Super League: Διάλογοι – ΣΟΚ στο επεισοδιακό ΔΣ! (photos)

Super League: Διάλογοι – ΣΟΚ στο επεισοδιακό ΔΣ! (photos)

Απίστευτα πράγματα στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου και την επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου να κορυφώνει τα τραγικά περιστατικά όπως τα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΪ».

Αν και η κοινή παρουσία των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου έδειχνε πως θα υπήρχε αρκετή ένταση, στην αρχή του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας τα πράγματα κυλούσαν ήρεμα. Άπαντες συμφώνησαν για να γίνει η συζήτηση που θα αφορούσε τα τηλεοπτικά, τη χορηγία του ΟΠΑΠ και το θέμα του ΟΦΗ, ο οποίος ήταν η… αφορμή για να αρχίσει και ο κακός χαμός που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (24/02) στην οδό Αστροναυτών, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Ο Νίκος Μαχλάς πήρε τον λόγο κι αρχικά είπε: ««Δεν μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα. Βλέπετε ότι στον ΟΦΗ κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να καλύψουμε τα χρέη μας και να επιβιώσει η ομάδα αλλά μας βάζετε συνέχεια εμπόδια. Ειδικότερα εσείς στον Παναθηναϊκό κύριε Αλαφούζο έχετε συνέχεια πρόβλημα με τον ΟΦΗ».

Μετά από αυτή την τοποθέτηση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε να πάρει τον λόγο από τον Γιώργο Μποροβήλο, πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε έντονο ύφος πήρε το λόγο και είπε: «Μιας και αναφερθήκατε στον Αλαφούζο, σήμερα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσει μια συγγνώμη για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο την Κυριακή. Κινδυνεύσαμε όλοι. Αλλά τι συγγνώμη να περιμένω από μια που....α. Μια γαμ... αδ.... Θα σε γα...».

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού της συνεδρίασης κι αρχικά απάντησε λέγοντας απλά «παραφέρεσαι». Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον αέρα του «ΣΚΑΪ», ο κ. Μαρινάκης συνέχισε την υβριστική του επίθεση με τον Γιάννη Αλαφούζο να απαντά «Θα μου κλ…ς!». Σε αυτό το σημείο ο Βαγγέλης Μαρινάκης… είχε πρωτοφανή έκρηξη, σηκώθηκε από τη θέση του και κινήθηκε προς το μέρος του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πετώντας του ένα ποτήρι με νερό. Αυτό προσγειώθηκε στον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, που καθόταν δίπλα.

Οι κ. Μαρινάκης και Αλαφούζος συνέχισαν να τα λένε σε έντονο ύφος, με τους παρευρισκόμενους να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν. Πάνω στην αναταραχή που υπήρχε με τις ύβρεις και την ένταση, ένας άγνωστος άνοιξε και μπήκε στην αίθουσα, χτυπώντας τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του «ΣΚΑΪ», επρόκειτο για άνδρα της ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατευθύνθηκε προς τον Γιάννη Αλαφούζο αλλά μπήκε στη μέση ο κ. Κωνσταντίνου και δέχθηκε τη γροθιά!

Αποτέλεσμα του χτυπήματος ήταν να πέσει ο κ. Κωνσταντίνου πάνω στα γραφεία και τις καρέκλες, με τον Στράτο Σωπήλη να τον συγκρατεί. Μέσα στο γενικότερο μπάχαλο, ο Γιώργος Μποροβήλος διέκοψε τη συνεδρίαση και όλοι έφυγαν από την αίθουσα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο καυγάς και οι ύβρεις συνεχίστηκαν κι έξω από την αίθουσα στους διαδρόμους. Τα… γαλλικά μεταξύ Αλαφούζου και Μαρινάκη, αλλά και Καραπαπά και Κωνσταντίνου, συνεχίστηκαν μέχρι να αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού από το κτίριο της οδού Αστροναυτών.

Στη συνέχεια, έγιναν οι καταγγελίες από πλευράς του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ μίλησαν και οι Νίκος Μαχλάς και Γιώργος Μποροβήλος. Από την πλευρά του, ο τραυματισμένος Βασίλης Κωνσταντίνου διακομίστηκε στο «Υγεία» για να του παρασχεθούν πρώτες βοήθειες. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά από όλα αυτά, είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά εναντίον του κ. Μαρινάκη αλλά και των υπόλοιπων εκπροσώπων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved