«Αυτό που ταιριάζει στον Άρη»

«Αυτό που ταιριάζει στον Άρη»

Για την αλλαγή της εικόνας του Άρη μίλησε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, Σάκης Τσιώλης.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, σε συνέντευξή του στο κανάλι της «Nova», αναφέρθηκε στην αλλαγή νοοτροπίας των «κίτρινων», μια και ο Άρης πρέπει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, τα κύρια σημεία των δηλώσεων του Έλληνα προπονητή:

Για την πορεία του Άρη τον τελευταίο μήνα: «Η αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών άλλαξε την εικόνα της ομάδας. Η προηγούμενη βαθμολογική θέση δεν άρμοζε στην ιστορία του Άρη».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Άλλαξε και το σύστημα και η τακτική μας. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλοι παίκτες. Ο Άρης είχε το κατάλληλο υλικό για να παίξει επιθετικά. Με το ρόστερ που διαθέτει ο Άρης δεν γίνεται να μην παίζει επιθετικά. Μεταφέραμε το παιχνίδι μας εκεί που ταιριάζει στη φιλοσοφία και την κουλτούρα του Άρη».

Για την αλλαγή στις εμφανίσεις του Κόκε: «Νομίζω πως ο Κόκε και δυο τρεις ποδοσφαιριστές ακόμα ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα στην ομάδα. Μίλησα μαζί τους και αποφασίσαμε να παλέψουμε όλοι μαζί για την ανατροπή».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Άρη που εργάστηκε: «Και οι δύο ομάδες που δούλεψα ήταν πολύ παραγωγικές. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν μια ομάδα που ήταν πολύ ψηλά σε παραγωγικότητα. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα στον Άρη. Το γκολ είναι το σημαντικότερο στο ποδόσφαιρο. Και στη Β' Εθνική ο Βόλος έκανε ρεκόρ στην επίθεση».

Για τα έντονα συναισθήματα που ένιωσε μέσα στην σεζόν: «Ο Ολυμπιακός Βόλου, η προηγούμενη ομάδα μου, έπαιζε ένα ποδόσφαιρο που το χαιρόμουν ακόμα και εγώ ο ίδιος. Ο Άρης έχει άλλο ειδικό βάρος σαν ομάδα. Ιδιαίτερα στο τελευταίο ματς με τόσο κόσμο στην έδρα μας, αισθανθήκαμε ευτυχισμένοι που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Ο Άρης είχε μια πετυχημένη πορεία στην Ευρώπη. Και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Η τακτική και στο σύστημα βόλευε στην Ευρώπη, διότι έπαιζε με ενισχυμένη άμυνα. Εγώ έκρινα ότι έπρεπε να δώσουμε περισσότερο βάση στην επίθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τους παίκτες που θα ήθελε από τον Ολυμπιακό στον Άρη: «Ο Άρης έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, πολύ καλό υλικό. Όμως ο Βόλος σίγουρα έχει εξαιρετικό ρόλο. Π.χ ο Ουμπίντες είναι ένας παίκτης που μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα».

Για τον Σέρχιο Κόκε: «Η συμμετοχή του στο ματς θα ήταν μόνο αν ήταν απαραίτητη. Η συμμετοχή του μας βοήθησε πολύ όμως μεγάλωσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Σίγουρα μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη, θα πρέπει να υποβληθεί σε μια τυπική εγχείρηση, εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει με μια φλεγμονή που έχει».



Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved