίτσος, Λουβιόν, Χαλκιαδάκης, Τζίλας (Γκέντσογλου 76'), Ολαϊτάν (Ουλά 60')

Δείτε λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι στο Onsports

Skoda Ξάνθη-Εργοτέλης 0-1

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/553262fa6f8fd4d0215967f5?theme=onsports|600|700{/iframe}


Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved