Μποροβήλος: «Άμεσα μέτρα, ανακοινώσεις από τον υπουργό»

Μποροβήλος: «Άμεσα μέτρα, ανακοινώσεις από τον υπουργό»

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας υποστήριξε πως έγινε εποικοδομητική κουβέντα με τον Σταύρο Κοντονή, υπήρξε δέσμευση για μέτρα από τη διοργανώτρια αρχή και τόνισε πως ο υπουργός θα δώσει την τελική ανακοίνωση για το αν υπάρξουν αγώνες, την Πέμπτη.

«Έγινε εποικοδομητική συζήτηση. Αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι τα άμεσα μέτρα για τη φετινή χρονιά και τροποποίηση των κανονισμών εκεί που πρέπει για το κομμάτι της βίας. Μετά από επικοινωνία που θα έχω με τα μέλη της Σούπερ Λίγκας, θα τους πω αυτό που πρέπει να πω και στους φιλάθλους. Αν αγαπάνε τις ομάδες τους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί πλέον θα έχουμε πολύ αυστηρότερα μέτρα. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί θα έχουν τα μέτρα μεγάλες συνέπειες για τις ομάδες. θα πρέπει να κινηθεί το σύστημα προς αυτή την κατεύθυνση, για να βρούμε λύσεις», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Μποροβήλου.

Για το τι ειπώθηκε από την πλευρά της Σούπερ Λίγκας, σχολίασε: «Δεν είναι κανένα μυστικό του κράτους. Ήμουν σαφής. Είπα πως όταν έχουμε φωτοβολίδες που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς, είσοδο φιλάθλων ή ρίψη αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς, ο διαιτητής θα φεύγει από το γήπεδο. Από εκεί και πέρα, ο κανονισμός μπορεί να φτάσει ως τις 180 σελίδες. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον υπουργό, ο υπουργός θέλει αυτό που θέλουμε κι εμείς. Καλύτερο ποδόσφαιρο. δεν τελειώνουν όλα σε μια δίωρη σύσκεψη».

Για το αν θα υπάρξουν αγώνες, απάντησε: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω για κάτι που είναι αποκλειστική του αρμοδιότητα. Αυτό θα σας το απαντήσει ο ίδιος».

Σε παρόμοια ερώτηση, ο Μποροβήλος ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να μπω σε μια απόφαση, που θα πρέπει να την ανακοινώσει ο υπουργός. Όταν κρίνει κι αφού συνεργαστεί με αυτούς που πρέπει, προφανώς και με τον πρωθυπουργό, θα το ανακοινώσει ο ίδιος».

Για το αν ο κ. Κοντονής είναι δύσπιστος, επεσήμανε: «Δεν είναι δύσπιστος. Ο υπουργός αντιλαμβάνεται κι αυτός και συνεργαστήκαμε να έχουμε τα αναγκαία μέτρα για να μπορούμε στις τελευταίες αγωνιστικές που είναι πιο δύσκολες από μόνες τους, να πάει ο κόσμος στα γήπεδα χωρίς βία».

Για τη συνάντηση Κοντονή με Μαρινάκη και Αλαφούζο, είπε: «Κάθε συνάντηση νομίζω πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Να μιλάς για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου με τους προέδρους των ΠΑΕ, μόνο καλό μπορεί να κάνει. Ο υπουργός ακούει απόψεις, συνθέτει απόψεις και βοηθάει στο να πέσουν οι τόνοι. Η τελευταία συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας ήταν στη σωστή κατεύθυνση. Ο υπουργός θέλει κι αυτός να λυθούν τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο».

Για το αν έχει ενημερωθεί η ΚΕΔ για τα μέτρα, σχολίασε: «Κι αυτό θα γίνει, αφού συγκεκριμενοποιήσουμε πως είναι τα πράγματα, για να μην πάμε από τη μια πλευρά στην εντελώς αντίθετη. Πιστεύω πως κι οι διαιτητές θα αντιληφθούν την κατάσταση που υπάρχει».

Τέλος, υποστήριξε: «Όταν υπάρχει κοινή γραμμή από όλους, δεν γίνεται παραβίαση του ΚΑΠ σε σοβαρό βαθμό. Πιστεύω πως γίνεται μια ακραία εφαρμογή του κανονισμού προς τη σωστή κατεύθυνση».



Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
Παναθηναϊκός AKTOR: Παράνοια… μέχρι τέλους στον κόσμο της ομάδας
Κατάταξη UEFA: «Ζωντανές» ελπίδες για την 15η θέση μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού
Κατάταξη UEFA: «Ζωντανές» ελπίδες για την 15η θέση μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίδες για Προολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό των Μπακς
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ελπίδες για Προολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό των Μπακς
Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα με Ιωαννίδη - Νέο συμβόλαιο και επιστροφή Λάτσιο
Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα με Ιωαννίδη - Νέο συμβόλαιο και επιστροφή Λάτσιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved