Βέροια – ΠΑΟΚ 1-3 (photos)

Βέροια – ΠΑΟΚ 1-3 (photos)

Όντας πιο αποτελεσματικός, ο «Δικέφαλος» εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε στο πρώτο 45λεπτο και «κλείδωσε» τη νίκη πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου επιστρέφοντας στις επιτυχίες

Επιστρέφοντας στις «πειστικές» εμφανίσεις και τις νίκες, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την Ημαθία επικρατώντας με 3-1 της Βέροιας. Οι Θεσσαλονικείς είχαν καταφέρει να «κλειδώσουν» τη νίκη πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου καθώς προηγούνταν με 3-0 χωρίς ουσιαστικά να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους απλά μείωσαν με τον Ντουμίτρου στο 61’.

panw copy copy copy copy

Ο… εύστοχος ΠΑΟΚ

Μπορεί να χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 10 λεπτά για να αποκτήσει ρυθμό το παιχνίδι ανάμεσα στην Βέροια και τον ΠΑΟΚ αλλά η συνέχεια ήταν εμφανώς καλύτερη. Η αρχή έγινε λοιπόν με τους φιλοξενούμενους να «χτυπάνε» στο 10’ όταν ο Σκόνδρας έκανε τη σέντρα και ο Περέιρα από κοντά άνοιξε το σκορ. Το γκολ δεν έδειξε όμως να επηρεάζει πολύ τους γηπεδούχους που ανέβασαν ταχύτητα και έψαξαν την ισοφάριση, ενώ στην αντίπερα όχθη ούτε ο «Δικέφαλος» έδειξε διάθεση να κλειστεί.

Με την κατοχή σχεδόν μοιρασμένη το ματς έφτασε στο 28’ όπου οι παίκτες του Άγγελο Αναστασιάδη εκμεταλλεύτηκαν ακόμη μια ευκαιρία όταν ύστερα από κόρνερ του Περέιρα ο Βίτορ με κεφαλιά έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του. Οι Θεσσαλονικείς πλέον «πατούσαν» καλύτερα στο ματς, με την Βέροια να αντιμετωπίζει προβλήματα στο να κρατήσει την μπάλα και να βγει με αξιώσεις μπροστά. Το πρώτο ημίχρονο λοιπόν έκλεισε με ιδανικό τρόπο για τον «Δικέφαλο» που με τον Νομπόα έκανε το 3-0, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε συνολικά τέσσερις προσπάθειες προς την εστία του Τζινάρ.

katw copy copy copy

Ήθελε αλλά δεν μπορούσε…

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν άφηνε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στην Βέροια που ωστόσο δεν… παρέδωσε τα όπλα. Οι παίκτες του Γκρανέρο εμφάνισαν μια σαφώς βελτιωμένη εικόνα, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε διαχείριση του αποτελέσματος χωρίς διάθεση για ρίσκο. Οι γηπεδούχοι λοιπόν «προειδοποίησαν» στο 53’ με τον νεοεισελθόντα Ναζλίδη να χάνει μοναδική ευκαιρία και κατάφεραν να μειώσουν με τον Ντουμίτρου στο 61’.

Από κει και πέρα, η «βασίλισσα του Βορρά» ενέτεινε την πίεσή της αλλά ενώ έφτανε με ευκολία έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, δυσκολευόταν ιδιαίτερα στην τελευταία πάσα. Όσο για τον «Δικέφαλο», είχε δώσει χώρο στους γηπεδούχους και αναζητούσε τις αντεπιθέσεις προκειμένου να αυξήσει ξανά στα 3 γκολ τη διαφορά. Εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ ήταν οι παίκτες του Γκρανέρο αλλά τόσο ο Γεωργιάδης στο 77’ όσο και ο Ντουμίτρου στις καθυστερήσεις αστόχησαν από πλεονεκτική θέση. Έτσι, το 3-1 έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης με τον ΠΑΟΚ να φτάνει τους 50 βαθμούς και την Βέροια να μένει στους 34.

noboa

Κορυφαίος του αγώνα

Πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του και όντας ο «κινητήριος» μοχλός του ΠΑΟΚ, ο Νομπόα μπορεί δικαίως να αναδειχθεί MVP της αναμέτρησης καθώς η συμβολή του στο «διπλό» ήταν καταλυτική.

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Τζινάρ, Όστοϊτς, Μπράβο, Βέρζτος, Νέτο, Τάτος (53' Κάμπορα), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Μπεν (73' Γεωργιάδης), Μπαργκάν (53'Ναζλίδης), Βεργώνης

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (90'+2' Πούγγουρας), Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (84' Κίτσιου), Κάτσε, Νομπόα, Σκόνδρας, Γκολάσα, Μακ (82' Πόζογλου), Περέιρα

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης:

Βέροια – ΠΑΟΚ 1-3 (photos)

{iframe}http://livechat.bbend.com/livebomb/54e8b86b8564210109eed09c?theme=onsports|600|700{/iframe}


Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved