Παναιτωλικός – Κέρκυρα 0-1

Παναιτωλικός – Κέρκυρα 0-1

Μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» έδωσε στους Φαίακες η νίκη τους στο Αγρίνιο χάρη στο γκολ του Γκαζαριάν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο του αγώνα

Ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής της έκανε η Κέρκυρα που κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το Αγρίνιο. Οι Φαίακες επιβλήθηκαν του Παναιτωλικού με 1-0 χάρη στο γκολ του Γκαζαριάν στο 17’, φτάνοντας έτσι τους 34 βαθμούς, ενώ ο Τίτορμος έμεινε στους 42.

Κατοχή ο Παναιτωλικός, γκολ η Κέρκυρα

Μετά το πέρας του πρώτου «αναγνωριστικού» 10λεπτου ο Παναιτωλικός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας την κατοχή της μπάλας, ενώ η Κέρκυρα είχε δώσει χώρο και… έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Έτσι, σε μια από τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων ο Γκαζαριάν στο 17’ με διαγώνιο πλασέ από αριστερά νίκησε τον Ράφαελ ανοίγοντας το σκορ. Από κει και πέρα, η εικόνα του ματς δεν άλλαξε με τους παίκτες του Μάκη Χάβου να διατηρούν τον έλεγχο και τους Φαίακες να περιμένουν μια ευκαιρία σε αντεπίθεση για το 2-0. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία για το δεύτερο γκολ στο 33’ με τον Ράφαελ να διώχνει δύσκολα το σουτ του Λεάλ, ενώ οι γηπεδούχοι φάνηκαν απειλητικοί στο 37’ όταν σε φάουλ του Μαρτίνες ο Κουτζαβασίλης διατήρησε την εστία του ανέπαφη.

Στο… ίδιο έργο θεατές

Χωρίς καμία αλλαγή στην εικόνα του ματς κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός διατήρησε την κατοχή και την πρωτοβουλία, με την Κέρκυρα ουσιαστικά να περιμένει πίσω από την σέντρα. Ωστόσο, η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Γκαζαριάν να σουτάρει άουτ στο 53’, για να «απαντήσει» 3 λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός με τον Φωτάκη να κάνει το δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς των Φαιάκων.

Από κει και πέρα, πέρασε ένα 20λεπτο χωρίς κάτι ιδιαίτερο με τους παίκτες του Χάβου να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Κουτζαβασίλη και τους φιλοξενούμενους να διατηρούν σχετικά άνετα το προβάδισμα. Η πίεση των Αγρινιωτών λοιπόν εντάθηκε στο τελευταίο τέταρτο με τον Κουτζαβασίλη να προσθέτει ακόμη μια καλή επέμβαση στο ενεργητικό του στο 77’ σε φάουλ του Θεοδωρίδη, αλλά και στο 83’ σε σουτ του Φωτάκη. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων όμως το 1-0 υπέρ της Κέρκυρας έμεινε ως το τέλος χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Γρηγορίου.

Κορυφαίος του αγώνα

Ο πορτιέρο των Φαιάκων με τις επεμβάσεις του κατάφερε να παίξει σημαντικό ρόλο στο να φύγει η ομάδα του με τη νίκη από το Αγρίνιο. Ο Κουτζαβασίλης λοιπόν φρόντισε να πει «όχι» σε αρκετές ευκαιρίες των γηπεδούχων έχοντας ίσως το μεγαλύτερο μερίδιο στο «διπλό».

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Άλβες (73' Θεοδωρίδης), Κάπελ (64' Μορένο), Μαλεζάς, Γοδόι, Μαρτίνες, Σκαραμοτσίνο, Μύγας (46' Ρουσκουγιέδα), Ετζενγκέλε, Φωτάκης

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ναγιάρ (85' Καρντόσο), Γκαζαριάν (90'+3' Καϊκούτ), Γκόμες, Μαρκόβσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ντιόγκο, Λεάλ (58' Χαβίτο)



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved