Αλλάξανε οι καιροί

Αλλάξανε οι καιροί

Στις 13 Απριλίου 2008 χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βγήκαν στους δρόμους ζητώντας αλλαγή ιδιοκτησίας και τρία χρόνια μετά προέκυψε διοικητικό αδιέξοδο στους «πράσινους».

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Παναθηναϊκού και η ανομβρία από τίτλους, ώθησε τον κόσμο αλλά και επιφανείς φιλάθλους της ομάδας να εναντιωθούν στην τότε διοίκηση της ΠΑΕ και να ζητήσουν το άνοιγμά της προς νέους ορίζοντες και επενδυτές.

Με το συλλαλητήριο που έγινε στις 13 Απριλίου, ο κόσμος εξέφρασε την αντίθεσή του στον τρόπο που διοικούνταν ο Παναθηναϊκός, στο κακό αγωνιστικό του πρόσωπο και στην έλλειψη τίτλων, ζητώντας αλλαγή στον τρόπο διοίκησης αλλά και σε πρόσωπα.

Εν τέλει το Μάιο του 2008 αυτό επετεύχθη, ήταν μια πρώτη νίκη του κόσμου που είχε πάρει τα ερεθίσματα από τη δημιουργία της ΠΕΚ υπό τον Ανδρέα Βγενόπουλο, με τον ενθουσιασμό στην πρώτη σεζόν της πολυμετοχικότητας να… ξεχειλίζει. Τα αποτελέσματα ωστόσο, τρία χρόνια μετά δε δικαιώνουν κανένα.

Όπως δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, η πολυμετοχικότητα δεν έκανε καλό στον Παναθηναϊκό. Τα εκατομμύρια που μπήκαν στα «πράσινα» ταμεία, ειδικά την πρώτη χρονιά, δεν έφεραν άμεσα αποτέλεσμα και έτσι άρχισε η εσωστρέφεια, οι διαμάχες μεταξύ των μετόχων αλλά και προβλήματα οικονομικής φύσης από τι στιγμή που έγιναν αρκετές σπατάλες από τη διοίκηση της ΠΑΕ τη διετία 2008-2010.

Πλέον το άνοιγμα του Παναθηναϊκού είναι τέτοιο που αποτρέπει κάθε αισιόδοξη σκέψη, από τη στιγμή που η πλειοψηφία των μετόχων, και δη όσοι πρωτοστάτησαν στο να γίνει το συλλαλητήριο του 2008 όπως ο Ανδρέας Βγενόπουλος, δεν φαίνεται διατεθειμένη να βάλει χρήματα και να μειώσει το έλλειμμα.

Είναι εμφανές, ότι οι εποχές άλλαξαν. Δεν υπάρχει ούτε η διάθεση αλλά και ούτε τα χρήματα του παρελθόντος και πόσο μάλλον δεν υπάρχει η «φλόγα» στον κόσμο, έτσι ώστε να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στην ΠΑΕ, και να ξαναβγεί στους δρόμους όπως είχε κάνει τρία χρόνια πριν ξεκινώντας από το Πεδίο του Άρεως και φτάνοντας ως το «Απόστολος Νικολαΐδης».



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved