«Δεν θα ξαναβρώ τέτοια αγάπη»

«Δεν θα ξαναβρώ τέτοια αγάπη»

Ο Σέρχιο Κόκε έδωσε συνέντευξη Τύπου με θέμα την αποχώρησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε δακρυσμένος και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ο Κόκε στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Αρχικά να καλησπερήσω. Θα προσπαθήσω να αντλήσω δύναμη παρόλο που είναι δύσκολο. Πίστευα ότι θα άντεχα και δεν θα έπεφτα τόσο. Είναι ξεκάθαρο ότι είχα βαθιά συναισθήματα και δεν είναι ψεύτικα. Ξεκινάω ευχαριστώντας όλο τον κόσμο. Η ομάδα με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ ως άνθρωπος και μετά ως ποδοσφαιριστής. Ο Άρης είναι μια ομάδα που σε κάνει να νιώθεις βαθιά συναισθήματα. Δυστυχώς όμως στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι έτσι τα πράγματα. Προέκυψε αυτή η πρόταση από το εξωτερικό που θα βοηθήσει και την οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που γνωρίζω οτι έχει δώσει τα πάντα και πάντα αγωνιζόμουν γι' αυτούς.

Ελάχιστα παιχνίδια έχω χάσει στα χρόνια που αγωνίζομαι με τη φανέλα του Άρη, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές  μου το είχαν απαγορεύσει οι γιατροί. Θέλω να φύγω με ψηλά το κεφάλι και από την μπροστά πόρτα. Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση και γι' αυτό γίνεται αυτή η συνέντευξη. Για λόγους υγείας δεν μπόρεσα να αγωνιστώ στο παιχνίδι με τη Ξάνθη. Ελπίζω με το χέρι στην καρδιά να με καταλάβουν όλοι και εύχομαι μια μέρα να ξαναβρεθώ στα ίδια μέρη»

Ερωτηθείς για το πως κατέληξε να πάρει αυτή την απόφαση είπε: «Αρχικά σκέφτηκα την οικογένειά μου. Είμαι εδώ 5 χρόνια και ήθελα να γνωρίσω και καινούργιες εμπειρίες αν και ξέρω ότι δεν πρόκειται να ξαναβρώ τέτοια αγάπη από τον κόσμο, όση βρήκα στον Άρη».

Σε προτροπή ενός δημοσιογράφου να παρατείνει τη διαμονή του στην Ελλάδα προκειμένου να παρευρεθεί στον αγώνα με την Ξάνθη (17/4) ο Σέρχιο Κόκε απάντησε: «Όσα νιώθω είναι αληθινά και φαίνονται. Θα ήθελα να είμαι παρών όχι μόνο για να στηρίξω αλλά και να αγωνιστώ αλλά δυστυχώς πρέπει να είμαι στην Αμερική μέχρι τις 15 Απριλίου και θα είμαι νοητά μαζί σας. Θα προσπαθήσω να μιλήσω και με τους συμπαίκτες μου γιατί δεν πρόλαβα να τους χαιρετήσω. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Σάκη Τσιώλη που απέδειξε ότι είναι μεγάλος προπονητής και αληθινός άντρας. Μιλάει μέσα από την καρδιά του και η γνώμη μου είναι ότι εκτός από καλός προπονητής είναι σπουδαίος άνθρωπος και χαίρομαι που είναι στην ομάδα».

Για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τον Άρη τόνισε: «Οι ήττες είναι δύσκολες ειδικά όταν έρχονται σε τελικό. Κι εγώ το έζησα δύο φορές αυτό. Παρ' ολ' αυτά εμένα θα μου μείνουν αυτοί οι τελικοί γιατί την στήριξη του κόσμου που είχαμε δεν θα την συναντήσω πουθενά στον κόσμο. Σαν παράδειγμα σας φέρνω και το τελευταίο ματς που καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα κι όλα αυτά με τη βοήθεια του κόσμου».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε τι θα έπαιρνε μαζί του αν είχε τη δυνατότητα, απάντησε: «Αν μπορούσα να πάρω κάτι θα έπαιρνα μαζί μου τους οπαδούς μας».

Να σημειωθεί ότι στην αίθουσα Τύπου ήταν σύσσωμη η Διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία μετά το τέλος της συνέντευξης αγκάλιασε και φίλησε τον Σέρχιο Κόκε μέσα σε ένα αρκετά φορτισμένο κλίμα, ενώ το παρών έδωσαν και άνθρωποι του Super 3, οι οποίοι χάρισαν στον Ισπανό ένα καπέλο κι ένα κασκόλ ως ενθύμια από την ομάδα.

Επιπλέον, όσον αφορά τα οικονομικά οφέλη που θα έχει η ΠΑΕ Άρης από την αποχώρηση του Κόκε από την ομάδα, εκτιμάται ότι φτάνουν το ποσό των 900.000 ευρώ.



Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved