Τάκης: «Κοντός ψαλμός…»

Τάκης: «Κοντός ψαλμός…»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, ενώ δε θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ντμίτρι Σέλουκ.

Όσο για το «καυτό» ζήτημα της αδειοδότησης απλώς είπε ότι σε λίγες μέρες από τώρα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα όλων των φακέλων. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Τάκη:

Στην αρχική ερώτηση, αν έχουν ηρεμήσει τώρα όλοι στην ΠΑΕ, ο κ. Τάκης απάντησε: «Δεν έχουμε ηρεμήσει, στον Ηρακλή ολόκληρη την χρονιά φέτος δεν είχαμε τέτοιες ευκαιρίες. Πάντως η ομάδα δεν κινδύνεψε, ο Ηρακλής έχει φανέλα και ιστορία και ολοκλήρωσε τον αγωνιστικό του στόχο, συνεχίζουμε πάντως για να ολοκληρώσουμε και να ορθοποδήσει ο σύλλογος. Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά φέτος, διαψεύστηκαν πολλοί καλοθελητές, που περίμεναν διαφορετικό τον Ηρακλή, κάναμε βέβαια κάποιες κοιλιές αγωνιστικά στην διάρκεια της σεζόν αλλά δεν κινδυνέψαμε όπως έλεγαν πολλοί τον Αύγουστο. Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες στο αγωνιστικό κομμάτι και τώρα θα τις διαψεύσουμε και στα υπόλοιπα».

Ειδικότερα για όσα ακούστηκαν σχετικά με τις αδειοδοτήσεις: «Κοντός ψαλμός αλληλούια... θα φανεί στην συνέχεια τι θα γίνει με το θέμα αυτό, Πάντως κάθε ομάδα που δεν μπόρεσε να πετύχει την παραμονή αγωνιστικά, ψάχνει τώρα να βρει άλλους τρόπους. Ειδικά για την Λάρισα και τον κ. Πηλαδάκη, το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή επιτυχία και καλή επάνοδο στην Superleague».

Αναφερόμενος στα όσα έγιναν στην διάρκεια της προσπάθειας να συμπληρωθεί ο φάκελος του Ηρακλή, είπε: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο και όχι το χθες. Στην διάρκεια της συμπλήρωσης του φακέλου υπήρξαν εντάσεις και ακούστηκαν διάφορα, που τώρα όμως είναι πίσω μας και δεν μένω σε αυτά, πάντα μετά από μια τέτοια έντονη διαδικασία δεν μπορείς να μένεις πίσω, συνεχίζεις μπροστά. Φάνηκε πάλι ότι ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο σωματείο και έχει μεγάλη δυναμική, έστω και αν μερικοί δεν μπορούν να την διαβάσουν σωστά. Στα δύσκολα συσπειρωνόμαστε εμείς οι Ηρακλειδείς, βέβαια κανείς δεν μπορεί να παίζει συνέχεια με την φωτιά, κάθε πάθημα πρέπει να γίνεται μάθημα και να προχωράς μπροστά».

Για τις επιλογές της διοίκησης στο θέμα της αδειοδότησης και την βοήθεια που δέχθηκε από παράγοντες εκτός Ηρακλή, ανέφερε: «Στον Ηρακλή έχουμε επιλέξει την διαφάνεια, προτιμούμε να είναι όλα στο φως και να γνωρίζει ο κόσμος τι γίνεται, παρά τα κρατάμε κρυφά. Εμείς κάναμε ότι έπρεπε να γίνει στο θέμα αυτό και ήμασταν υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε χρήματα από όποιες πηγές υπήρχαν για τον Ηρακλή. Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα, υπήρχε όμως πίεση χρονική και έτσι στραφήκαμε στις λύσεις που βρήκαμε, δεν είχαμε ποικιλία επιλογών για να πει κανείς ότι διαλέξαμε την χειρότερη. Θεωρώ πάντως λογικό ότι υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο, μίλησα με πολλούς και τους εξήγησα την ιδιαιτερότητα της κατάστασης, όπως είπα άλλωστε, καλό είναι να κοιτάμε όλοι μας το αύριο. Εμείς δεν κρατήσαμε κρυφό τίποτε, τα είπαμε όλα στον κόσμο, ο Ηρακλής άλλωστε έχει υποφέρει παλαιότερα από τέτοιες κρυφές συμφωνίες».

Ερωτηθείς για την απάντηση του κ. Μυτιληναίου: «Από τον κ. Μυτιληναίο δεν είχαμε απάντηση έως τώρα, δεν ξέρω φυσικά γιατί δεν απάντησε ενώ ούτε με την πλευρά του κ. Ρέμου είχαμε κάποια εξέλιξη τελευταία».

Για την παραμονή ή όχι του κ. Παράσχου: «Με τον κ. Παράσχο θα δούμε τι θα συμβεί μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας, αυτό άλλωστε έχουμε συμφωνήσει από την αρχή, τώρα είναι νωρίς να μιλήσουμε για το θέμα αυτό. Μόλις λοιπόν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα συζητήσουμε μαζί του και θα δούμε τι θα γίνει. Ο κ. Παράσχος ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει».

Για τους παίκτες που θα μείνουν ή θα φύγουν: «Για τους παίκτες θα περιμένουμε την εισήγηση του κ. Παράσχου, που τους ζει καθημερινά, έχουμε στην διάθεση μας επίσης και την έκθεση του προηγούμενου προπονητή και μετά θα τα συνεκτιμήσουμε όλα και θα πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις. Έχει και η διοίκηση φυσικά άποψη για πολλούς παίκτες και αφού μελετήσουμε τις εισηγήσεις θα δούμε ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα έρθουν κτλ».

Για τις δηλώσεις του κ. Σέλουκ: «Πριν από 2 μήνες έλεγε άλλα ο κ. Σέλουκ, δεν έχω μιλήσει όμως πρόσφατα μαζί του και δεν ξέρω γιατί τα είπε. Πριν 2 μήνες ήμουν έξυπνος και έντιμος και τώρα είμαι ψεύτης, ο κ. Σέλουκ είναι μάνατζερ και φαίνεται πως αλλάζει εύκολα γνώμες, όλες αυτές τις δηλώσεις για την ΦΙΦΑ κτλ θεωρώ ότι είναι στα πλαίσια κάποιας στρατηγικής του. Οι ρεπόρτερ του Ηρακλή ξέρουν πως συμπεριφέρεται η διοίκηση στους παίκτες και δεν λέω τίποτε εγώ, πραγματικά δεν ξέρω τι άλλαξε τώρα και κάνει τέτοιες δηλώσεις. Εγώ πάντως δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις του, ούτε να προχωρήσω σε χαρακτηρισμούς, γνωρίζετε πάντως όλοι ότι και σε άλλες ομάδες είχε την ίδια συμπεριφορά, άλλα έλεγε στην αρχή και άλλα στην συνέχεια».

Κλείνοντας, ο κ. Τάκης απευθύνθηκε στον κόσμο του Ηρακλή: «Ο κόσμος του Ηρακλή ανησυχεί, είναι χαρακτηριστικό των φίλων του Ηρακλή αυτό και καλά κάνουν. Αυτό που θέλω να τους πω είναι να είναι στην «τσίτα», να είναι συσπειρωμένοι, αποφασισμένοι και να αγαπούν την ομάδα».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved