Παναθηναϊκός: Βραβεύσεις από τους παλαίμαχους (photos)

Παναθηναϊκός: Βραβεύσεις από τους παλαίμαχους (photos)

Ο σύλλογος παλαιμάχων αθλητών του Παναθηναϊκού έκοψε την πίτα του και στο περιθώριο της εκδήλωσης βράβευσε πάρα πολλές προσωπικότητες από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του το βράδυ της Πέμπτης και βράβευσε τους Μίμη Δομάζο, Γιάννη Αναστασίου, Κώστα Τσαρτσαρή, Χρήστο Κέφαλο, Κώστα Νικηφόρο (πάλη), Άγκι Μπάμπουλη (βόλεϊ), Γιάννη Αϊδινιώτη (πυγμαχία), Γιώργο Αφρουδάκη (πόλο) και Αλέξανδρο Κέλογλου (ποδηλασία). Για την έως τώρα προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα βραβεύθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, που οδήγησε πέρσι τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και στην έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Για τη λαμπρή εκδήλωση μίλησε με τα καλύτερα ο πρόεδρος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού, Απόστολος Κόντος, ο οποίος τόνισε: «Σήμερα είναι μια πάρα πολύ όμορφη μέρα με τις τεράστιες προσωπικότητες του Παναθηναϊκού, της πολύ μεγάλης ομάδας μας σε όλα τα αθλήματα, με τους πολύ σπουδαίους αθλητές όλων των αθλημάτων. Έχω πάρα πολύ μεγάλο τρακ βλέποντας τα πρόσωπα που βρίσκονται στην αίθουσα για να τιμήσουν αυτή τη μεγάλη μέρα του Παναθηναϊκού. Εκείνο το οποίο θα ήθελα να πω είναι ότι ο σύλλογος μας πιστός κάθε χρόνο σε αυτή την προσπάθεια που κάνει προσθέτει ένα λιθαράκι στην τεράστια ιστορία του, για να δείξει τον δρόμο στους νεότερους. Θα έχουμε βραβεύσεις πολύ μεγάλων προσωπικοτήτων του Παναθηναϊκού που η τεράστια προσφορά τους έχτισε πολύ μεγάλα λιθάρια για την πορεία του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού. Θέλουμε και πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ. Εμείς ως Παλαίμαχοι έχουμε δείξει ότι σε αντίξοες συνθήκες προσφέραμε αρκετά πράγματα. Η παρουσία όλων σας εδώ είναι τιμή για εμάς».

Βραβείο παρέλαβε ο ζωντανός «θρύλος» του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος, ο οποίος δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα ωραία λόγια του. Ότι και να πω είναι λίγο για τους ανθρώπους που με τίμησαν».

Για τη βράβευση του Μίμη Δομάζου μίλησε ο Αντώνης Αντωνιάδης, πλέκοντας το εγκώμιο του «Στρατηγού». «Τιμήθηκε σήμερα ο πρώτο τη τάξει Έλληνας ποδοσφαιριστής. Δεν το λέμε εμείς αλλά είναι παραδεκτό από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδας. Οι λόγοι είναι γνωστοί και ειδικά οι Παναθηναϊκοί τους ξέρουν. Ειδικά το πάθος που είχε, η μακρόχρονη αγωνιστική του πορεία και ο αυτοσχεδιασμός του στη διάρκεια του αγώνα. Ήταν απρόβλεπτος. Δεν μπορούσε να τον μαρκάρει κανένας. Στα 23 χρόνια καριέρας του ήταν ο κορυφαίος των 22 του γηπέδου όπου κι αν έπαιζε», είπε ο Αντωνιάδης.



Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
Μεταγραφική «βόμβα» μεγατόνων: «Ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved