Ολυμπιακός: Να ξεκινήσει η… αντεπίθεση

Ολυμπιακός: Να ξεκινήσει η… αντεπίθεση

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την επίσκεψη του στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη έθεσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προ των ευθυνών τους και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αποδείξουν πως έλαβαν το μήνυμα και θα… αρχίσουν την αντεπίθεση.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και τα… έσουρε στους ποδοσφαιριστές, κυρίως λόγω των εμφανίσεών τους το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό με την Ντνίπρο και την εικόνα που είχαν στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μάλιστα, ως… μέτρο, έβαλε πρόστιμο 500 χιλιάδων ευρώ, αλλά στην συνέχεια έδωσε το… σύνθημα της αντεπίθεσης με την κατάκτηση του νταμπλ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στους «ερυθρόλευκους», ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είχε συνάντηση με τους τέσσερις αρχηγούς, τον Γιάννη Μανιάτη, τον Ρομπέρτο, τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ και τον Νταβίντ Φουστέρ, όπου τους ζήτησε να εξηγήσουν σε όλους πόσο σημαντικό είναι το νταμπλ για τον σύλλογο, αλλά και να παρουσιαστούν διαφορετικοί στον αγωνιστικό χώρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Γιάννης Μανιάτης θα μιλήσει πριν την προπόνηση της Τρίτης (3/3) στους συμπαίκτες του και θα μεταφέρει την… επιθυμία του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών.

Πλέον, το… μπαλάκι περνάει στους ποδοσφαιριστές. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το… σύνθημα και αυτοί που έχουν την δυνατότητα να δείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα πρέπει άμεσα να δείξουν την αντίδρασή τους. Το Σαββατοκύριακο (7-8/3) αναμένεται να επανεκκινήσει η Super League, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό και λογικά στην συνέχεια θα οριστεί ο επαναληπτικός με την ΑΕΚ, ο οποίος αποκτά μεγάλη σημασία για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved