H Media Day στο Ρέντη...

H Media Day στο Ρέντη...

Yπέρ της παραμονής του Βαλβέρδε τάχθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην εκδήλωση Media Day.

Το Onsports βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο, στου Ρέντη και κάλυψε για σας την εκδήλωση χορηγού εταιρείας του Ολυμπιακού, όπου μίλησαν οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές. Σας παραθέτουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

 

Πάντελιτς: «Κατά 99% μένω»

Ο πρώτος που μίλησε ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος τόνισε ότι κατά 99% θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό.

Aναλυτικά ο Πάντελιτς είπε:

Για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός: «Θέλω να κερδίζω πάντα. Δεν θα πω τι είπαμε, επιτύχαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με τη μπάλα που παίξαμε και με το πρωτάθλημα που πήραμε. Επιτύχαμε να αφήσουμε όλους  τους αντιπάλους μας πίσω και πιστεύω ότι ο κόσμος είναι ευχαριστημένος γι’ αυτό».

Για το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό: «Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να γράφουν και οι ομάδες να συζητoύν. Είμαι στον Ολυμιπακό και δεν έχω άλλες σκέψεις. Μπορώ να πω ότι κατά 99% θα κάτσω, γιατί δεν ήρθα να κάνω βόλτες και να πάω στη θάλασσα, ήρθα να παίξω μπάλα και να αποδείξω πράγματα. Δεν έπαιξα πολύ, αλλά όταν μου δόθηκε η ευκαιρία έδειξα ποιος είμαι και το έδειξα με τα παιχνίδια που έπαιξα και με τα γκολ που έβαλα. Δεν έχω αποδείξει μόνο στον Ολυμπιακό πράγματα, τα έχω αποδείξει και στην Εθνική. Ο,τι συζήτηση έχουμε αν είπα μια φορά κάτι εκεί και θα παραμείνω. Αν δεν έφυγα τον Ιανουάριο, γιατί να φύγω τώρα; Αν ήρθα μια φορά δεν ήρθα να υπογράψω και να φύγω, ήρθα να υπογράψω και να παίξω».

Για το αν θα παραμείνει ο Βαλβέρδε: «Θα γίνει ξανά συζήτηση για Βαλβέρδε, εμείς  οι ποδοσφαιριστές δεν έχουμε μεγάλο ρόλο σ’ αυτή τη συζήτηση. Ο,τι και να πω εγώ δεν θα αλλάξει τίποτα. Στη ζωή μου έχω μάθει να μην λέω κουβέντες τζάμπα».

Ιμπαγάσα: «Θα πάμε καλά με Κούπερ»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Άριελ Ιμπαγάσα: «Είναι μια δύσκολη χρονιά η επόμενη και θα έχουμε δύo  ματς την εβδομάδα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε και να δουλέψουμε σωστά και να έχουμε το μυαλό μας στην ομάδα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό το αποτέλεσμα. Προσπαθώ να προσφέρω στην ομάδα μου και θέλω να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά όλοι μαζί. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση από τον προπονητή μας, αν θα μείνει. Εμείς, πάντως, όλοι θέλουμε να μείνει. Αν φύγει και έρθει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, τον γνωρίζω και πιστεύω πως θα πάμε καλά μαζί του. Έχει κάνει  καλή πορεία με τον Άρη και όλοι ξέρουμε ποιος είναι».

Μέγερι: «Τεράστιο συναίσθημα»

Παράλληλα μίλησε και ο Μπάλαζ Μέγερι: «Είναι τεράστιο συναίσθημα, που κατάφερα και κατέκτησα το πρωτάθλημα στην πρώτη μου χρονιά και θα είναι μεγαλύτερη χαρά, αν θα καταφέρουμε την επόμενη χρονιά να πάρουμε και άλλο πρωτάθλημα. Έβλεπα τον Αντώνη (σ.σ.Νικοπολίδη) στο Euro και είχα την ευκαιρία να προπονούμαι μαζί του. Είναι μεγάλη εμπειρία και προσπάθησε όλη τη χρονιά να μας βοηθήσει».

Πάρντο: «Εμαθα πολλά»

Από την πλευρά του, ο Ούρκο Πάρντο είπε: «Την πρώτη χρονιά έμαθα πολλά. Την δεύτερη ανταποδώσαμε την στήριξη του κόσμου. Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Δεν γνωρίζω τι γράφεται, για το αν θα φύγω. Η ομάδα δεν λέει κάτι και δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο».

Τοροσίδης: «Κάθε χρόνο για νταμπλ»

Εξάλλου, ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε: «Υπάρχει η περσινή χρονιά που ήταν καταστροφική για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα πρέπει να πηγαίνει κάθε χρόνο για το νταμπλ. Ωστόσο, βγήκαμε εκτός Κυπέλλου, αλλά η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν μεγάλη επιτυχία. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο βασικός μας στόχος. Δεν  θέλω να μιλήσω τώρα για το συμβόλαιό μου. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο. Ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να μας φέρει η ζωή. Πιστεύω, πάντως, ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μια καλή πορεία στο Champions League, τη νέα σεζόν. Μπορεί να κάνει κάτι καλό».

Ουρτάδο: «Θέλω να μείνω»

Στο μεταξύ, ο Μόισες Ουρτάδο, είπε: «Ο πρώτος τραυματισμός μου δεν ήταν τόσο σοβαρός και ο δεύτερος ήταν πιο σοβαρός απ’ ό,τι αρχικά φάνηκε. Ευτυχώς έχω επανέλθει πλήρως. Ελπίζω τη νέα σεζόν να είμαι γερός και να προσφέρω ακόμη περισσότερα στον Ολυμπιακό. Μάλλον είναι προσωπικό το θέμα του Βαλβέρδε, για το αν θα φύγει από τον Ολυμπιακό.  Από την πλευρά μου, θα ήθελα να μείνει, αλλά αυτός θα αποφασίσει.  Δεν έχω σκοπό να επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και να προσφέρω».

Μέλμπεργκ: «Eυχαριστιέμαι κάθε παιχνίδι»

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, δήλωσε: «Ήταν μια καλή σεζόν, που δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά υπάρχουν διαφορές. Πέρυσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς, ενώ υπήρχε και το Champions League. Παράλληλα, αλλάξαμε και πολλούς προπονητές. Φέτος είχαμε έναν προπονητή, ο οποίος τα πήγε και καλά. Τα πήγαμε καλύτερα στο σκοράρισμα, αλλά και καλά στην άμυνα. Είναι μια πιο ευχάριστη σεζόν, σε σχέση με πέρυσι. Κάθε ματς είναι κίνητρο για μένα. Ευχαριστιέμαι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι μια μεγάλη ομάδα. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη προσοχή πάνω του, ενώ υπάρχει και ο Παναθηναϊκός, ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος και πρέπει να τα δίνεις όλα. Ξέρω ότι η καριέρα μου φτάνει προς το τέλος, αλλά θέλω να συνεχίσω να τα δίνω όλα. Αφιερώνω σε όλους την κατάκτηση του τίτλου. Κάθε παιχνίδι διασκεδάζω που παίζω στον Ολυμπιακό. Κάθε φορά, σε κάθε κατάσταση».

Μανιάτης: «Περιμένω τη φιέστα»

Ο Γιάννης Μανιάτης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτώ το πρώτο μου πρωτάθλημα. Σίγουρα κάθε παίκτης θέλει να το ζήσει αυτό και περιμένω την φιέστα. Σίγουρα υπάρχει πίεση τον Ολυμπιακό, ωστόσο, ελπίζω για το καλύτερο.

Πιστεύω ότι με την μεταγραφή στον Ολυμπιακό, έκανα ό,τι μπορούσα για τον Πανιώνιο. Άλλωστε, η ομάδα χρειαζόταν σκόρερ και όχι δεξί μπακ».

Φουστέρ: «Ηξερα πού έρχομαι»

Ο Nταβίντ Φουστέρ  τόνισε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή όταν έφυγα από την Ισπανία. Όμως, ήξερα που έρχομαι. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και όλα πήγανε καλά.

Αν έπρεπε να ξεχωρίσω ένα γκολ, που έχω πετύχει στο πρωτάθλημα, είναι αυτό στο ματς με τον Άρη. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, καθώς βρισκόμασταν σε όχι και τόσο καλή ψυχολογική κατάσταση.

Η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Η ομάδα, όμως, είναι πολύ ενθουσιασμένη και θέλει να κάνει μια πολύ καλή πορεία στο Champions League».

Μοντέστο: «Μου αρέσει η νέα μου θέση»

Τέλος, ο Φρανσουά Μοντέστο σχολίασε: «Είμαι έξι μήνες που παίζω στη θέση του αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό. Μετά κατάλαβα πως όσο πιο πολύ παίζω, τόσο πολύ μου άρεσε και στα 32 έμαθα μια καινούργια θέση.

Κάθε χρόνο μπορείς να περιμένεις και καλύτερα. Φέτος κατακτάω τον πρώτο μου τίτλο και κάθε χρόνο περιμένεις κάτι καλύτερο.

Θέλω πάντα να μπαίνω δυνατά στο γήπεδο και παίζω με την ίδια ένταση».



Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved