«Δεν συνεχίζει Ελλάδα ο Μπλάνκο»

«Δεν συνεχίζει Ελλάδα ο Μπλάνκο»

Δύσκολο χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα ο Ίσμαελ Μπλάνκο, ο μάνατζερ του Αργεντίνου.

Ο Γκουστάβο Οναϊντία, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» υποστήριξε πως ο επιθετικός της Ένωσης έχει κουραστεί από την κατάσταση στην ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως ο παίκτης θα ήθελε να μείνει, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξει κάτι στην Ένωση.

Χαρακτηριστικά, ο εκπρόσωπος του «Ζορό» μίλησε για:

Το αν η μη χρησιμοποίησή του με την Λάρισα ήταν ένα… μήνυμα για την ανανέωση του συμβολαίου: «Θεωρώ τυχαίο το γεγονός ότι δεν έπαιξε. Δεν μπορώ να εισχωρήσω σε τεχνικά ζητήματα, προφανώς κάποιος άλλος επιθετικός ήταν σε καλύτερη κατάσταση και ο προπονητής τον προτίμησε».

Την αποχώρηση του παίκτη από την ΑΕΚ: «Ο Μπλάνκο πάντα ήθελε να μείνει στην ΑΕΚ. Αλήθεια έλεγε. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Πρέπει να εξασφαλίσει βέβαια την οικογένειά του και γι’ αυτό ψάχνουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση. Όμως εμείς είχαμε συμφωνήσει με τον Θανόπουλο μέχρι το 2013. Αν είχε υπογράψει τότε θα είχε ανανεώσει.

Μετά όμως ο πρόεδρος άλλαξε άποψη και η πρόταση μειώθηκε πάρα πολύ. Προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα της ομάδας, δεν το κατηγορώ γι’ αυτό. Τον καταλαβαίνω απόλυτα και του το είπα. Προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό με τα σφιχτά οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Το ήξερα και δεν ζήτησα να την βελτιώσει. Του είπα όμως ότι ο Μπλάνκο αξίζει καλύτερη πρόταση βάσει όσων έχει πετύχει και από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν μπορεί να του την προσφέρει, ψάχνουμε αλλού».

Την επίθεση του οπαδού: «Μου είπε ο Μπλάνκο ότι το Σάββατο που ήταν στο ξενοδοχείο της Λάρισας τον έβρισε ένας οπαδός γιατί δεν ανανέωσε. Είναι σκασμένος. Ήταν η πρώτη φορά που οπαδός της ΑΕΚ καταφέρθηκε εναντίον του και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Στενοχωρήθηκε γιατί είναι δεμένος με τον κόσμο και του είναι ευγνώμων για την αγάπη του. Τα έχει δώσει όλα για την ομάδα και θα συνεχίσει να ιδρώνει τη φανέλα μέχρι την τελευταία μέρα.

Από τη στιγμή που βλέπει πως η επιθυμία του να μείνει δεν εκπληρώνεται, το όνειρό του είναι να αποχαιρετήσει τον κόσμο της ΑΕΚ με ένα γκολ και μία κούπα στον τελικό του Κυπέλλου. Θα ήταν το ιδανικό φινάλε σε μία τετραετία που θα του μείνει αξέχαστη. Θέλει αν φύγει να έχει βοηθήσει με τα γκολ του σε έναν τίτλο, αν και ο ίδιος αισθάνεται πρωταθλητής με την ΑΕΚ».

Το παράπονο του Αργεντίνου: «Δεν αισθάνθηκε ότι η ΑΕΚ ήθελε να τον κρατήσει, και είναι λογικό να ενοχλείται όταν λίγες μέρες μετά την τελευταία πρόταση ανανέωσης δέχεται την πρόταση της Λοκομοτίβ. Τι να σκεφτεί όταν του κάνουν πρόταση ανανέωσης και παράλληλα εξουσιοδοτούν μάνατζερ να του βρουν ομάδα να τον πουλήσουν πριν το καλοκαίρι; Παρά ταύτα θέλει να φύγει σαν φίλος και αν αλλάξουν τα πράγματα μετά από 2-3 χρόνια να επιστρέψει και γιατί όχι να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Πιστεύει ότι αφήνει κάτι στη μέση και θέλει να ολοκληρωθεί ο κύκλος του στην ομάδα».

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε τόση έκταση το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Μιλάμε με δύο ομάδες από το Μεξικό, με Ρωσικές ομάδες, ομάδες από το Κατάρ και έχουμε κανονίσει ραντεβού σήμερα για να μιλήσουμε με Ιταλικές και Ισπανικές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός απλά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του, κάτι πολύ φυσιολογικό για μία ελληνική ομάδα. Τόσα γκολ έχει βάλει».

Το μέλλον του Μπλάνκο: «Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω του χρόνου να παίζει στην Ελλάδα. Ο ίδιος θέλει να αλλάξει κάτι και να μείνει στην ΑΕΚ, αλλά ρεαλιστικά το βρίσκω πολύ δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν είναι όπως όταν ήρθε στην ΑΕΚ, στενοχωριέται με αυτή την κατάσταση, έχει κουραστεί να βλέπει μόνο προβλήματα».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved