Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 3-1 (video+photos)

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 3-1 (video+photos)

Σε ένα ματς όπου ο ΠΑΟΚ ήταν για ακόμα μια φορά τραγικός, ο Πανθρακικός τον νίκησε 3-1 και πήρε τεράστια ανάσα παραμονής – «Μαντάρα» τα έκανε ο ρέφερι Στυλιάρας, με το γκολ των φιλοξενούμενων να είναι οφσάιντ και το πέναλτι των γηπεδούχων αμφισβητούμενο

Μπορεί ο Αναστασιάδης να έφυγε, αλλά στον ΠΑΟΚ η κατάσταση παραμένει ίδια. Μια ομάδα που παρουσιάζεται χωρίς κανένα πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, παίκτες… χαμένοι στο γενικό μπάχαλο και εύκολος στόχος για κάθε αντίπαλο που παίζει με δίψα και πάθος όπως έκανε ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή. Οι Θεσσαλονικείς σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν σκιά του καλού εαυτού τους, που εμφάνισαν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κομοτηνής να στήσει μεγάλο πάρτι και να νικήσει για πρώτη φορά τον «δικέφαλο του Βορρά» σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας.

Βέβαια, σε ένα ματς στο οποίο ο Πανθρακικός έχει νικήσει δίκαια και έκανε τρομερό και σημαντικό βήμα προς την παραμονή του, για ακόμα μια φορά ήρθε μια διαιτησία να τραβήξει τα βλέμματα. Ο Στυλιάρας τα έκανε… μαντάρα στο ΔΑΚ, αφού μαζί με τον βοηθό του μέτρησαν το γκολ του ΠΑΟΚ το οποίο έπρεπε να ακυρωθεί αφού ο Παπαδόπουλος ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια έδωσε ένα τραβηγμένο πέναλτι στον Πανθρακικό και πολύ αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που «έγραψε» το ταμπλό στο τέλος ήταν το 3-1 για τον Πανθρακικό, που τον έφερε στους 34 βαθμούς – μαζί με τον Λεβαδειακό – και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 54 και την 3η θέση, η οποία ακόμα δεν απειλείται αλλά αν η ομάδα του Γεωργιάδη συνεχίσει έτσι… τίποτα δεν αποκλείεται.

«Φωτιά» οι γηπεδούχοι

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε το ματς ο Πανθρακικός. Μόλις στο 7' ο Ντιγκινί βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή και με αριστερό κεραυνό νίκησε τον Ιτάνζ για το 1-0, που άλλαξε εντελώς τα δεδομένα στο ματς. Ο ΠΑΟΚ ναι μεν ήταν κυρίαρχος και είχε την κατοχή, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά να φτιάξει καθαρές φάσεις και να απειλήσει την εστία του Αθανασιάδη.

Ο Πανθρακικός από την πλευρά του, εκμεταλλεύτηκε άριστα την φλυαρία του ΠΑΟΚ, κράτησε το «μηδέν» με σχετική ευκολία και έψαξε σποραδικά ένα δεύτερο γκολ που θα του έδινε ισχυρό προβάδισμα νίκης. Αυτό ήρθε στο 43', με τον Τζάνη να βγαίνει ωραία στην πλάτη του Παπαγιαννόπουλου και να πλασάρει υποδειγματικά τον Ιτάνζ, στέλνοντας τον Πανθρακικό με δυο γκολ προβάδισμα στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Πρωταγωνιστής ο Στυλιάρας

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ρόκα έχασε τον Τζάνη με τραυματισμό αλλά πέρασε στη θέση του τον Ίγκορ, με τον Γεωργιάδη να επαναφέρει σε ματς του ΠΑΟΚ τον Τζαβέλλα και να ρισκάρει ακόμα περισσότερο βάζοντας στο παιχνίδι και τον Περέιρα. Ο Αργεντινός έδειξε κινητικός, είχε δυο-τρεις καλές στιγμές και συμμετείχε στη φάση όπου μείωσε το σκορ ο ΠΑΟΚ.

Στο 63' ο Περέιρα έκανε την κεφαλιά και ο Παπαδόπουλος με ωραίο βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως, το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Η βοηθός Κουρομπύλια έκανε λάθος και κράτησε κάτω τη σημαία, με τον Στυλιαρά να αποδέχεται τη δική της απόφαση και να μετράει ένα άκυρο γκολ. Η συνέχεια, ωστόσο, ήταν καλύτερη για τον Πανθρακικό ο οποίος στο 79' κέρδισε πέναλτι που ήταν ιδιαίτερα αυστηρό, σε ανατροπή του Ηλιάδη από τον Παπαδόπουλο. Ο Ίγκορ το εκτέλεσε εύστοχα, ενώ στο 82' αποβλήθηκε με τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη ο Σκόνδρας για να τελειώσει το ματς με δέκα παίκτες ο ΠΑΟΚ και να αποδοκιμαστεί έντονα από όσους φίλους του βρέθηκαν στην Κομοτηνή και δεν είχαν αποχωρήσει από τη στιγμή που διαμορφώθηκε το 3-1.

Πανθρακικός (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης Κάσες (66΄ ΗΛιάδης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ρομέου, Ντιγκινί (90΄+1 Χασομέρης), Τσουμάνης, Τζάνης (46΄ Ίγκορ), Ποτουρίδης

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Παπαγιαννόπουλος (46΄ Τζαβέλλας), Βίτορ, Νομπόα, Τζιόλης, Μακ (81΄ Κουλούρης), Γκολάσα (46΄ Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα στο Onsports

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/550da3e90db687ae06755767?theme=onsports|600|700{/iframe}

Τα γκολ του αγώνα

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 3-1 (video+photos)



Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved