ΠΑΟΚ: Ψάξιμο και… τρέξιμο

ΠΑΟΚ: Ψάξιμο και… τρέξιμο

Η αναζήτηση του νέου τεχνικού διευθυντή βρίσκεται σταθερά σε πρώτο πλάνο – Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τομέα της φυσικής κατάστασης στον «Δικέφαλο»

Δυο είναι τα θέματα που… καίνε τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τον εξωαγωνιστικό τομέα. Η υπόθεση με την αποπληρωμή των χρεών και η θέση του τεχνικού διευθυντή. Αναφορικά με το πρώτο, το… μπαλάκι είναι πλέον στα χέρια της κυβέρνησης και υπάρχει αναμονή για την διευκρινιστική εγκύκλιο, κάτι που έχει «παγώσει» τις εξελίξεις προσωρινά.

Όσο για τον αντικαταστάτη του Ζήση Βρύζα, το «σαφάρι» και οι επαφές συνεχίζονται εκτός συνόρων. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» έχουν ξεκαθαρίσει πως ο «εκλεκτός» δεν θα είναι Έλληνας, ενώ έχει διαψευστεί κατηγορηματικά και το σενάριο που αφορούσε τον Ζόρντι Κρόιφ. Βέβαια, έχει ειπωθεί πως ο επόμενος τεχνικός διευθυντής δεν θα είναι ούτε γενικά από την ελληνική αγορά, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί το αν θα είναι… γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Γι’ αυτό μεταξύ άλλων έχει ακουστεί και το όνομα του Πάμπλο Κοντρέρας που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Ωστόσο, το πέρασμα του Χιλιανού από τον Ολυμπιακό, ενδεχομένως να έχει «χαλάσει» την εικόνα του στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, κάτι που λαμβάνεται υπόψη από τη διοίκηση. Όπως και να χει πάντως η αναζήτηση του νέου τεχνικού διευθυντή θα πρέπει να ολοκληρωθεί σύντομα ώστε να «τρέξει» παράλληλα και το θέμα του νέου τεχνικού και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη σεζόν 2015-16.

Τέλος, εστιάζοντας στο αγωνιστικό κομμάτι, έχει γίνει σαφές πως η ομάδα έχει «θέμα» στη φυσική κατάσταση. Μεγάλο μέρος των προπονήσεων αφιερώνεται στην βελτίωση του εν λόγο τομέα, όπου ο ΠΑΟΚ δείχνει σημαντική αδυναμία. Επειδή λοιπόν στο φινάλε της σεζόν που περιλαμβάνει 11 αγωνιστικές (5 κανονικής διάρκειας και 6 πλέι οφ), θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό το πώς θα σχεδιαστεί η προετοιμασία, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατό καλύτεροι και να διεκδικήσουν με αξιώσεις το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved