Ολυμπιακός: Έξαλλοι με Λεωφόρο

Ολυμπιακός: Έξαλλοι με Λεωφόρο

Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με την ατμόσφαιρα που συνάντησαν στη Λεωφόρο ήταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, πράγμα που έθεσαν στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας λίγο πριν αρχίσει η ένταση.

Από τον Ολυμπιακό τόνιζαν πως τα πάντα στην Αστροναυτών άρχισαν σε πολύ ήπιο κλίμα και μάλιστα υπήρξε ταύτιση απόψεων όλων των ομάδων, για το θέμα που αφορά στην κοινή παρουσία του κ. Μελισσανίδη σε ΑΕΚ και ΟΠΑΠ. Όπως τονίζουν μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι», ο πρώτος που συμφώνησε στην πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη για να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα, ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος.

Η ένταση στη συνεδρίαση ήρθε προς το τέλος, με την διαμάχη του Νίκου Μαχλά με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. «Εμείς πληρώνουμε, να πληρώσετε κι εσείς», είπε ο κ. Αλαφούζος για να φωνάξει ο Μαχλάς «πληρώστε κι εσείς», επαναφέροντας το θέμα της φορολογίας των εισιτηρίων. Κάπου εκεί, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τον λόγο και μίλησε για κτηνωδία στη Λεωφόρο και επεσήμανε με λεπτομέρεια όσα έγιναν, αναφέροντας ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν ήταν αυτό το πρώτο θέμα της συνεδρίασης.

«Το πρωί στην σύσκεψη οι κύριοι Θεοδωρίδης και Καραπαπάς είχαν πει αναλυτικά όλα όσα θα συνέβαιναν, τα στυλό, τις φωτοβολίδες, τα πανό. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη εσείς που στήσατε όλο αυτό το σκηνικό λέτε και ανοησίες για ηθικούς αυτουργούς και άλλα τέτοια», είπε χαρακτηριστικά στον Γιάννη Αλαφούζο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είσαι απατεώνας, ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που κάθε φορά περιμένεις τον πατέρα σου να πληρώσει τα χρέη σου».

Επίσης, ο κ. Μαρινάκης είπε: «Έχεις αποτύχει σε όλες σου τις δουλειές και δεν μπορείς να μιλάς για νομιμότητα. Ένας καταδικασμένος για λαθρεμπόριο! Πες μας τι έγινε με τους Αμερικανούς ομολογιούχους, πες μας τι έγινε με τις 500 οικογένειες του ΣΚΑΪ που άφησες στον δρόμο. Είσαι ένας αποτυχημένος, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι που το μόνο που ξέρεις είναι να πηγαίνεις έξω από τα γραφεία που Υπουργών και να ρουφιανεύεις και των τραπεζιτών να πάρεις δάνειο. Θα μιλήσεις εσύ για ηθική και ποδόσφαιρο;»

Μάλιστα, παρενέβη κι ο κ. Μαχλάς ο οποίος είπε: «Καλά σου λέει και στο λέει στο πρόσωπο σου. Εσύ είσαι ρουφιάνος και πας στα δικαστήρια και τα λες», για να ακολουθήσουν στη συνέχεια όλα όσα… τίναξαν στον αέρα το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το αν θα υπάρξει αντίδραση στην καταγγελία του Γιάννη Αλαφούζου για την επίθεση στον Βασίλη Κωνσαντίνου από άνθρωπο της ασφάλειας του κ. Μαρινάκη.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved