«Φεύγω, γιατί δεν προσφέρω»

«Φεύγω, γιατί δεν προσφέρω»

Την αιτία αποχώρησής του από την ΑΕΛ και την αγωνιστική δράση ξεκαθαρίζει ο Χουάν Βελάσκο στο Onsports, τονίζοντας παράλληλα και τα μελλοντικά του σχέδια.

Οι μεγάλες αγάπες ποτέ δεν σβήνουν και αυτό αποδεικνύεται από την κίνηση του Χουάν Βελάσκο, του Ισπανού αμυντικού της Λάρισας, ο οποίος αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ, αλλά και να τερματίσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, αναλαμβάνοντας καινούριο ρόλο, αυτόν του προπονητή.

Ο 36χρονος Ισπανός μίλησε στο Onsports για τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας τη Δευτέρα (11/04) το πρωί και την απόφασή του να σταματήσει τη συνεργασία τους.

«Οι επαφές με τον πρόεδρο έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα. Είναι γνωστό πως εξαιτίας των τραυματισμών που είχα υποστεί, δεν μπορούσα να συμμετέχω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Τους τελευταίους δυο μήνες αισθανόμουν πολύ άσχημα για αυτό. Δεν μπορούσα και δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι πια. Η μοναδική λύση είναι να τερματίσω το συμβόλαιό μου με την Λάρισα», δήλωσε ο Χουάν Βελάσκο που ήταν αρκετά ειλικρινής με τη διοίκηση της Λάρισας, προσθέτοντας πως:

«Την Δευτέρα το πρωί συναντήθηκα με τον Κώστα Πηλαδάκη, τον ενημέρωσα πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την συνεργασία μας, καθώς δεν μπορώ να χρησιμεύσω κάπου και ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για τη λύση της. Όμως αυτές δεν είναι καθόλου εύκολες, χρειάζεται οπωσδήποτε άλλη μια συνάντηση».

Οι τελευταίοι τραυματισμοί ήταν καθοριστικοί για τον Ισπανός αμυντικό, ο οποίος τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΛ μόλις 894 λεπτά (σε 14 αγώνες). Το μέλλον του κάθε άλλο παρά αβέβαιο δεν είναι μιας και ο Χουάν Βελάσκο γνωρίζει τι ακριβώς θα κάνει. «Το πότε θα φύγω από την πόλη, θα εξαρτηθεί από τον πρόεδρο, από το πότε θα μου δώσουν το ΟΚ. Αν γινόταν να φύγω θα το έκανα και τώρα, όμως δεν μπορώ. Πρέπει να μείνω μέχρις ότου λήξουν και τυπικά οι σχέσεις μου με την ομάδα», σχολιάζει ο 36χρονος Ισπανός, εξομολογούμενος στην συνέχεια το όνειρό του.

«Η συνέχεια; Μια σκέψη υπάρχει στο μυαλό μου. Θα κρεμάσω τα παπούτσια μου και θα στραφώ στην προπονητική. Οι πολλοί και άσχημοι τραυματισμοί μου δεν μου επιτρέπουν άλλο το να παίζω, όσο και να το θέλω, δεν μπορώ. Είμαι ήδη 34, αυτό που προέχει πια είναι να ξεκινήσω τις σπουδές μου στην προπονητική, να αποκτήσω το δίπλωμα και στην συνέχεια να κάνω πράξη το άλλο μου όνειρο, του να γίνω προπονητής. Φεύγοντας από την Λάρισα θα επιστρέψω στην Μαδρίτη με την οικογένειά μου, όπου θα ξεκινήσω τη νέα μου ζωή.» είναι τα λόγια ενός σπουδαίου παίκτη, που όμως στην δεύτερή του σεζόν στην ομάδα της Λάρισας δεν κατάφερε να δείξει πολλά από τα καλά του στοιχειά αλλά και να την βοηθήσει να σωθεί.

Λάρισα: Αναστασία Ψύρρα.



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved