«Καυστική» ανακοίνωση Super 3

«Καυστική» ανακοίνωση Super 3

Ανακοίνωση  εξέδωσε ο «Super 3» και κάνει λόγο για έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα από νεόκοπο «μεγαλοπαράγοντα» σε βάρος του Άρη.

Παράλληλα, καλεί τις αρχές να σκεφτούν πριν αδικήσουν τους «κίτρινους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ας το σκεφτούν πολύ καλά...

Εντονότατη παρασκηνιακή δραστηριότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες.

Έχει βουίξει τόσο πολύ η Αθήνα που όλα «ακούγονται» μέχρι εδώ πάνω, ακόμα κι από τόση… απόσταση, τα καμώματα και οι προσπάθειες του νεόκοπου «μεγαλοπαράγοντα» με βεληνεκές και νοημοσύνη αντιστρόφως ανάλογα της μάζας του, περιοριζόμενου στα όρια μικρομεσαίων ομάδων με αυλικούς-ακόλουθους υποχείρια που αποδεικνύουν πως δεν μπορούν να φέρουν τον τίτλο του «οπαδού» όταν ισοπεδώνουν τις οπαδικές αξίες.

Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και κατά πως βολεύει, παράγοντες-μαριονέτες μπορούν να έρχονται και να παρέρχονται, διαιτητές να γίνονται εύκολα και γρήγορα από αρνητικοί πρωταγωνιστές, κομπάρσοι και να εξαφανίζονται μέσα σε μια νύχτα, ομάδες-δορυφόροι ν’ ανεβοκατεβαίνουν κατηγορίες με ταχύτητα του φωτός, ενώ η πραγματικότητα του εκφράζεται από τα ίδια πρόσωπα που παρουσιάζουν διαφορετικό στόχο και φαινομενικά χρησιμοποιούν διαφορετικά μέσα, ουσιαστικά όμως τους απασχολεί μόνο η αύξηση του όγκου της τσέπης τους με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο άνθρωπος για χάρη του οποίου, πριν από 6 χρόνια, η ΕΠΟ του Γκαγκάτση απέκρυψε παράνομα - όπως απεφάνθη το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) - και προφανώς σκόπιμα έγγραφο της UEFA που ζητούσε από την Ομοσπονδία της χώρας μας ν’ αφαιρέσει από τον Πανιώνιο 12 βαθμούς για οικονομικές ατασθαλίες (θα οδηγούσε στον υποβιβασμό του στη Β’ Εθνική και την παραμονή του ΑΡΗ) επιχειρεί ακόμη μια… παρέμβαση που θα προκαλέσει σκάνδαλο ακόμη μεγαλύτερο από εκείνο που διαπράχθηκε πριν από 2 χρόνια στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Όπως τότε έτσι και τώρα ο γυρολόγος παράγοντας, ο «παράγοντας» με ανοιχτά θέματα και κατηγορίες στην αθλητική δικαιοσύνη που φέρουν το όνομά του ως «υπόθεση Μπέου» και πιθανόν θα προκαλέσουν την εμπλοκή ειδικού ανακριτή για τη διαλεύκανση (;) τους, βρίσκεται απέναντι στην αγαπημένη μας ομάδα και προσπαθεί να χειραγωγήσει και να ρυθμίσει ξανά αποφάσεις των θεσμικών οργάνων.

Όπως πριν δυο χρόνια, έτσι και τώρα, ρυθμιστής της Ευρωπαϊκής συμμετοχής είναι μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα του ΠΟΚ. Όπως τότε έτσι και τώρα εξυπηρετητής των συμφερόντων μια μικρομεσαία επαρχιακή ομάδα με ανάλογη νοοτροπία, ιδιοκτήτη έναν τύπο που ζει από το ποδόσφαιρο, σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, με τάσεις μεγαλομανίας και πολύ πιθανόν με την ίδια τελικά πορεία και διάρκεια στο χώρο της Superleague.

Ο ΑΡΗΣ καθώς φαίνεται ενώνει, και για πάρτη μας κάνουν όλοι οι άλλοι μαζί πράξη το ρητό «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου». Κοινός εχθρός ο σύγχρονος, ο ανένταχτος, «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ» ΑΡΗΣ, χαλάει τη συμφωνημένη μαρμίτα μιας και δεν μπορεί να χαλιναγωγηθεί, να καθοδηγηθεί, να εξυπηρετήσει προσωπικά συμφέροντα και να λειτουργήσει για να ευνοηθεί όλο το παραμυθάκι της κονόμας που έχει στηθεί στις πλάτες όλων μας.

Έχουμε πει και γράψαμε ότι απαιτούμε από την ΕΠΟ και τη Superleague να διαφυλάξουν το αυτονόητο, την αξιοπιστία του Ελληνικού πρωταθλήματος. Απομένει να φανεί αν τα γρανάζια του συστήματος, πολιτεία, δικαιοσύνη, θεσμοί, παράγοντες, δημοσιογράφοι, «ακόλουθοι- δήθεν οπαδοί» θα κλείσουν για ακόμη μια φορά τα αυτιά τους και τα μάτια τους και θα σφυρίξουν αδιάφορα μπρος στο σχεδιασμό του σεναρίου που είναι στα σκαριά αλλά και κατά την εφαρμογή του.

Σήμερα, γνωρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί η UEFA, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου πρέπει να ενημερωθεί για οποιεσδήποτε υπόνοιες, ενδείξεις και στοιχεία που πιθανόν υπάρχουν για προσπάθεια αλλοίωσης ή προκαθορισμού των αποτελεσμάτων της Κυριακής, καθώς οι αγώνες μπορεί να διεξάγονται για το εγχώριο Πρωτάθλημα όμως αφορούν και την Ευρώπη από τη στιγμή που θα καθορίσουν ποια θα είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας και θα συμμετάσχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς.

Η περίοδος που ο ΑΡΗΣ ήταν αδύναμος ή και αδιάφορος, δεν είχε τη δυνατότητα να γνωρίζει τι γίνεται, τα μέσα για να υπερασπίζεται τα δικαιώματά του, τον τρόπο να εκφράζει την αντίθεσή του, τη δύναμη να φέρνει στο προσκήνιο κάθε παρασκηνιακή μεθόδευση που τον πλήττει, έχει περάσει… και καλό είναι να καταλάβουν όλοι πως είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε αντιμετώπιση που αρμόζει στην ιστορία, τη νοοτροπία και το λαό του ΑΡΗ.

Οπότε ας το σκεφτούν πολύ καλά πριν αποφασίσουν ν’ αδικήσουν για μία φορά ακόμα τον ΑΡΗ…».



Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved