Μασούρας: «Στο μυαλό μου μόνο ο Πανιώνιος»

Μασούρας: «Στο μυαλό μου μόνο ο Πανιώνιος»

Συγκεντρωμένος στις προσπάθειες των «κυανέρυθρων» να πετύχουν τον στόχο της παραμονής εμφανίζεται ο 21 ετών μέσος

Επισημαίνοντας πως ήδη βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα, ο Γιώργος Μασούρας δηλώνει αφοσιωμένος στον Πανιώνιο κι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου οι «κυανέρυθροι» να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του 21 ετών μέσου στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League:

Ποιος ήταν ο στόχος σας στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου; «Από την αρχή της περιόδου, στόχος ήταν να καταφέρουμε την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες, όπου οι περισσότεροι δεν είχαν ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν. Πλέον είμαστε πολύ κοντά και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε το στόχο μας».

Η φετινή ομάδα του Πανιωνίου είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι δείχνει η βαθμολογική της θέση. Πού πιστεύεις ότι οφείλεται η κακή συγκομιδή βαθμών; «Στην απειρία στην αρχή της σεζόν. Κάναμε καλά παιχνίδια και θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα κάποιους από αυτούς τους αγώνες. Κάποια λάθη όμως μας κόστισαν βαθμούς. Επαναλαμβάνω ότι είμαστε νέα ομάδα και νέοι παίκτες που για πρώτη φορά έπαιξαν στην μεγάλη κατηγορία και χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής».

Το καλοκαίρι μεταπηδήσατε από μια ομάδα της Γ’ εθνικής στον Πανιώνιο. Πόσο δύσκολο είναι σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να κάνει αυτό το άλμα; «Χρειάζεται τύχη να σε βρουν οι κατάλληλοι άνθρωποι την κατάλληλη στιγμή και από κει και πέρα είναι στο χέρι σου να κρατηθείς σε αυτό το επίπεδο».

Θεωρείς ότι έχεις εκπληρώσεις έναν στόχο σου ή οι στόχοι αλλάζουν έχοντας στο μυαλό σου την εθνική Ελλάδας Κ 21; «Τον πρώτο στόχο που είχα τον πέτυχα, να παίξω δηλαδή επαγγελματικά ποδόσφαιρο σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος. Η Εθνική ομάδα είναι πάντα όνειρο ενός παίκτη που παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Θέλω να καταφέρω να βρεθώ στις τάξεις της, μέσα από τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσω με τη φανέλα του Πανιωνίου».

Πιστεύεις ότι ο Πανιώνιος θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς ως ποδοσφαιριστής; «Εννοείται. Ο Πανιώνιος έχει αποδείξει ότι πάντοτε εμφανίζει νέους παίκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποτελεί τον σύλλογο που δίνει ευκαιρίες για να αναδειχθείς».

Θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα για αρκετά χρόνια; Αν σου έκανε πρόταση μια μεγάλη ομάδα, ποια θα ήταν η απάντησή σου; «Κατ’ αρχήν είμαι ήδη σε μεγάλη ομάδα. Στον πλέον Ιστορικό σύλλογο τις χώρας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Από κει και πέρα, όνειρα και φιλοδοξίες πάντα υπάρχουν αλλά αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο ο Πανιώνιος».

Ο Πανιώνιος είναι από τις ομάδες που ανέκαθεν αναδείκνυαν και προωθούσαν νέους ποδοσφαιριστές. Θεωρείς ότι είναι το Α και το Ω για μια υγιή ομάδα; «Φυσικά. Ο Πανιώνιος ακόμα και όταν δεν είχε οικονομική ανάγκη προωθούσε νέα παιδιά. Έφτασε στο σημείο, ακόμα και σήμερα, βασικοί παίκτες της Εθνικής ομάδας να προέρχονται είτε από τα σπλάχνα του, είτε από τις τάξεις του. Ο Πανιώνιος έχει καταφέρει να συνδυάζει πάντα στο ρόστερ του, την εμπειρία με νέους παίκτες και να προσφέρει συνεχώς νέους αθλητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσες και γιατί; «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου η μόνη μου ασχολία εκτός από το σχολείο ήταν το ποδόσφαιρο. Οπότε είναι δύσκολο να πω τι επάγγελμα θα είχα ακολουθήσει, καθώς δεν ασχολήθηκα ουσιαστικά με τίποτα άλλο».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Πανιωνίου; «Ότι θα κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να τους γεμίσουμε χαρά αλλά και περηφάνια για την ομάδα τους. Δίνουμε όλοι μας τον καλύτερό μας εαυτό και σίγουρα οι προσπάθειές μας θα ανταμειφθούν στο τέλος».



Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved