Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: «Μάχη» στο Περιστέρι

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: «Μάχη» στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, Onsports/Novasports 1) σε ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς και για τις δυο ομάδες.

Να διατηρήσουν την καλή τους φόρμα και τα σερί που έχουν «χτίσει» θέλουν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός στο ματς που θα δώσουν το απόγευμα της Τετάρτης (18/03) στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι καλούνται να επιβεβαιώσουν πως θέλουν την είσοδο στην πεντάδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, στο πιιο δύσκολο ματς από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική τους ηγεσία ο Νίκος Νιόπλιας. Ο προπονητής με τον οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε νταμπλ το 2010, θα βρει απέναντί του το «τριφύλλι» για πρώτη φορά από την αποχώρησή του, έχοντας την τεχνική ηγεσία μιας ιδιαίτερα ποιοτικής ομάδας όπως ο Ατρόμητος.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να πάρουν την ένατη συνεχόμενη νίκη στη Σούπερ Λίγκα και να επιβεβαιώσουν για ακόμα μια φορά εντός γηπέδου πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις δυο προηγούμενες επισκέψεις του με τον Αναστασίου στον πάγκο, στο Περιστέρι, αλλά δεν έχει ηττηθεί κιόλας. Το ματς της Τετάρτης (18/03) αναμένεται συναρπαστικό, με τους φιλάθλους των γηπεδούχων να επιστρέφουν στις κερκίδες όπως και στα υπόλοιπα γήπεδα του πρωταθλήματος, μετά την άρση του μέτρου που είχε πάρει ο υφυπουργός αθλητισμού.

Θέλει την πεντάδα

Οι Περιστεριώτες θέλουν τη νίκη κόντρα στους «πράσινους» και για να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους, αλλά και για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει σε πέντε παίκτες, καθώς οι Τσέναμο, Καραμάνος, Λημνιός, Παπασπύρος, όπως και ο Αγκουαζί .

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Γκαρσία, Καράσκο, Κοντοές, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Παπάζογλου, Γεωργίου και Φυτανίδης.

Χωρίς τον Πράνιτς

Αν και προπονήθηκε κανονικά, ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο δύσκολο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης (18/03) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Κροάτης άσος ταλαιπωρήθηκε από ίωση το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να χάσει και το ματς του περασμένου Σαββάτου με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, και έτσι δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελε τόσο ο ίδιος όσο κι ο Γιάννης Αναστασίου για να βοηθήσει την ομάδα κόντρα στο συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια.

Από εκεί και πέρα, κανονικά προπονήθηκε και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ο οποίος επέστρεψε από την άδεια που του είχε χορηγηθεί, όμως, έμεινε εκτός αποστολής αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ατρόμητο. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Μπούρμπο, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο

Η αποστολή: Στιλ, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Νίνης



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved